لطف داری sheshdang جان.:11:نقل قول:
منم نباشم اینجا دوستان دیگه ای هم هستن که بهتر از من جواب میدن .:20:
Printable View
لطف داری sheshdang جان.:11:نقل قول:
منم نباشم اینجا دوستان دیگه ای هم هستن که بهتر از من جواب میدن .:20:
آقا اگر کسی با آیسی HI7190 یا HI7191 کار کرده یا میتونه کار کنه منو خبر کنه که شدیدا" به کمک نیاز دارم.:19:
از دوستان تقاضا میکنم هرکسی نقشه مدار رادیو کنترل 6 کاناله رو داره یاتوی یه سایتی دیده به این آدرس ایمیل کنه. با تشکر حسین:13:
به کدوم آدرس؟!نقل قول:
به نقشه ي مدار آمپلي شامل TDA8947J با خروجي استريو Satelite2.5*2+Woofer6.5 و توان خروجي 48W rms نياز دارم.
مدارهاي تغذيه و اكوي ديجيتال و تن كنترل و ميكسر رو دارم.
با آرزوی خوشی همه ی شما دوستان
به دنبال پروگرامری هستم که توانایی پروگرام کردن فیوزبیت ها و لاک بیت ها رو برای دفعات متوالی داشته باشه. مثل یونیورسال ها یا بعضی پروگرامر های ساده تر که تو بازار هم موجوده. اگه کسی مدار و مخلفاتشو (هگز و ...) پیدا کرد، نظری به من هم داشته باشه.
تشکرات!
منظورتون اینه که وقتی آیسی رو پروگرام کردید , بازم بتونید آیسی رو با یه تنظیمات فیوزبیت و لاک بیت دیگه پروگرام کنید؟ خب اگه میکرو قابلیت چندین بار پروگرام کردن رو داشته باشه معمولا" همه ی پروگرامرها میتونن اینکارو بکنن!نقل قول:
ولی اگه تنظیمات فیوز بیت رو طوری تنظیم کنیم که از اوسیلاتور یا کریستال خارجی استفاده کنه، دیگه با پروگرامر های عادی نمیشه پروگرامش کرد. و باید شرایطی که گفتیم رو براش فراهم کنیم. در مورد لاک بیت هم که این پروگرامرا فقط میتونن یه بار قفلش کنن و بعد دیگه باز کردی در کار نیست. و من اینقدی نمیتونم هزینه کنم که یونیورسال بگیرم. پس نیاز به پروگرامر دست سازی دارم که حداقل بتونه فیوز بیت ها رو در هر حالتی پروگرام کنه.نقل قول:
تو PIC ها که چنین داستانی وجود نداره اما در مورد AVR ممکنه حق با شما باشه. حالا اگه مداری به پستم خورد میذارم.:12:
یک مدار برای کنترل دما و رطوبت نیاز دارم. ترجیحا با سنسور SHT11 یا SHT75 ممنون