مشکل آنتن دهی حل شد یعنی ؟ کار خاصی انجام دادین ؟ آخه گفتین آنتن نمیده و میخواید مودمو رد کنیدنقل قول:
Printable View
مشکل آنتن دهی حل شد یعنی ؟ کار خاصی انجام دادین ؟ آخه گفتین آنتن نمیده و میخواید مودمو رد کنیدنقل قول:
سلام من آنتن ایرانسل رو در حوالی منزل مشاهده نکرده ام ولی با توجه به نقشه ایرانسل و محدوده موج دهی و کانون آنتن حدس میزنم حدود 250 متر با آنتن فاصله دارم که این فاصله با آپارتمانهای بلند پر شده است.
دوستان کسی تاحالا پورت فورواردینگ کرده؟ اصلا رو این سرویس این قابلیت باز هست؟ من برای بازی آنلاین میخوام تمام پورت ها بسته اس اصلا نمیتونم به کسی وصل شم
پورت فورواردینگ هم که میکنم اصلا اتفاقی نمیوفته برنامه تست پورت میگه پورت بسته اس
مودم z6000 دارم
ایا ای پی ولید شما داخل مودم هست؟
نه نداره یا من ندیدمنقل قول:
مگه این سرویس آی پی ولید داره اصلا؟
1.بدون درنظر گرفتن ظاهر و نیاز به روتر جداگانه،آیا میشه از مودم بیرونی zw101 در داخل منزل هم استفاده کرد؟
2.قدرت گیرندگی مودم داخلی 13dbi نوشته شده.برای مودم های داخلی مثل dt-350 چقدر هست؟
3. آیا سیمکارت 4g داخل این مودمها جواب میده یا نه؟
4.دوستانی که سرویس td-lte دارند لطفا از اینها پینگ بگیرید و اعلام کنید:
210.148.52.133
210.148.52.172
ممنون
ای پی ولید به معنای ای پی استاتیک نیست . اون چیز دیگسنقل قول:
اگر مودم شما ای پی ولید نگیره بعید می دونم بتونید پورت فرواردینگ انجام بدید مثلا ای دی اس ال ای پی ولید می گیره و میشه فرواردش کرد
نه خونه خودم نشد دادم خونه بابامینا اونجا دو خط میده و توی پنل سیگنال db105 هست و یک و بعضی وقتا دو خط داره ولی با این حال سرعتش بیست مگه و پینگ سایتهای داخلی ۲۸ تا ۳۲ هست ولی با fdd همون سایت تازه با سه خط حدودا ۱۰۰ هست.ولی جالبه بدونید سایت فیلیمو پورت ۸۰ رو روی td من بسته.نمیدونم واسه همه اینطوره یا فقط من.نقل قول:
کلا دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن و باهاش بازی انلاین هم انجام میدن اگر تجربه بازی از لحاظ پینگ و کیفیت سرویس رو با بقیه هم به اشتراک بزارن خیلی خوبه چون یکی از خصوصیات خوب تی دی همین پینگ خوبش نسبت به ای دی اس ال هست...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
خوبه , به شرط اینکه یک دکل ایرانسل روبروی مودم داشته باشید تا سیگنال خوب بده , پینگ گوگل زیر 50 هم میده ! ولی NAT همیشه بسته هست و تا راهی پیدا نکنید که NAT باز بشه به درد بازی نمیخوره خیلی .. مگه اینکه دوستان ی که تو کار کانکشن های کاهش پینگ هستن یه فکری به حال ایرانسل هم بکنند . یا اینکه از قندشکن استفاده کنید که پینگ در ظاهر میره بالا ولی سرعت لود صفحه ها در عمل میاد پایین تر ! که اون هم معایب خودش رو داره حجم شما رو با چیلتر شکن به صورت قانونی هورت میکشه ایرانسل و کانکشتون رو قطع و وصل و کند و تند هم میکنه ..نقل قول:
مودم فضای باز هم گیرندگی ش با مودم Dt350 هیچ فرقی نمیکنه ! اون 13 dbi که نوشته همش کشکه و تو فرمول های مسافت و سیگنال که وارد بشه نهایتا همونی میشه که مودم dt350 هست ! تو کاتالوگ مودم فضای باز نوشته که لازم نیست دید مستقیم به دکل داشته باشه ولی اگه دید مستقیم نداشته باشین همین سایت پی سی ورلد رو هم با کلی ناز و کرشمه باز میکنه چه برسه به بازی و غیره
در کل اینترنت موبایل که راه انداختن چیزه خوبیه ولی باز هم خط ثابت نمیشه و در بهترین حالت مثل اینترنت وایرلس عمل میکنه , من الان پشت خونمون یه دکل همراه اول هست lte فول آنتن میده ولی باز هم نمیشه درست بازی کرد نمیدونم NAT بسته اش هست یا مسائل فنی دیگه که من سر در نمیارم ..