من تو مشهد 169.000 تومان خریدم.البته 170 و 178 هم بود که از بورس موبایل فروشی خریدم که ارزون تر شد.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من تو مشهد 169.000 تومان خریدم.البته 170 و 178 هم بود که از بورس موبایل فروشی خریدم که ارزون تر شد.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سریال ها هم دردسری شده هاااا !!!نقل قول:
مرسي كه به من جواب داديد :42:
سلام
من وقتی با گوشیم که چند روزه خریدم و سریال اصلی هست وقتی توی اتاق با نور کافی عکس میگیرم عکسش کیفیت نداره و توی عکس دونه های رنگی وجود داره . من با تمام گزینه های که برای دوربین موجود بود عکس گرفتم ولی باز عکسی که توی اتاق میگیرم کیفیت نداره. وقتی هم که بیرون توی روز روشن عکس میگیرم کیفیت عکس خوبه ولی من وقتی عکس هایی که بقیه با کا 750 گرفتن و رو اینترنت گذاشتن رو دیدم فهمیدم که باز کیفیت دوربینم به خوبی اون عکسها نیست. کسی میدونه چرا این جوری هست. لطفا کمک کنید.
در ضمن فقط وقتی کیفیت عکسی که میگیرم عالی هست که از فاصله 10 سانتیمتری گرفته میشه.
ممنون
اگه میخوای با گوشی عکس بگیری بورو K800 یا... بگیر.نقل قول:
اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
تو صدا رقیب نداره(کدوم گوشی باس و صدای خاننده رو به خوبی و وضوح بالا و بدون نویز نشون میده).
آنتن دهی که یکی . دوتا از K750i بالا تره .
ظاهر خشکل تره (K750i هم خشکله).
دوستان منم K750i دارم.
K750i ها درایور W810i رو روی گوشیشون آپ نکنن چون بازر گوشی رو میسوزونه .
K750i صداش همینجوری بلند هست و اگه به زور بلند ترش کنن بازر گوشی نمیکشه و میسوزه من واسه هر کی این درایور رو آپ کردم آورد پیشم و نفری 25/ 30 هزار تومن ضرر کردم.
این درایور روی W800 و W810i هیچ مشکلی به وجود نمیاره .
بازر W810i قدرت پخش صدای خاننده به صورت واقعی و بدون نویز و اجرای باس را دارد و باس را به راحتی نشان میدهد و این درایور فقط روی W810i مشکل به وجود نمی آورد اسم درایور هم W810i هست.
این مطلب گفته ی سازنده ی درایو هست.
گوشی من کا 750نقل قول:
گوشی دوستم w810
همین چند شب پیش توی همین اتاقی که حالا نشستم با هم عکس گرفتیم
کیفیت عکس گوشی من (کا 750) بهتر بود . (توی کامپیوتر) :5: حتی این رو خود دوستم هم قبول داشت. با یه w800 هم انداختم باز هم کیفیت عکس گوشی خودم بهتر بود (توی کامپیوتر) .:5: در این مورد هم صاحب گوشی قبول داشت.
البته گوشیمو فلش کردم به این ورژن : r1ca021
اصلا هم این که گفتی آنتن دهی w810 بهتره درست نیست !! :2: روی چه حسابی این حرف رو میزنی ؟؟:41: واقعا خنده داره !!! :8:
ظاهر هم که سلیقه ای هست.به نظر من کا 750 از w800 و w700 و w810 خوشگلتره.از روی تعصب نمیگم.طرفداره کا 750 هم نیستم.(همین امشب میخوام برم n71 بگیرم:11: )
این عکس رو هم با گوشی خودم توی باغ خونمون گرفتم : ببین :::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس شما از عکسی که من میگیرم بیشتره. من توی نور روز اگه هوا افتابی باشه وقتی عکس میگیرم کیفیتش خوبه ولی توی اتاق با اینکه تمام چراغ ها روشنه کیفیت خوب نیست.نقل قول:
من چه جوری میتونم مثل شما درایور گوشیمو ارتقا بدم.
راستی چرا خود کارخونه وقتی داشت گوشی رو میزد این درایوری که کیفیت دوربین شما رو بالا برده رو نزده.
به نظر من گوشی فوق العاده خوبیه با قیمت کمی که نسبت به بعضی از گوشی ها داره ولی کارایی خیلی بالایی داره و از خیلی از مدلهای سری نوکیا که قیمت بیشتری دارند بهتره !