بابا مساپل خیلی خیلی مهم تر وجود داره تا مقایسه پیش پا افتاده yum یا apt-get. اینا همش خوبن.نقل قول:
مثلا yum با یه پیشنیاز میشه حالت گرافیکی هم بشه.
ولی باز هم فرقی نمیکنه.
سطح کاربری خیلی چیزای دیگه هست....
Printable View
بابا مساپل خیلی خیلی مهم تر وجود داره تا مقایسه پیش پا افتاده yum یا apt-get. اینا همش خوبن.نقل قول:
مثلا yum با یه پیشنیاز میشه حالت گرافیکی هم بشه.
ولی باز هم فرقی نمیکنه.
سطح کاربری خیلی چیزای دیگه هست....
سلام مجددنقل قول:
منظورم این که اکثرکاربران محیط گرافیکی رودوست دارند واززمانی که محیط گرافیکی لینوکس پیشرفت کرده تعداد کاربران عادی اون بیشترشده
من ازویندوز خوشم نمیاد ولی بدم هم نمییاد چون خیلی ازنیازهای روزانه مون برطرف میکنه
من نگفتم لینوکس خوب نیست
من ازلینوکس قبل ازاین که کامپیوتربخرم خوشم مییومد وزمانی که کامپیوتررومیخواستم بخرم چند مغازه که رفتم شرطم برای خرید قطعات وسرهم کردن اونها نصب لینوکس درکنارویندوز بود
به عبارتی زمانی که هنوز نمیتونستم کامپیوتر روشن وخاموش کنم به لینوکس علاقه داشتم
اوه اوه اوه اوه!
پست بالایی خراب شد!
نمی دونم چرا نمی تونم ویرایشش کنم؟
آقا این لینک سایت، خودتون برید ببینید:
کد:http://cs.clark.edu/~clug/commands.htm
با سلامنقل قول:
کدوم پست؟:blink:
یه پست داده بودن که خراب شده بود و چون بزرگ بود من پاکش کردم (خودشم نوشته خراب شده بود)
کد هسته لینوکس باچه زبانی نوشته شده
شاید بهتر است سوال را اینگونه مطرح کنم
من میخواهم در کد لینوکس تغییراتی ایجاد کنم و کلا اول کدش را ملاحظه کنم
باید چه کاری انجام دهم
با تشکر
فقط میدونم هسته لینوکس با زبان سی نوشته شده.
البته یه سری اسکریپت هم وجود داره برای کامپایل هسته به زباونهای دیگه مثل پرل یا شل.
با لینوکس کار نکردم ولی تعریفش رو شنیدم
پس بهتره هر چه زودتر دست به کار بشید و باهاش کار کنید .نقل قول:
سلام
بنده علاقه بسیار زیادی به لینوکس دارم و دوست دارم شروع کنم...
بیشتر هم علاقه به یادگیری مسائل شبکه ، کار با سرورها ،نفوذ به سرورها ، امنیت سرورها دارم...
البته می دونم راه زیادی در پیش دارم اما برام مهم نیست.
می خواستم بپرسم بهترین توزیع لینوکس برای کاری که من می خوام انجام بدم به نظر شما چی هستش؟
ubuntu می تونه جوابگوی نیازهای من باشه؟