ممنون از جوابتوننقل قول:
می دونم ساپورت از فرکانس خاص بحث سخت افزاریه میخوام بدونم آیا مودمی تو بازار ایران الان هست که این فرکانس رو ساپورت کنه ؟
Printable View
ممنون از جوابتوننقل قول:
می دونم ساپورت از فرکانس خاص بحث سخت افزاریه میخوام بدونم آیا مودمی تو بازار ایران الان هست که این فرکانس رو ساپورت کنه ؟
سلام به دوستان عزیز
من یک آنتن 4gخودم درست کردم توی اینترنت سرچ کردم و ساختش به نظرم خیلی راحت بود فقط این سوکت ts 9را از کجا میشه تهیه کرد
از چه آمـوزشی استـفاده کردید؟ لینک واسـم بفرستید بی زحمتنقل قول:
دوستان کسی درباره sxt lte می تونه توضیحاتی بده
مودم بنده E3372h بود و با آپدیت های که در پست های قبلی موجود بود سازگار نبود . اگر مودم e3372 کسی با آپدیت های اول تاپیک سازگار نداشت و شماره سریال مودمش با G4PD شروع میشه این آپدیت ها به دردش میخوره :
آپدیت های مودم E3372h-607 Universal
این لینک دانلود WebUi E3372h With USSD Support :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم لینک دانلود Firmware Huawei E3372h-607 Update 22.200.05.00.00
https://goo.gl/gKeucD
و اینم برای کد فلش و آنلاک :
درود.
کسی در مورد آنتن های لگاریتمی اطلاع / تجربه ای داره؟
از سایت راستین بازارنقل قول:
sent from Huawei mate 8
خوب دوستان اینجا کسی راهنمایی نکرد.با یه سرچ در اینترنت و دیدن چندتا فیلم از یوتیوب تونستم یه آنتن 4g بسازم که خیلی سیگنال و کیفیت دریافت رو بالا برد :)
فقط برای 4g باید دوتا ساخت.نکات فنی رو هم باید رعایت کرد تا نتیجه بده.
لینکاشو بده ما هم استفاده کنیم بعد چقدر هزینه برات برداشت نکته خاصی داره؟نقل قول:
لینک خاصی نیست تو گوگل سرچ کنی چندتا لینک برات میاره. تو یوتیوب هم سرچ کنی چندتا فیلم میاره.اینار و ببینی و نکات فنیش رو رعایت کنی با کمتر از پنجاه تومن میتونی بسازی.البته بیشتر هزینه واسه تهیه کانورتر کانکتورهای مودم میره.