یعنی هر کدوم از این 2 تا مدل تفاوت زیادی با EP480 دارن ؟؟؟؟؟ واقعا مطمئنید ؟؟؟؟نقل قول:
چون 480 که واقعا هدفون خوبیه !!
اینا بهترن ؟؟؟؟؟
Printable View
یعنی هر کدوم از این 2 تا مدل تفاوت زیادی با EP480 دارن ؟؟؟؟؟ واقعا مطمئنید ؟؟؟؟نقل قول:
چون 480 که واقعا هدفون خوبیه !!
اینا بهترن ؟؟؟؟؟
سلام دوستان. يه راهنمايي از اساتيد محترم ميخواستم.
بهترين Earphone تا حدود 100 تومن واسه آهنگهاي راك و متال چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
نظرتون در مورد JVC HA-FX300 چيه؟
هيچكس نظري نداره؟!نقل قول:
فکر کنم بهتر باشه رو سن هایزر و کریتیو و AKG فکر کنی بیشتر .
اینا کارشون هدفون و صداست !!!
نقل قول:برای کارهای راک و متال هدفون های AKG توصیه میشن ... در صفحات قبلی توضیح داده ام... یه سرچ کوچولو بزن ... پاساژ ایران کارهای AKG گیر میاد.نقل قول:
اولاً - توجه کنیم که بحث کیفیت صدا، ترجیحات ما، برداشت ما و تعریف ما از صدای خوب با همدیگه متفاوته .. مثال عینی اش همین صفحات اخیر بود که دوستی با وجود اینکه هدفون fake نصیبش شده بود، اما (خوشبختانه) از کیفیت اش راضی بود ..نقل قول:
ثانیاً - کیفیت صدای 480 خوب و عالیه ؛ اما مگه قراره هیچ چیزی بهتر از وجود نداشته باشه؟!
ثالثاً - بعنوان یه قاعده کلی هدفون های in ear کیفیت صدای بهتری نسبت به earbud ها (اسم دقیقی نیست البته این .. منظور هدفون هایی هستش که توی گوش فرو نمیرن و صرفاً روی سوراخ گوش قرار می گیرن - مثل همین 480) دارن؛ نه قطعاً بخاطر کیفیت ذاتی بهتر، بلکه بخاطر اینکه ایزوله سازی بهتری انجام میدن و خب حذف صداهای مزاحم = شنیدن بهتر جزئیات موسیقی = احساس کیفیت بهتر.
یه هدفن خیلی خوب می خوام که قیمتش بیشتر از 50 تومان نباشه اگه میشه معرفی کنید.
چه "نوع" هدفونی مدنظرته ؟ ... توی-گوشی؟ .. هدفونی که سایز بزرگ باشه ؟ (از اینا که روی گوش قرار می گیره) .. این باید مشخص بشه.نقل قول:
با 50 تومن اگه هدفونی تو گوشی بخوای میتونی بری سراغ EP83 از کریتیو .. اگه هدفون سایز بزرگ و موسیقی سبک های جدی تر غربی بخوای گوش کنی میتونی کمی بذاری روی بودجه ات و AKG بگیری ... اگه برای مصارف عمومی بخوای (فیلم و بازی و موسیقی و..) لاجیتک و کریتیو در این محدوده گزینه های خوبی دارن .. همه اینا رو میتونی توی پاساژ ایران یا پایتخت چک کنی.
ممنون . البته منظورتون همون EP830 هست دیگه ؟؟؟
این مدل هم مدل FAKE داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟
دمت گرم من برا گیم می خوام.نقل قول:
من تو شهرستان هستم اگه میشه یه سایت خوب معرفی کن که این محصولات رو داشته باشه.
سلام پی اکس 100 من امروز کلا تموم کرد !!! واقعا فکر نمیکردم که اینجوری بشه من خیلی عاقلانه باهاش رفتار کرده بودم یعنی اینقدر فرهنگ دارم که درست با هدفون برخورد کنم !!! ...
نمیدونم یعنی سن هایزر ها قدرت اتصال سیم به اون قسمت پلاستیکی جکشون اینقدر ضعیف هست که بعد 4 ماه که خیر سرم 75 تومن پول دادم براش سیمش جدا بشه ؟ ... در صورتی که وقتی تو جیب هست ممکنه تکون بخوره و سیم کج باشه از اون قسمت پلاستیکیش !!! همون هدفون ایپاد اینقدر کش اومد و پیچ خورد و ... 1 سال و خورده ای واسم کار کرد !!! بعد این 4 ماه بیشتر ...
........
نمیدونم حالا برم دوباره 120 تومن پول اچ دی 555 بدم بعد 4 ماه اینجوری بخواد بشه که من پولمو از سر راه نیووردم که 4 ماه 4 ماه هدفون عوض کنم !!!
کسی تجربه ی کار کردن باهاش رو داره و چند وقته داره ؟ ... من روز 5-6 ساعت هدفون تو گوشم هست و باهاش راه میرم و تو جیبم هست و ممکنه سیمش تکون بخوره و بعضی جاها در اثر حرکت پیچ بخوره ولی اصلا دوست ندارم همچین مشکلی داشته باشه در برابر 120 تومن پولی که باید بدم !!!!!!!! اگه اینم اینجوریه میریم یه AKG میخریم خوب !!! ...
ممنون میشم بگید چون حسابی عصبانی شدم امروز بدون هدفون کلا همینجوری میشم !!!!