اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.نقل قول:
Printable View
اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.نقل قول:
بستگی به کانفیگی که خریدید داره، اکثر دوستان فینگر داشتن. بنده خودم 6گیگ گرفتم داشتنقل قول:
سلامنقل قول:
چطور درایور هایی رو که نصب کردم پاک کنم ؟ از قسمت programs and features ؟ یا از درایور C ؟
این لینکی که دادید مربوط میشه به ویندوز 8 . ویندوز من 7ultimate هست .
دوست عزیز من روزی که خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازم نیازی هست اون لینکی که شما دادید ( که مربوط میشه به ویندوز 8 ، دانلود کنم )
مگه همچین چیزی امکان داره ؟!؟!؟! من از کامپیوتر مرکزی شیراز خریدم با گارانتی 1 ساله شد 2120000 تومن .نقل قول:
دوست عزیز چطور میتونم بفهمم که طرف ( فروشنده ) قطعات رو خودش عوض نکرده و ارتقا نداده ؟ مثل رم یا هارد
خیلی ممنون
بله امکان داره، حتی cpu هم در این لپ تاپ ها ثابت نیست و کانفیگ های متفاوتی داره.نقل قول:
من رم 6 با پردازنده core i5 دارم، خواهرم هم همین طور، اما مال من فینگرپرینت داره، مال اون نداره.
خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارت رتبه داده بذار.نقل قول:
اینکه بفهمی قطعات عوض شده یا نه کار اسونی نیست،
بعدشم شما باید لیست کانفیگی که فروشنده بهت داده داشته باشی، یا خودت بهش گفته باشی با این کانفیگ میخوام که اگه بعدا فهمیدی مطابق اون نیست، بری اعتراض کنی
داداش شرمنده این صفحه ای که گفتید ویندوز به نرم افزارها رتبه میده رو از کجا اجرا کنم ؟ ( گفتم که آماتور هستم ) .:n12:نقل قول:
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درست .نقل قول:
ممنون
.......
راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
روی Computer راست کلیک بعدشم windows experince indexنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی بازیا اتومات گرافیک سوییچ میشن بعضیا نه.نقل قول:
راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
روی دستکتاپ راست کلیک کن بعد روی configure switchable grapics بعد هم بازی مورد نظرو روی high performance تنظیم کن
منظورتون همینه :نقل قول:
چطوره ؟
راستی بازی pes 2013 پیشفرض روی hight performance هست .
اما لگ داره
............
راستی این پیغام چی میگه :
همین که برنامه Gpu رو باز میکنم این پیغام داده میشه .
سلام من مشکل کارت گرافیک و سویچ نشدن دارم چی کار کنم درایور ها رو هم نصب کردم اما نشد بیشتر هم برای بازی pes2013 میخوام
یه چیزی وقتی میام اینو نصب کنماین ارور رو میدهکد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=0&prodSeriesId=5229455&prodNameId=5229457&swEnvOID=4059&swLang=13&mode=2&taskId=135&swItem=ob-107884-1
Thes Computer does not meet the minimum requirements for installing the software
بعدش اومدم رفتم سایت اینتل هم درایور intel 3000 , intel 4000 رو دانلود کردم 3000 همین ارور رو داد ولی 4000 نصب شد بعدش اومدم اخرین ورژن کارت گرافیک ATI رو از سایتش دانلود کردم برای بازی pes2013 که لگ داره برای بازی های دیگه منظورم بالاتره که اجرا نمیکرد منتظر راهنمایی های شما هستم
راستی میشه کاری کرد که فقط با کارت ati کار کنه و اینتل کامل غیر فعال بشه مثل اینکه یع=ه دونه کارت داشته باشه
نقل قول:سلام بر همه .نقل قول:
چرا جوگیر میشی دوست عزیز و اطلاعات غلط میدی به بچه ها من با سیستم خونگیم که از هر نظر از لپتاپم قویتر هست نتونستم روی Ultra اجرا کنم .
اخرین بازی که روی 4540 تست کردم tomb raider بود که روی تنظیمات مدیوم اجرا شد و روی تنظیمات High بشدت لگ داشت .
دوستان یه نرم افزار تست کامل قطعات لپتاپ معرفی کنن که قابلیت امتیازدهی بصورت جداگانه به قطعات رو داشته باشه .