سلام
بالاخره خوبه یا بده؟
میخواستم بپرسم این سرویس یکماه ۱۰۰ گیگ خوبه بگیرم؟ بر ندارن بعدا طرحشو
Printable View
سلام
بالاخره خوبه یا بده؟
میخواستم بپرسم این سرویس یکماه ۱۰۰ گیگ خوبه بگیرم؟ بر ندارن بعدا طرحشو
خوب بودنش که خوبه ولی فعلاً که تو ایران ISP ها زورشون زیاده هروقت هرکاری بخوان میتونن کنن و هیچ تضمینی نیست که بردارن یا نه.
نقل قول:بدون هیچ پیگیری ، امروز اومدن نصب کردن همه چیز OK بود تحویل دادن رفتن :n02:نقل قول:
سرعت هم خوبه
برای اطلاع دوستانی که سرویس دارند یا کسانی که میخوان تازه بگیرن، یه مقدار وضعیت بهتر شده نسبت به ماه گذشته مخصوصا تو وبگردی و اینستاگرام و تلگرام. عکس و فیلم های اینستا بهتر لود میشه و تلگرام هم دیگه اون سکته ای که زمان لود کردن ویدیو ها داشت خیلی کمتر شده. اکثر اوقات با سرعت 1.4 مگابایت لود میکنه. آخر شب که افتضاح میشد الان قابل تحمل شده البته کماکان تک کانکشن من در حد 4-5 مگابیت هست و نوسان سرعت هم پا برجا.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
سرعت دانلود توی دانلود منیجر چنده؟نقل قول:
این اینترنت رو فقط برای وبگردی تهیه کردم . برای دانلود هم از شبانه نامحدود FDD-LTE ایرانسل استفاده میکنم بنابراین تست دانلود به خاطر صرفه جویی شدید در حجم و هزینه امکانپذیر نیست (10 گیگ یکساله داره) :n02: ولی نصاب با speedtest تست کرد حدود 22 مگابیت شد . البته طرحی که به همراه این مودم ارائه شده 10 گیگ شبانه هم داره که هنوز تست نکردم .نقل قول:
اگه سیگنال خوب داشته باشید تا 5 مگابایت میده.نقل قول:
دوستان کسایی که مودم رو اومدن براشون تست کردن می خواستم بدونم که نصاب از محل نصب عکس خاصی گرفتن ؟
چون ظاهرا از یکی از نمایندگی ها که پرسیدم گفتن میان تست میکنن مودم رو و موقع نصب از محل با نرم افزار خاصی عکس تهیه میکنن.
می خواستم بدونم جریان این عکس و نرم افزارش چیه ؟ واسه چیه ؟
نقل قول:نقل قول:واسه من هم از کارت ملیم عکس گرفتن و هم قبض برق.از محیط یادم نمیاد.ولی سرعت راضی کننده نبود و برگشت دادم.نقل قول:
دوستان کسی میدونه هاست مبین نت چیه؟