-
كمپل، آرسنال را ترك نمي کند
------------------------------------
سول كمپل مدافع ملي پوش آرسنال اعلام كرد كه قصد ترك هايبري را ندارد و حتي با حضور فيليپ كريستانوال فرانسوي در اين باشگاه او همچنان به كارش در جمع توپچي هاي با قدرت ادامه خواهد داد.
آرسن وانژه سرمربي تيم آرسنال نيز ضمن ابراز خرسندي از سخنان اخير كمپل مي گويد: "سول قسمت مهمي از تركيب تيم آرسنال است و من اميدوارم او در بازگشت به تركيب اصلي پس از كسب سلامت كامل بتواند فصل خوبي را در كنار كريستانوال داشته باشد.
قصد من از جذب كريستانوال پيدا كردن يك زوج خوب دفاعي براي سول بوده است، نه پيدا كردن يك رقيب براي اين بازيكن.
-
لوانته در چند قدمي پورتيو
--------------------------------
مقامات باشگاه لوانته تلاش مي كنند خاوير پورتيو ستاره نيمكت نشين رئال مادريد و هدف اصلي وستهام را به خدمت بگيرند.
اين تيم دسته دومي ارزش فراواني براي اين مهاجم گلزن قايل شده و در وب سايت اختصاصي خود از او به عنوان مرد اول لوانته در آينده اي نزديك ياد كرده است.
همزمان، لوانته قصد دارد كريس ساتن مهاجم سرشناس و باتجربه سلتيك را نيز به خدمت بگيرد تا زوج مناسبي در كنار پورتيو داشته باشد. پورتيو كه سابقه بازي قرضي در لوانته را يدك مي كشد قصد دارد هر طور شده در رئال مادريد بماند، اما طبق قرارداد مشروط خود در مقابل جواب مثبت احتمالي پرس چاره اي جز تسليم شدن و انتقال به لوانته نخواهد داشت. پورتيو مشترياني مثل چارلتون و راسينگ سانتاندر را نيز در کنار خود مي بيند.
-
موجي:
كاسانو به ميلان نزديك تر است
لوچانو موجي مدير ورزشي يوونتوس تصريح كرد، آنتونيو كاسانو در صورت جدايي از رم به سمت ميلان خواهد رفت.
مرد همه كاره توريني ها در جريان ديدار دوستانه يوونتوس A با يوونتوس B گفت: "آنتونيو كاسانو به ميلان نزديك تر است تا يانوي پير!
او بازيكني بزرگ و مهاجمي تيزهوش است كه اينجا هم طرفداران زيادي دارد، اما ما نمي خواهيم او را به خدمت بگيريم و علتش را هم بارها توضيح داده ام. در خط حمله يوونتوس مهاجمان بزرگ و صاحب نامي دارد. من ترديد ندارم در صورتي كه كاسانو بخواهد رم را ترك كند، ميلان از هر باشگاه ديگري براي به خدمت گرفتن او شايسته تر است. به خوبي مي دانم سيلويو برلوسكني علاقه بسيار زيادي به او دارد
-
كلينزمن از تساوي راضي است
-----------------------------------------
تيم ملي آلمان چهارشنبه شب در شهر روتردام موفق شد تيم ملي هلند را با نتيجه 2 بر 2 متوقف کند.
اين دو تيم براي آخرين بار در جام ملت هاي 2004 به مصاف يكديگر رفته بودند كه آن مسابقه نيز به تساوي انجاميده بود. (يک بر يک)
ژرمن ها براي حضور موفق در جام جهاني 2006 جدال با تيم هاي مطرح را سرلوحه كار خود قرارداده اند كه در ادامه اين روند در نوامبر سال جاري در شهر پاريس به مصاف تيم ملي فرانسه خواهند رفت.
تيم ملي آلمان با مربيگري يورگن كلينزمن در کارنامه خود 10 پيروزي، 5 تساوي و 2 شكست را به ثبت رسانده است.
كلينزمن مربي آلمان علي رغم پذيرفتن انتقادات بسيار، ضمن ابراز رضايت از نتيجه گفت: "از ديدن اين بازي لذت بردم. چه دليلي دارد كه ما تمامي بازي هاي خود را با پيروزي پشت سر بگذاريم؟ ما بايد در جام جهاني تيم هاي بزرگ را شكست دهيم و از حالا براي آن زمان در حال تمرين كردن هستيم
-
حميدزيچ
بايرن را به ليورپول ترجيح مي دهد
-------------------------------------
اين ملي پوش اهل بوسني و هرزگوين پيشنهادي را از رافائل بنيتس دريافت كرده، اما دوست دارد به قراردادش با آليانتس آره نا احترام بگذارد.
اين در حالي است که گفته مي شود، اگر ليورپول در مورد پيشنهادش جدي باشد، مهره سابق هامبورگ راهي آنفيلد خواهد شد.
با توجه به اين مساله كه هافبك هاي زيادي چون ميشائيل بالاك، باستين شواينشتايگر، سباستين دايسلر، اوون هارگريوز، مهمت شول، علي كريمي، خوزه زي روبرتو و ينس يره ميس با مونيخ قرارداد دارند، حميدزيچ با رقابت سختي با هم تيمي هايش مواجه است و اگر مقامات بايرن مبلغ خوبي دريافت كنند، اجازه خروج اين چهره 28 ساله را صادر خواهند كرد.
وي در گفت و گويي با روزنامه بيلد اظهار داشت: "از خبر پيشنهاد ليورپول مطلعم و خوشحالم كه قهرمان اروپا در پي من است، اما بايد بگويم كه تا 2007 با باواريايي ها قرارداد دارم
-
فان باستن ناراحت از خط دفاعي هلند
------------------------------------------------
ماركو فان باستن سرمربي جوان تيم ملي هلند از اينكه تيمش در جدال با ژرمن ها تن به تساوي 2 بر 2 داده هرگز راضي نيست!
وي كه در استراحت بين دو نيمه 4 بازيكن تيمش را تعويض كرد، گفت: "در نيمه دوم نظام تيمي ما بهم خورد. در حالي كه 4 مهاجم قوي داشتيم، ولي در دفاع كاملاً مشكل داشتيم و اين باعث شد تا 2 گل دريافت كنيم. من در جدال با آلمان سيستم 2-4-4 پيشرفته را به كار بستم، اما عملاً مشاهده كردم كه اين سيستم جواب نداد و ديگر قصد ندارم تا اين روش را كه باعث بهم ريختن نظم تيمي ما مي شود استفاده كنم."
آرين روبن زننده دو گل هلند نيز از عملكرد مدافعان اين تيم ناراحت است و اعتقاد دارد پيروزي در اين ديدار حق مسلم تيمش بوده است.
-
بازگشت توتي به تمرينات رم
فرانچسكو توتي كاپيتان آ.اس رم با شرايطي نسبتاً بهتر تمرينات خود را با جالوروسي ها از سر گرفت.
تب شديد توتي مانع از آن شد كه وي همراه تيم ملي ايتاليا به دوبلين سفر كند، ولي اكنون كاپيتان رم با بهبود نسبي و شرايطي بهتر نسبت به هفته گذشته در تريگوريا حاضر شد و خيلي منظم در كنار ساير بازيكنان تمرين كرد.
توتي در مصاحبه كوتاهي كه با يك كانال راديويي انجام داد از پيروزي تيم ملي ايتاليا مقابل ايرلند تمجيد کرد و اذعان داشت در اين بازي ويه ري، دل پيه رو و جيلاردينو فوق العاده كار كردند و هر سه نفر بازي خوبي را به نمايش گذاشتند. وي سپس تاكيد كرد در بازي دوستانه شنبه مقابل مسينا حضور خواهد داشت چرا كه تب او پايين آمده است
-
تمجيد برگومي از اينتر جديد
جوزپه برگومي كاپيتان و مدافع اسبق تيم ملي ايتاليا و اينتر از تيم جديد روبرتو منچيني تمجيد كرد.
يكي از مستحكم ترين مدافعان ايتاليا در دهه 1990 كه به همراه فرانكو باره زي و پائولو مالديني دفاع غير قابل نفوذي را تشكيل داده بودند اذعان داشت، اينتر با خريدهاي خيلي خوب كه در تابستان داشته فصل خوبي را پشت سر خواهد گذاشت.
وي در آستانه ديدار سوپرجام ايتاليا كه قرار است در دل آلپي تورين برگزار شود گفت: "مطمئن هستم كه اينتر تيم خوبي را تشكيل داده است. مثل ميلان و يوونتوس مي تواند تيمي فوق العاده در فصل جديد باشد. من براي منچيني و هواداران اينتر خيلي خوشحالم. تماشاگران يكي از بهترين تيم هاي سال هاي اخير را در مسابقات خواهند ديد
-
رونالدينيو فقط تا 2010 تمديد مي كند
--------------------------------------------
رونالدينيو گائوچو ستاره برزيلي باسلونا پس از هفته ها جنجال در نهايت اعلام كرد، قراردادش را تنها تا پايان سال 2010 تمديد خواهد کرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، خووان لاپورتا رئيس بارسلونا پس از ممانعت از پرداخت كامل مبلغ 85 ميليون پوند به برادر و وكيل رونالدينيو با نامه كتبي اين ستاره مواجه شد كه در آن آمده است: "اگر قرار باشد چك مورد نظر تكه تكه پرداخت شود، من هم قراردادم را تكه تكه تمديد خواهم كرد! اين مساله هيچ تاثيري در روند بازي من نخواهد داشت و من همچنان و با تمام وجود براي بارسلونا بازي خواهم كرد، اما در كل انتظار برخورد مناسب تري را از طرف مسئولين باشگاه بارسلونا داشتم.
-
friend
جان اصلا لازم به معذرت خواهي نيست من فقط
اينو گفتم كه تايپيك بهتذ بشه و از تكرار پرهيز بشه