64 فقط کار راه اندازه از نظر قیمت هم خیلی تفاوتی با 128 نمیکنه ولی مثلا 256 دقیقا قیمتش دو برلبر 128 هست به صرفه ترینش 128 هست که واسه درایو C بودن کافیهنقل قول:
Printable View
64 فقط کار راه اندازه از نظر قیمت هم خیلی تفاوتی با 128 نمیکنه ولی مثلا 256 دقیقا قیمتش دو برلبر 128 هست به صرفه ترینش 128 هست که واسه درایو C بودن کافیهنقل قول:
سلام.دوستان من به یه مشکلی برخوردم .دیدم اعضای اینجا فعالند گفتم اینجا بپرسم.
من 1ماهی میشه یه z580خریدم.این از روز اول که دقت کردم زیر فن که چند تا دریچه ریز واسش گذاشتن به مرور زمان خاک میگیره. و مجبورم هر 10 روز یه بار تمیزش کنم.در ضمن همیشه روی میز باهاش کار میکنم.میخوام ببینم این مشکل محسوب میشه یا نه واسه همه ممکنه اینطوری باشه؟؟؟
بچه ها آپدیت جدید بایوس تو سایت لنوو برای دانلود گذاشته شده(برای ویندوز 7) البته آپدیت خیلی مهمی نبوده و برای بازی ها سه بعدی آپدیت شده:n25:
اخرین قیمت که گرفتید چند بود؟!
اینام یه چیزیشون می شه ها!!!نقل قول:
به جای این که مشکلاتی که همه دارن مثه usb 3 و num lock رو رفع کنن میان یه چیزی که من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه رو رفع می کنن!!!! جالبیش اینه که اون مشکلات بار ها و بارها تو تاپیکای مختلف سایت لنوو گزارش شده ولی همچین مشکلی من تا الان ندیدم کسی داشته باشه!!!
من خودم صبح تا شب دارم باش بازی می کنم...
بی خیال.به هر حال من آپدیت کردم.ورژن بایوسم از 2.06 به 2.07 ارتقا پیدا کرد.
ضمنا این که نوشته مخصوص ویندوز 7 ،دقیقا نمی دونم منظورش چی بوده و اساسا بایوس چه ربطی به ویندوز داره؟!! ولی من خودم هم دفعه ی قبلی و هم این دفعه رو وین 8 بایوسو فلش زدم!
دوستان یه سوال،دکمه های جهت بالا + جهت چپ کیبورد رو نگه دارید،حالا تو همون حالت که اون دوتا رو نگه داشتید دکمه جهت پایین رو نگه دارید ببینید جهت پایین کار میکنه؟
مثه همین،W , A رو نگه دارید و S رو بزنید ببینید کار میکنه؟ اگه کسی pes رو داشته باشه رو لپتاپش یه فایل setting.exe تو فولدرش هست از قسمت keyboard میتونین ببینید کدوم دکمه ها رو دارید فشار میدید.
این مورد خیلی رو مخه مخصوصا تو بازی نمیشه با کیبوردش بازی کرد...بی زحمت تست کنید اگه برای شما ok بود ببرم گارانتی...
نه واسه منم کار نمیکنه :n01:نقل قول:
دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم دقیق پاسخ بدید
یه مدل پایینتر از y580 کدوم مدل میشه؟
y570 نسل قبلیش هست.... اما اگه منظورت اینه در حال حاظر کدوم لپتاپ از سری idea pad در رده پایین تره میشه z580نقل قول:
کلا کیبوردش پیادس مثکه...! :n27:نقل قول: