همون اول که میخوای تیمتو انتخاب کنی گزینه اخری از سمت راست رو بزن و توی بازی هم استافا باید بدی :n02:
Printable View
همون اول که میخوای تیمتو انتخاب کنی گزینه اخری از سمت راست رو بزن و توی بازی هم استافا باید بدی :n02:
يوونتوس از دست ما دست بردار نيستتتت:((
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بايد تو اولسن قسمت انتخاب بازي و مشخصات گزينه ي رندوم رو بزنينقل قول:
رندوم نیست سهیل جان، اتوماتیک منظورته، ولی من همون ساندی لیگ پلیر رو انتخاب کردم!نقل قول:
خوب بالاخره داستان من تو کره تموم شد!
تونستیم توی لیگ قهرمان بشیم، توی لیگ قهرمانان تو یک چارم نهایی مقابل یه تیم ژاپنی حذف شدم با گل زده تو خونه ی حریف، بازی رفت تو زمین من 1-1 شدیم برگشت هم 0-0، بدجوری ضد فوتبال بازی میکردن، تو جام حدفی هم توی فینال تو ضربات پنالتی باختم و حذف شدم، لیگ که تموم شد چند روز بعد استعفا دادم!
یه هفته بعد یه تیم کره ای دیگه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون واقعا خسته شده بودم از فوتبال کره، چند هفته بعد تیتو از بارسلونا استعفا داد و سرمربی تیم ملی اسپانیا شد، من هم سریع اپلای کردم برای بارسلونا کثافتا قبول نکردن :دی و آندرس ویاش بوآش رو انتخاب کردن، اونم از تاتنهام استعفا داده بود، اونجا اپلای کردم ولی اونا هم منو استخدام نکردن و رافا بنیتز رو انتخاب کردن! باز یه چند هفته ای بیکار موندم تا این که دیدم لاتزیو سرمربیش رو اخراج کرده، اپلای کردم و چند روز بعد بهم پیشنهاد سرمربیگری تیمشون رو دادن، همون روز منچسترسیتی هم بدون مربی شد؛ پیشنهاد لاتزیو رو یه هفته عقب انداختم و اونجا اپلای کردم، یه هفته گذشت و خبری نشد و باز یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب انداختم، باز یه هفته بعد خبری از من سیتی نشد و این بار که باز میخواستم یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب بندارم قبول نکردن و من هم به امید من سیتی پیشنهادشون رو ریجکت کردم، دو روز بعد خلدون مبارک عوضی Ferrara مربی پالرمو رو سرمربی تیمش کرد و من هم بدون تیم موندم! :(
الان واقعا پشیمونم که چرا پیشنهاد لاتزیو رو قبول نکردم! :(
راستی reputation من الان continental شده! :n20:
ممنون از توضيحات جامعت ولي فك نكردي از كره نميتوني مستقيما پرتاب بشي به بارسا؟يا حتي تاتنهام و سيتي؟اره لاتسيو رو باثد قبول ميكردي ولي كار سختيه اونجا مربيگري كردن...من تو سال ٢٠١٨ تو هر بازي ٧ تا بازيكن زير ٢١ سال دارم...ولي بازم امسال دوموميشمنقل قول:
یکم رویایی فکر کردم خوب، ولی واقعا تفاوت زیادی بین من و سرمربی پالرمو نبود به نظر من، من سیتی واقعا ناراحتم کرد، حالا تو مصاحبه هم گفته بود که من رو هم تو گزینه هاشون دارن، بیشتر به خاطر همون منتظرشون موندم! من همیشه دنبال challenge هستم پس سخت بودن برام مهم نیست، به من که پیشنهاد دادن تیمشون سیزدهم جدول بود! الان موندم تو کدوم تیم ها اپلای کنم!نقل قول:
ولی صد در صد غیر از اروپا نمیرم، یه تیم آمریکایی هم منو خواست نرفتم، تیم های غیر اروپایی واقعا سیستم لیگشون و قاونونای مسخرشون آدم رو خسته میکنه!
خیلی قانونا مسخره است من همه ی لیگ های بازی رو برداشتم و بیشتر از نصف شو پلی مود گذاشنم کره ای ها زیاد بهم پیشنهاد چون ساندی گذاشتم ولی قبولش نکردم الان هم مربی تربیت یزد هست !!!!!!:n19:تو لیگ ازادگان گروه b
قاونو کجا مسخرس؟ خوب کره که بهتر از دسته دو ایران بود میرفتی اونجا دیگه!نقل قول:
تو هم انگار یه career رو ادامه نمیدیا هی سیو جدید درست میکنی! :D