-
سلام . بله با همچین دوربینی میشه اقمار گالیله ای مشتری رو دید.
میشه مشتری رو یه شکی یک قرص بسیار کوچیک (غیر نقطه ای) تشخیص داد و چهار تا ستاره هم دورش که جاشون طی روز ها تغییر میکنه.
دوچشمی ها برای رصد سیاره ای زیاد مناسب نیستن. رصدسیاره ای حتما بزرگنمای تلسکوپی نیاز داره. دوچشمی ایده آل رصد اجرام اعماق آسمانه. زیر آسمان بدون آلودگی نوری یه دو چشمی خوب ( با شیئی بالای 60 - 70 میلیمتر) میشه تصاویر مناسبی دید از کهکشان ها و سحابی ها و خوشه ها.
با دوچشمی های کوچیک میشه خوشه های ستاره ای رو خوب دید.
-
راستی در شهری مثل تهران میشه این اجرام را دید ؟
-
توی تهران جز بعضی اجرام پر نور مثل خوشه پروین و سحابی جبار ، جرم غیر ستاره ای زیادی نمیشه دید.
یا باید اپتیک خیلی بزرگی داشته باشیم یا بریم بیرون از شهر یا فقط رصد سیاره ای رو با تلسکوپ انجام بدیم.
-
یعنی من از پشت بام خونمون چیز خاصتی را نمی توانم ببینم ! حیف شد ! خیل دلم میخواست وارد دنیای نجوم بشم ولی خب برداشتی که من نسبت به این علم داشتم چیز دیگه ای بود چون من شاغل هستم و بجز جمعه ها عملا هیچ و قتی ازادی ندارم ( بگذریم که جمعه هامونم دست خودمون نیست :) )
-
سلاو دوباره
ماه
دو سه سال پیش دنبال یه سلسله سخنرانی بودم درباره ماه. تا کسی بیاد و هر ماه درباره رصد دقیق یه عارضه ماه صحبت کنه. متوجه شدم تعداد کسانی که چنین مهارتی دارن در تهران کمتر از تعداد انگشتان دسته. ماه با هر اپتیکی خوب دیده میشه. روز و شب دیده میشه. توی تهران هم خوب دیده میشه.
-
-
سلام
بله
این عکس تقریبا دید یه دوچشمیه از ماه. البته دو چشمی با حدود 20 برابر بزرگنمایی . هر چه بزرگنمای کمتر جزییات قابل دیدن هم کمتر.
-
تهران وقتایی که روزش بارون و باد اومده و آلودگی ها رو برده و هوای شبش عالی و صافه، خوراک چنین کارایه (که تو این فصلا از این شبا زیاد داره)...
در مواقع دیگه به خاطر آلودگی هوا و نورای مزاحم فراوونی که وجود دارن، اکثر چیزایی که ببینی کمی تا قسمتی تاری رو دارن حتی ماه...
-
سلام
بنده ریزه کاری تلسکوپ و دوچشمی رو بطور نظری بلدم
حدود ده یازده ماهه بدون هیچ ابزار رصدی آسمونو رصد کردم صورتای فلکی با اسم ستاره های معروفشون و بعضی قدر هاشو بلدم
دیگه طاقت ندارم صبرم سر اومده دارم منفجر میشم
باید حداقل یه دوچشمی خوب بگیرم
بعدش میرم سراغ تلسکوپ.
بعد از تحقیق فراوان سه مورد زیرو نشون کردم
1. 20در80 آکرو (250 تومن)
2. 20در90 آکرو (350 تومن)
3. 15در 70 آپو (470 تومن)
خودم 20در 90 دوست دارم
چه کنم؟
-
سلام من یه دوربین شکاری دوچشمی میخوام. یکم که این پست رو خوندم متوجه شدم در حد آماتور میشه ازش واسه رصد آسمان هم استفاده کرد. حالا بدم نمیاد برای این کار هم ازش استفاده کنم. من با بزرگنمایی 20 میخوام. و قطر عدسی اش هم معمولی باشه خیلی بزرگ نباشه که بشه راحت توی کوه و... حمل اش کرد. قیمت ها چطوری هست؟ آیا با توجه به اینکه ظرافت های تلسکوپ رو نداره و پیچیدگی اش به نسبت کمتر هم هست اختلاف قیمت بعضا فاحش دوربین ها روی کیفیت اونها خیلی تاثیرگذاره؟ من تا 200 هم مشکلی ندارم اما ایده آل واسم دورو بر 100 هست. ممنون اگه راهنمایی کنید. ضمنا محل خرید رو هم معرفی کنید. آیا خرید دست دوم رو پیشنهاد میکنید؟