تنهاخوری نداشتیما مگه ما دل نداریم :n03: 500 تا ویروس چه خبره یه چند تا بفرست واسه ما حاجی دهن کومودوی ما اب افتاده الان هست که زنجیر پاره کنهنقل قول:
تنهاخوری نداشتیما مگه ما دل نداریم :n03: 500 تا ویروس چه خبره یه چند تا بفرست واسه ما حاجی دهن کومودوی ما اب افتاده الان هست که زنجیر پاره کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
هر چند وقت به چند وقت آپدیت میکنی؟؟
شده یک هفته کومودو را آپدیت نکنی؟؟ آپدیت دیتابیس بوده یا برنامه؟ تنظیمات آپدیت روی خودکار بوده یا آپدیت دستی؟
هنوز مگه اين كنسول هستش؟
Sent from my iPad 2
ورژن 6.1 CIS کی میاد؟
کسی میتونه بگه فرق بین Comodo InternSecurity Free و Comodo Internet Security Pro و Comodo Internet security Complete چیه ؟ از طریق یکی از پشتیبانهای خود سایت کومودو پرسیدم. فرقشونو کامل گفت اما یه قسمتشو کامل متوجه نشدم. اگه کسی اطلاعات کاملی داره بگه .
سلام دوستان خسته نباشید
من از فایروال کومودو استفاده میکنم. تا دیروز از نسخه پنجش استفاده میکردم. امروز نسخه 6 رو نصبیدم؛ یه سؤال دارم:
توی نسخه قبلی وقتی برنامه رو باز میکردی در پنجره اوّلش همه برنامه هایی که با اینترنت ردّ و بدل میکنند رو نشون میداد, درصد اشغال ترافیک اینترنت رو هم نشون میداد با میله های رنگارنگ,
الآن من اون قابلیّت رو هرچه گشتم نتونستم پیداش کنم!! اون چی شده برداشته شده؟!:n28:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
دوستان از پستهای صفحات قبل متوجه شدم که این پنجره Summary در نسخه جدید برداشته شده!:sq_3: واسه من یه ضدّ حال اساسی بود.
حالا یه سؤال: یه برنامه میشناسید که ترافیک اینترنت رو مثل آیکن کومودو که در سیستم ترای نمایش میده, نشون بده؟
من به این ویژگی خیلی نیاز دارم, یه مقدار جستجو کرده ام ولی چیزی پیدا نکرده ام. اگه سراغ داشته باشید لطف بزرگی در حقّ بنده انجام داده اید.
مخلصم.:n12:
سلام. خیلی ممنون. ولی آدرس لینکش خطّ تیره افتاده و باز نمیشه.نقل قول:
آدرسش رو ویرایش کنید مثلا بین حروفش نقطه بذارید تا بتونیم بخونیمش
سپاس از مهرتان:»
شرمنده دیر جواب دادم اون لینک اولی هر کاری میکنم ویرایش نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]