نه بابا مگه الکیه ؟
Printable View
نه بابا مگه الکیه ؟
بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟
این فوتاشاپههههههه مگه میشهههنقل قول:
لطفا برا منم پ خ کنید مشتاق شدم
استدلالتون اشتباهه!نقل قول:
آی پی استاتیک هیچ تاثیری تو سرعت و کیفیت نداره.
اره میشه خوبشم میشه حیف من دیگه حوصله دانلود ندارم وگرنه دوباره به بروبچ اینجا اثبات میکردم ،امار ایشون هم راسته خوبم راسته کاملا تایید میکنم شاتل لم داره باید لمش دستتون بیاد :n09:نقل قول:
دزدی تو روز روشن به سبک شاتل
این مسخره بازی جدید برای چیه که شاتل میخواد برای دانلود شبانه پول بگیره یا در واقع دزدی کنه؟
الان این طرح برای مشترکین جدید هست یا برای قبلی ها هم اعمال میشه؟
انصفا اگه اینطور باشه باید شکایت کنیم، چون مثلا من که به جای سرویس 512 از شاتل 1 مگ خریدم دلیل انتخابم رایگان بودن ترافیک شبانه بود، وگرنه هیچ برتری خاصی بین این سرویس ها وجود نداره...
-برای همه مشترکیننقل قول:
-نسبت به پارس به نظر بنده خیلی کار منصافه تری کرده...
-برای صرفه جویی بیشتر شما می تونید درخواست برگشت بدید روی همون سرعت 512 که با این حساب شما نسبت به هزینه ماهیانه ای که الان پرداخت می کنید فقط 1500تومان اضافه پرداخت خواهید داشت برای دانلود شبانه
-در صورت نارضایتی می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت خودتونو از شاتل ثبت کنید. :n16:
اینکه شرکت های دیگه هم کارهای غیر قانونی یا غیر منصفانه انجام میدن دلیل این نیست که بگیم کار شاتل درسته :n35:نقل قول:
کار درست و منصفانه اینه که وقتی با یه شرکت قرارداد داریم باید تا آخر قرارداد همون شرایط اولیه برای ما فراهم باشه نه اینکه وسط کار بگن حالا دوباره پول بده!؟!
ایکاش شکایت فایده داشت ...
به هر حال مرسی از پاسخ شما :n40:
اون که بله... اینجا ایرانه...نقل قول:
افغانستان با اون عقب موندگیش شما نگاه کنی قیمت اینترنت از سال 2000به بعد هرسال سیر نزولی داشته اینجا فقط منافع خودشون مهمه نه احترام به مشترک....تازه این شاتلا خوب خوبشه مثلا که نمیدونم لوح سپاس و رعایت حقوق مصرف کننده این چیزها گرفته... کی به کیه هر کی هر چی دلش بخواد می گیره فردا هم بگه آقا حال نمی کنم اینترنت بدم کسی می تونه حرفی بهش بزنه؟!....
مثل مخابرات که امکانات اصلا به شرکتهای خصوصی نمیده دیگه.. کسی هم حرفی نمی تونه بهش بزنه چون برای سپاهه...:n35:
وضعیت شاتل امشب...
کلا ترکیده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]