به یاد اریک آبیدال ...نقل قول:
راستی چرا امسال آلوز 22 پوشیده؟
Printable View
به یاد اریک آبیدال ...نقل قول:
راستی چرا امسال آلوز 22 پوشیده؟
بله واقعا نیاز داریم ولی راسل ...نقل قول:
مارتينو: اين بهترين نمايش بارسلونا بود
سرمربي بارسلونا تاکيد کرد پيروزي مقابل والنسيا بهترين نمايش تيمش در اين فصل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا در ديدار حساس هفته سوم لاليگا در زمين والنسيا موفق شد با حساب سه بر دو به پيروزي برسد.
به گزارش فارس، ليونل مسي 11، 39 و 41 براي بارسلونا گل زد و هلدر پوستيگا هم 45 و 3+45 موفق شد دروازه بارسلونا را باز کند. بارسلونا با 9 امتياز و به دليل تفاضل گل بهتر صدر جدول را در اختيار گرفته و والنسيا نيز با سه امتياز دوازدهم است.
جراردو مارتينو در مورد اين ديدار گفت: از اين دست اتفاقها در فوتبال رخ ميدهد. يک دقيقه بسيار بد در طول ديدار. دقيقه پاياني نيمه نخست براي ما به اين شکل بود که در آن دو بار گل خورديم. به نظرم اين بهترين بارسلونايي بود که در اين فصل ديديم. حضور در مستايا و بازي کردن مقابل والنسيا کار بسيار سختي است.
مارتينو در ادامه از اينکه ليونل مسي موفق شد سه بار در اين ديدار گلزني کند ابراز خوشحالي کرد. سسک فابرگاس دو بار و نيمار هم يک بار پاسهاي گل مسي را به وي دادند.
مارتينو در ادامه گفت: چيزي که من را نگران ميکند اين است که به والنسيا اين اجازه را داديم که بتواند به بازي برگردد. زماني که با سه گل پيش افتاديم، کنترل بازي را از دست داديم تا در سه دقيقه دو بار دروازهمان باز شود. بايد در ديدارهاي آينده بيش از اينها مراقب باشيم.
پيکه: بيل در رئال مادريد موفق خواهد شد
خبر رسمي انتقال گرث بيل به رئال مادريد که ديروز روي وب سايت هاي خبري قرار گرفت بازتاب گسترده اي در رسانه هاي اروپايي داشت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دراين ميان ستاره هاي مختلف دنياي فوتبال هم دراين باره به اظهارنظر پرداخته اند. جرارد پيکه مدافع اسپانيايي باشگاه بارسلونا در صحبت هايي درمورد انتقال بيل به باشگاه مادريدي گفت:« بيل به تيم بزرگي آمده و مبلغ هنگفتي براي خريداري او پرداخت شده که در آينده بايد ببينيم که اين مبلغ به درستي پرداخت شده يا نه.بيل در رئال مادريد موفق خواهد شد.»
پيکه در گفتگو با برنامه «آل پريمر توکه» اوندا سرو ، از بيل به عنوان يکي از بهترين بازيکنان دنياي فوتبال ياد کرد و گفت:«قدرت پاي چپ بيل زياد است. او نقش پررنگ و موثري را در رئال مادريد ايفا خواهد کرد. بيل خيلي رشد کرده و پيشرفت زيادي داشته ودرسالهاي اخير تجربيات زيادي کسب کرده.»
رونالدو: ترکيب بارسلونا قويتر از رئال است
اسطوره فوتبال برزيل، اعتراف کرد از ميان دو تيم پيشين خود، آبي و اناريپوشان کاتالونيا را تيم قويتري ميبيند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو، مهاجم پيشين تيم ملي برزيل با پيش بيني اينکه بارسلونا همراه با هموطن او نيمار روزهاي درخشاني را پيش رو دارد، اعلام کرد ترکيب اين تيم در فصل جديد لاليگا قويتر از ترکيب رئال مادريد است.
به گزارش تسنيم، رونالدو در گفتوگو با شبکه راديويي کادنا سر اظهار داشت: نيمار با بازي در ترکيب بارسلونا پيشرفت خواهد کرد و من مطمئنم که او از بازي در کنار ليونل مسي درسهاي زيادي خواهد گرفت. تجربه نشان داده که فوتبال اروپا به بازيکنان برزيلي ميسازد و اين بازيکنان در اروپا پيشرفت ميکنند.
رونالدو که خود در فصل 97-1996 براي بارسلونا توپ ميزد، با اعتراف به اينکه بهترين سالهاي حرفه بازيگرياش را در رئال مادريد گذرانده است، شايعاتي که در خصوص آيندهاش و بازگشت وي به دنياي فوتبال مطرح شده را تکذيب کرد.
وي افزود: نميخواهم تا ابد خودم را وقف فوتبال کنم. قصد دارم بعد از اين بيشتر در کنار خانواده و فرزندانم باشم و کارهاي ديگري انجام دهم.
رونالدو در خاتمه مقايسهاي ميان 2 قدرت سنتي فوتبال اسپانيا داشت و به اقدام اخير رئال مادريد براي جذب گرث بيل از تاتنهام اشاره کرد: به عقيده من ترکيب کنوني بارسلونا قويتر از ترکيب رئال مادريد است. دوست داشتم اين فرصت را به دست ميآوردم که کنار ليونل مسي بازي کنم. من بازي گرث بيل را زياد نديدهام اما براي او آرزوي موفقيت ميکنم. اگر او نتواند بازي خوبي را در رئال به نمايش بگذارد مطمئناً افرادي زيادي خواهند گفت ارزش آن همه پولي که رئال مادريد براي او پرداخته را نداشته است. توصيه من به او اين است که فقط روي فوتبالش تمرکز کند.
عکس یادگاری مسی با اولین جامی که کسب کرد :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
مسی: از میزبانی مادرید درالمپیک 2020 حمایت می کنم
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونادر بدو ورود به بوئنوس آیرس پایخت آرژانتین حمایتش را از نامزدی شهر مادرید برای کسب میزبانی المپیک سال 2020 ابراز کرد. بعد از حذف نام استانبول از میان نامزدها، رقابت برای کسب میزبانی میان دو شهر مادرید و توکیو ادامه دارد و روز شنبه در بوئنوس آیرس نام میزبان این بازیها معرفی خواهد شد.
مسی در بدو ورود به بوئنوس آیرس عکسی یادگاری را درکنار آلخاندرو بلانکو، رئیس کمیته المپیک اسپانیا و مدیر اجرایی کسب میزبانی مادرید2020 گرفت. او دراین عکس پرچم مادرید2020 را برتن داشت و در صحبت هایی گفت:« من از مادرید2020 حمایت می کنم. فکر می کنم که مادریدی ها شانس زیادی برای کسب میزبانی المپیک 2020 داشته باشند، چرا که اسپانیا حرفهای زیادی برای گفتن در رشته های مختلف ورزشی دارد.»
ستاره آرژانتینی ادامه داد:« برای دنیای ورزش خیلی خوب خواهد بود که مادرید میزبان المپیک 2020 شود. نه فقط به عنوان یک شهر، بلکه کل کشوراسپانیا ورزشکاران تراز اول زیادی دارد. خیلی مهم است که این بازیها در خانه این ورزشکارها برگزار شود. من شانس حضور در المپیک را داشته ام و این تجربه زیبایی برای هر ورزشکاری است.»
ستاره آرژآنتینی بارسلونا بدین ترتیب به جنجال به وجود آمده برسر حضور یا عدم حضورش درکمپین حمایت از کسب میزبانی المپیک 2020 مادرید پایان داد.
آلخاندرو بلانکو رئیس کمیته المپیک اسپانیاهم دراین باره گفت:« لئو هیچ وقت از حمایت از کاندیداتوری مادرید سرباز نزد. مشکلاتی وجود داشت و زمانی که ما در حال ضبط پیغام تبلیغاتی بودیم او تمرین داشت. برای ما حمایت مسی از این کمپین افتخار بزرگی است. چون او به عنوان یک ورزشکار و یک انسان بزرگ سمبل بزرگی است.»
مسی تنها ورزشکار آرژانتینی نیست که از این کمپین حمایت کرده و ماراویا مارتینس بوکسور سرشناس آرژانتینی از میزبانی مادرید2020 استقبال کرد. ایکر کاسیاس، سرخیو راموس و رائول گونسالس هم از میزبانی مادرید برای المپیک 2020 حمایت کرده اند.
بلانکو در هفته گذشته نیز طی صحبتی اعلام کرده بود که حتی اگر مسی از این کمپین حمایت نکند هنوز هم از نظر من مسی بهترین فوتبالیست دنیاست.»
===============
در ده سال گذشته بارسا 663.7 میلیون یورو برای خرید بازیکن خرج کرده و 23 جام کسب کرده
رئال مادرید هم 1107.7 میلیون یورو و 7 جام کسب کرده
=============
مسی در تمرینات تیمی ملی ارژانتین برای بازی مقابل پاراگوئه
سوبی ساره تا: بارسا برای موفقیت در این فصل، به مدافع میانی جدید نیاز ندارد
بارسا در این تابستان نیمار را از سانتوس به خدمت گرفت اما نتوانستند یک مدافع میانی جدید را به نوکمپ ببرند
سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، از تصمیم این باشگاه برای به خدمت نگرفتن یک مدافع میانی در این تابستان دفاع کرد و اعلام کرد که تیم مارتینو به اندازه کافی قوی هست که در این فصل به موفقیت برسد.
بارسا در این تابستان نیمار را از سانتوس به خدمت گرفت اما نتوانستند یک مدافع میانی جدید را به نوکمپ ببرند. اکنون مارتینو تنها پویول، جرارد پیکه و مارک بارترا را در دفاع میانی در اختیار دارد و مجبور است از ماسچرانو و الکس سونگ، هافبک دفاعی تیم هم در این پست ها استفده کند.
بارسا گزینه هایی مانند تیاگو سیلوا، مارکینیوس و داوید لوئیز را در نظر داشت اما در نهایت نتوانست هیچ یک از آنها را به خدمت بگیرد اما سوبی ساره تا از فعالیت بارسا در بازار نقل و انتقالات راضی است.
او به خبرنگاران گفت:" در تاریخچه باشگاه بارسلونا، خرید مدافع میانی همیشه پیچیده بوده است. ما تیمی که می خواستیم را در اختیار داریم و همین تیم می تواند در رقابت ها فوق العاده کار کند.
ما همیشه تلاش می کنیم تا بهترین ممکن را بسازیم و من خوشحالم که این فرصت را داشتم تا کارم را انجام بدهم."
بارسا در سه دیدار ابتدایی اش در رقابت های این فصل لالیگا، دو گل دریافت کرد. کارلوس پویول هم به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، چند ماهی از میادین دور بوده، به زودی تیمش اضافه خواهد شد.
برین بابا ورتونگن رو باید میخریدین
رده بندی لیگ اسپانیا 20-13-204
بهترین گلزنان لالیگا تا به اینجای بازی ها
بهترین پاسور های لالیگا تا به اینجای بازی ها
کتونی های جدید نیمار
کتونی های جدید آلوز
مراسم ازدواج در نیوکمپ
نیمار جوان
عکس نیمار روی مجلی GQ ایتالیا
با 29 گل و 32 پاس گل فابرگاس بر روی 61 گل بارسا در 100 بازی آخر تاثیر مستقیم داشته است!!!
10 سال پیش توی چنین روزی رافا مارکز به بارسا پیوست...
هم لاپورتارو عشقه هم رافا :n12: الان بارسا دقیقا به چنین بازیکنی نیاز داره, قابل اطمینان و مهارتش تو دفاع و قوی بودن توی شروع ضد حملات و البته تو بازی هوایی...!
عناوینی که مارکز با بارسا بهش دست پیدا کرده...
آقایون من از بارسا خیلی خیلی بیشتر از رئال خوشم میاد
اما به نظر من اگر پرز با فروختن اوزیل و خرید بیل با اون قیمت شاهکار کرد راسل با نخریدن مدافع رسما گند زده به کلمه مدیریت
من برام خیلی جالبه یه تیم نقطه ضعفش مشخصترین نقطه ضعف در دنیای فوتبال باشه:n02: بعد قادر نباشه توی نقل و انتقالات رفعش کنه
خداییش یه خط حمله به این خوبی داشته باشی یک و دوهای مسی با نیمار چقدر قشنگ شده اونم توی این مدت کوتاه اما با یه خط مثلا دفاع بزنی خرابش کنی
ناراحت نشین ها هم اما من مطمئنم اگه بارسا اینبار به بایرن بخوره ممکنه 4 تا گل بزنه اما احتمالا 8 تا رو میخوره:n16:
تیتر روزنامه Sport 04.09.2013
تیتو و پپ آتش بس کردند
- دوستی مجدد از طریق اس ام اس. این دو مربی پس از تابستانی جنجالی دوباره با هم ارتباط بر قرار کردند
- گواردیولا برنامه چید که وقتی تیتو به بارسلونا بازگشت او را ملاقات کند
- هیئت رئیسه خواهان ادامه ی همکاری با زوبی زاراتاست
- کرایف کاغذ ها را رو کرد. او قرار دادش را نشان داد
- تاتا در روساریو به استراحت خواهد پرداخت
===================
تیتر روزنامه El Mundo Deportivo 04.09.2013
نیمار قیمت تو اینقدر بود !
مقایسه ی MD : ستاره ی برزیلی در هر زمینه ای به جز مبلغ قرار داد بیل را شکست داد:
- قیمتشان : نیمار 57 میلیون یورو ، بیل 101 میلیون یورو
- گل هایشان : نیمار 138 ، بیل 60
- تماشاچیان برای مراسم معارفه : نیمار 56500 بیل 25000
- طرفداران توئیترشان: نیمار 7733209 ، بیل 1018447
- در پاس گل اسپانسر عناوین هم به همین ترتیب
- کارشناسان چه فکری می کنند ؟
آنالیز توسط رکساچ، سالیناس، ال لوبو کاراسکو
- ون در وارت : " بیل اشتباه کرد"
- مسی المپیک 2020 مادرید را حمایت می کند: " آرزو میکنم میزبانی را بدست آورند." " میزبانی آنها برای ورزش مفید است."
- باشگاه به زوبی زاراته تا 2016 پیشنهاد همکاری داد. زوبی زاراتا : "ما با پویل قرار داد داریم"
==================
از مجموع 318 گل مسی در لالیگا، 34 گل از پاسهای دنی آلوز، 29 گل از پاسهای ژاوی و 27 گل از پاسهای اینیستا بوده است.
facebook.com/barcafans.ir