اگه می خوای ببینی کلا چند دقیقه حرف زدی:نقل قول:
call log>more>total call info
جایی واسه دیدن تعداد sms نداره! :13:
Printable View
اگه می خوای ببینی کلا چند دقیقه حرف زدی:نقل قول:
call log>more>total call info
جایی واسه دیدن تعداد sms نداره! :13:
به یک گیگو دو گیگ فکر نکنم ربطی داشته باشه، مموریش حتما خراب بوده. من چون آشنا بودم با فروشنده با شرط کار کردن ازش گرفتم.بهش هم گفتم که باید خوب تست کنم، که اولیش خراب در اومد ولی دومیش خوبه.نقل قول:
sandisk خریدم. پشتش هولوگرام هم داره، احتمالا گارانتی هم داره (یادم رفت بپرسم از فروشنده)
خوب بیچاره حق داره error میده دیگه. من که اول آموزش گفتم باید ایمیل از نوع pop3 باشه. yahoo ایمیل pop3 ارائه نمیده. gmail رو امتحان کن.( البته gmail هم باید اول بری توی account خودت و توی تنظیماتش بگی می خوای از pop3 استفاده کنی)
اومدن آپدیت زمان خاصی نداره. تازه معلوم هم نیست که آپدیت جدید در مورد دوربین چیزی داشته باشه.نقل قول:
در ضمن توی فیلمبرداری فوکوس نداره.
مال منم همینجوریه. دوربین سالمه . خوب کار فوکوس همینه دیگه!نقل قول:
آخه موقع فیلم برداری فوکوس نمی کنهنقل قول:
مال منم همینجوریه. دوربین سالمه . خوب کار فوکوس همینه دیگه!
من قبلا 750 داشتم اینطور نبود
يعني كلا نميشه ميل هايي كه از yahpo براي gmail آدم مياد رو خوند?نقل قول:
اگه ممكنه تنظيمات مربوط به اكانت رو هم برام بذار
ممنون
راستي يه مشكل جديد!
گوشيم در حالت در بسته توي task manager نميره
هي error ميده و مينويسهnot found
كمك كمك كمك كمك كمك كمك........
با سلام به همه بچه ها
می خواستم بدونم آیا این امکان در P990 هست که یک profile ساخت (مانند حالت flight)
سلام اگه میشه نرم افزار های p990 رو تو سایت بذارین
میدونم فیلمبرداری فوکوس ندارهنقل قول:
ولی قبلا رو عکسبرداری فوکوس میکردم بعد میرفتم رو فیلمبرداری ولی حالا تا میخوام برم رو فیلمبرداری فوکوسش از بین میره
از وقتی اپدیت کردم اینجوری شده
با اين همه كارايي نميتونه يه عكس اس ام اس بفرسته پس ماليدهنقل قول:
يه سوال //مشه با اين گوشي مثل كامپيوتر يه كارت اينترنت بخري پسورد شماره اي اس پي روبدي وارد اينترنت بشيم به سورت dial-up
من تازه خریدم و دقیقا همینجوریهنقل قول:
یعنی رو فیلم فوکوس نمی شه!
مرسی
نه نميشه. ولي تو يكاري كن.نقل قول:
يه دونه ايرانسل بخر و طرح طلاييش رو فعال كن(15000 تومن).هم اينترنتت مفته.مكالمات با دولتي ميشه دقيقه 19 تومن، با ايرانسل ميشه مفتي.اس ام اس برا ايرانسل مفتي،به دولتي ميشه 8 تومن. تازه سرعت اينترنتشم در حد ADSL 128 هستش و هم ميتوني به كامپيوتر وصل كنيش. البته به غير از روزهاي اخر هفته.
به نظرم واقعا به صرفه هستش.:46:
بچه ها من پی 990 دارم ولی اکثر برنامه ها روش نصب نمیشن چی کار کنم
خوب کاری که شما میکردی یه کلک بود و به عنوان باگ شناسایی شد و در آپدیت بعدی درستش کردن،فوکوس اولیه چندان مهم نیست چون فیلمبرداری برخلاف عکسبرداری متحرک هست پس اگه اصرار بر فکوس اولیه دارید بقیش چی؟؟؟!!!:13:نقل قول:
hadib65 عزیز البته خود طرح ماهی 15000 تومن هست،سیم کارتش 75000 تومن هست(تا پایان آذر ماه) دایمی فقط طلایی داره:8:نقل قول:
برنامه هاتون رو از کجا تهیه میکنید؟نقل قول:
توجه داشته باشید از جایی بگیرید که گفته باشن برنامه های مخصوص UIQ3
البته امکان هست که زمان استفاده از برنامه نیز گذشته باشه
ایا خطایی میده؟
چه خطایی؟؟
مرسي از دوتاي تون يه سوال ديگه گفته شد سرعتش 128 هست وگفتي به كامپيوترم وصل ميشه يني من گوشي رو به كامي وصل كنم ميتونم يه adsl128 داشته باشم با همون امكانات adsl مخابرات .اگه درست فهميدم روشه اين كارو بگيننقل قول:
آقا یان سلام
بالاخره یکی به ما بگه امکان نصی ویندوز موبایل روی پی 990 هست یا نه اگه هست ما کمی بگردیم راهشو پیدا کنیم اگه هم نیست که بیخیالش بشیم
یا حق
منتظر جواب قاطع و بدون شک اساتید هستم
آخه اینجوری تاره!نقل قول:
من تقريبا 3 هفته هست که هر روز به اين تاپيک سر ميزنم....با بررسي هايي که انجام دادم ديدم اگه بخوام يک گوشي بخرم ، بهترين گزينه p990 هستش...چون هم قيمتش خوبه و هم بيشترين امکانات رو داره.و بالاخره من 2 ساعت پيش از جمهوري با يک گوشي p990رسيدم خونه..قيمت امروز تو بازار:همه مغازه ها به گارانتي پارس کامتل از 272 تا 290 داشتن...همه ميگن اصله اما همه چيني هستش.
از اين به بعد سوالات منم تو تاپيک زياد ميشه.
من یه ماهه خریدم
ولی فرانسویه!
سلام می خواستم ببینم اگه رو صفش خط بیفته میشه عوض کرد؟؟؟:41:
دو ماه پیش از یکی شنیده بودم lcd قیمتش 70000تومن هست! نمیدونم والا،خوب یه محافظ بگیر خیالتو راحت کننقل قول:
عزیز با pc suit یه اکانت میسازی بعد راحت وصل میشی ،شما خط رو بگیر بعد کاملا توضیح میدیمنقل قول:
هرچند قبلا هم توضیح داده شده
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکننقل قول:
موفق باشی
سلامنقل قول:
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکن
موفق باشی
من منظورم اینه که اصلا فوکوس نکنه. مثل 750
من 740 داشتم اصلا توی فیلم فوکوس نداشت. از اول صاف بود
این هم نداره ولی برعکس تاره
عکس هم می خوام بگیرم اگه فوکوسش رو خاموش کنم عکس تار می افته!!
سلامنقل قول:
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکن
موفق باشی
من منظورم اینه که اصلا فوکوس نکنه. مثل 750
من 740 داشتم اصلا توی فیلم فوکوس نداشت. از اول صاف بود
این هم نداره ولی برعکس تاره
عکس هم می خوام بگیرم اگه فوکوسش رو خاموش کنم عکس تار می افته!!
من گفتم در حد ADSL يعني حدودا 10 كيلوبايت برثانيه Send و Recive داري. دو برابر ديال آپنقل قول:
براي اينكار اول بايد گوشي رو در حالت Phone Mode بزاري بعد يه بايد كانكشن Dialup بسازي. و فقط به جاي شماره تلفن *99***8# بزني البته از سمت راست. چون اينجا هر كار كردم بر عكس مينويسه. به عبارتي اول * بعدد 99 بعد *** بعدشم 8 و بعدش # :46:
ويندوز كه نصب نميشه ولي يه نرم افزار به نام Gdesk هستش كه براي گوشي دسكتاپ ميسازه. يكي از دسكتاپ هاشم ويندوز.نقل قول:
اول آخرين نسخه اين نرمافزار رو دانلود كن. بعد اين دسكتاپ رو روش استفاده كن.
دسكتاپ ويندوز اكس پي :
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ufile.info/upload/1195961411.zip
براي آشنايي بيشتر با اين برنامه و همچنين دسكتاپهاي ديگه برو اينجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182040
آقاي hidden-h شما از کجا مطماني گوشيت فرانسوي هستش؟
آيا ريختن نرم افزار روي اين گوشي اين قدر سخت که فروشنده باسه اين کار 10000تومان ازم گرفت؟؟ ...تاريخ آخرين آپديتش هم که مال 2007/8/22 هستش يعني با rds...r6d23.....اين قابل قبول به نظر شما.؟
من از کجا می تونم نگاه کنم ببینم کجاییه؟ یعنی مطمئن شم!
آخه داخلش یعنی زیر باطری و روی جعبه نوشته فرانسویه! سریالش هم چنجه
من دائمي دارم ولي آخر هفته اينترنت نميره به نظرت طرح طلاييه؟ 15000 هم برام تا حالا افتاده.......:41:نقل قول:
یه کم بیشتر توضیح میدی؟؟نقل قول:
برنامه black list برا p990 هست؟؟ تست شده؟؟
اگه آره خوب لینک بلطفید .
بفرما:نقل قول:
call filter
کد:http://www.4shared.com/file/31870593/6971f847/CallFilter_UIQ3-by_Professional.html
مجازاتگر عزيز :46: من كه گفتم آخر هفته رو بيخيال شين.نقل قول:
من منظورم اين بود چطوريه كه هنوز براي طرح طلايي ثبت نام نكردم آخر هفته اينترنت قطعه؟نقل قول:
سلام دوستان
یدونه P990 دست دوم که از اون قدیمیاست رو چند بخرم خوبه ؟
آول از همه از کجا می تونم بدونم که از اون قدیمیاست ؟ ورژن فیرمورش رو از کجا میشه فهمید ؟
تو پکش چیا می دن ؟ در کل ممنون میشم راهنمایی کنید که به چه چیزایی دقت کنم ؟
چون یه دو رزوی تستش می کنم و بعد برش میدارم .
ممنون میشم زود راهنمائیم کنید .
مرسی از همگی
با با اين كه كاري نداره وقتي سريال اصلي هستو پشت گوشيم نوشته فرانسه كد رجستريشم تو انترنت ميدي مشخصاتي كه ميده همه با گوشيت ميخونه دليلي نداره كه شك كنيم مال فرانسس يا چين تازه سرعتشم زياده خيلي گير داشته باشه 1ثانيسنقل قول:
بازم تشكر از دوتايتون ...ميشه گوشيرو به pc متصل كرد واز خط همراه به جايه خط خونگي استفاده كرد. اگه ميشه , سرعتش فرق ميكونه يا نه البته با خط 915
چقدر خوش شانسینقل قول:
این برنامه رو خودم هم روی موبایل داشتم ولی نصب نمیشد.
با خودم گفتم بذار یه بار دیگه هم تست کنم به خاطر پانیشر عزیز دیدم نصب شد.
ممنون