اقا دمت گرم.مرحله s رو رد کردم.بعد هم تمام مراحل نمایشگاه رو هم رد کردم.الان دیگه دم نمایشگاه از اون عکس دلارایی اومده که رنگش زرد هست و بهت پول میده.ولی بازم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده؟نقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
Printable View
اقا دمت گرم.مرحله s رو رد کردم.بعد هم تمام مراحل نمایشگاه رو هم رد کردم.الان دیگه دم نمایشگاه از اون عکس دلارایی اومده که رنگش زرد هست و بهت پول میده.ولی بازم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده؟نقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
با سلام من مي دونم كه بايد سوار اون ماشينه بشم و از افتادن اون مرد جلوگيري كنم ولي هر كار مي كنم اون خودش پرت مي كنه پايين و مي ميره يعني من تا ميام سوار ماشين بشم اون خودش ميندازه پايين. چيكار كنم تا به موقع بتونم ماشينو بهش برسونم. با تشكرنقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
با سلام اگر كمي صبر كنيد يك نفر يا صدايي عجيب غريب به شما تلفن مي كند و از شما مي خواهد كه به جايي كه مي گويد برويد. اگر روي نقشه تان را نگاه كنيد مي بينيد يك علامت سوال در يك منطقه نسبتا بياباني وجود دارد به آنجا برويد و ماموريت هاي آن را انجام بدهيد. در ضمن در آنجا و در ماموريت دومش با شخصي ديدار مي كنيد كه برايتان كاملا غير منتظره و ناباورانه است. حالا خودتان مي فهميد منظور من كي هست. موفق باشيدنقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
والا تا يادم مياد اين اتفاق نمي افتاد و مرحله به خير وخوشي تموم ميشينقل قول:
نوشته شده توسط amiratefi
شايد تو دير ميري سرعتر برو
ماشينم كه حركت مي دي درسته جوري كه يارو بيفته روش
ولي بازم ميگم بايد سريع كار كني
خيلي ممنون ولي ببخشيد يك سوال داشتم وقتي دموي اول آن مرحله تموم ميشه نشان ميدهد كه مرد به پايين مي پرد و من هم كاري نمي توانم بكنم شما مي توانيد بگوييد دقيقا چه كار كرديد تا ما هم بتوانيم از اين مرحله عبور كنيم. با تشكرنقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
ببين قبله اينكه بري ماشينو سوار شونقل قول:
نوشته شده توسط amiratefi
این یکی ازاشکالات بازی است که به آننقل قول:
نوشته شده توسط amiratefi
madd dogg glitch
میگویند.درصورتیکه شما ازچیتهای مخصوص افراد پیاده مانند چیتی که افراد پیاده را مسلح میکند یا مانند اینها استفاده کرده باشد به هیچ وجه نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید
يعني من اگر قبلا هم از اين چيت ها استفاده كرده باشم ديگه نمي توانم مرحله را رد كنم. :sad: :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط farshidgta
تا آنجا که من تحقیق کردم اگر ازاین قبیل چیتها استفاده کرده باشید وبعد بازی را سیو کرده و بعد با همین سیو بازی را ادامه داده وبه این مرحله رسیده باشید به احتمال قریب به یقین نخواهید توانست این مرحله را پاس کنید. البته تمامی اینها تجربیات و دانسته های من است شاید راه حلی وجود داشته باشدنقل قول:
نوشته شده توسط amiratefi
همین الان درحال جستجو دراین زمینه هستم امیدوارم مطلب جدیدی پیدا کنم
خيلي ممنون بابت راهنماييتون اگر اطلاعات جديدتري راجع به اين مرحله گير آوردي بگذار كه من كاملا مشتاق هستم اين مرحلو رو رد كنم. يك سوال هم داشتم من اگر سيو بعد از اين مرحلو بگيرم مشكلي پيش نمي آيد و اگر هم سيو بعد از اين مرحلو رو داشتيد لطف كنيد و آن را بگذاريد تا ما هم بتوانيم از اين بازي به خوبي استفاده كنيم. با تشكر :)نقل قول:
نوشته شده توسط farshidgta