دقیقن مثل move کردن بازی ها از tools به entertainment ، وقتی رو messaging مور رو زدم گزینه move to folder داشت. نمیدونم چی شد که دستم خورد ... نمیدونستم که این یه باگه!:41:نقل قول:
Printable View
دقیقن مثل move کردن بازی ها از tools به entertainment ، وقتی رو messaging مور رو زدم گزینه move to folder داشت. نمیدونم چی شد که دستم خورد ... نمیدونستم که این یه باگه!:41:نقل قول:
mehdi جان
فهمیدم
این کاری رو که میگم انجام بده تا گزینه move to folder برای منوی اصلی هم بیاد
1. توی منو اصلی یکی از منوها رو انتخاب کنید (مثلن messaging) (های لایت کنید بازش نکنید)
2. jog dial رو فشار بدید و نگه دارید
3. در همین حال بروید توی منوی more
4. با زدن گزینه more اولین گزینه این منو اجرا میشه که برای ساخت new folder هست (jog dial رو رها کنید)
5. این پنجره رو ببندید تا دوباره به منو برگردین
6. حال دوباره روی more بزنین(البته نباید های لایت از منوی اولیه تکون بخوره)
منوی Move to Folder رو دیدید؟
این کار رو کردم باز هم اضافه نشد:41:نقل قول:
باسه منم نشد!!!!
===========
یه سوال من تو قسمت messaging یه گزینه برام اضافه شده به اسم
syn'd email
چطوری میتونم حذفش کنم؟
اون دکمه چرخونکیه بغلنقل قول:
برای منم نشد!نقل قول:
خسته نباشید!
ببینم اینجا واقعن کلوپ w950 ـه؟!
احتمالن firware ها با هم متفاوته.
ناسلامتی ما کمک خواستیم که چه جوری میشه برگردوندش .
نامردا یه راه برگشت واسه این نذاشتن. به هیچ صراطی مستقیم نیست!
آخه هیچ کس نتونسته کاری رو که شما کردین بکنه چه برسه به این که بخواد برش گردونه!
حالا که اینطوری شده اگه میتونی آپیدت کن .هم مشکلت حل میشه هم دفعه دیگه نمیتونی ازین کارا بکنی:d
ولی با مستر ریست هم مشکلت حل میشه فقط برنامه هایی که نصب کردی میپره!
توی مستر ریست که مموری 4 گیگی گوشی فرمت نمیشه؟ برنامه هایی که روش نصبن چی میشن؟ باید از اول نصب کرد ؟
نقل قول:دوست عزیز!نقل قول:
احتمالا این مشکل ناشی از نوع firmware گوشی شماست که آپدیت نشده. چون در ورژن آپدیت شده امکان انتقال آیکونهای منوی اصلی وجود نداره.
شما هم بهتره گوشیت رو آپدیت کنی (قبل از آپدیت backup یادت نره!)
ضمنا برای حل اون مشکل گوشیت رو مستر ریست کن (باز هم backup یادت نره!!!)
با مستر ریست اطلاعات مموری 4 گیگا از بین نمیره. ولی تمام تنظیمات از جمله تم، زنگ و ... برمیگرده به حالت اول.نقل قول:
برای اینکه برنامه ها، کانتکتها، noteها، و ... رو دوباره داشته باشی، قبل از مستر ریست یه بکاپ از همشون بگیر تا دوباره بتونی restore کنی...