تا ساعت 24 امشب مهلت داشتنقل قول:
که البته تا روز 2 شنبه تمدید شد
موفق باشید
Printable View
تا ساعت 24 امشب مهلت داشتنقل قول:
که البته تا روز 2 شنبه تمدید شد
موفق باشید
سیستم پاسخگویی سنجش این پاسخ رو دادهنقل قول:
چنانچه درازمون سراسری سال 92 شرکت نموده اید نیازی به ثبت نام مجدد برای دانشگاه ازاد نمی باشد با تشکرآزمون مشترک کارشناسی ناپیوسته آزاد اسلامی و سازمان سنجش
+
چیزی که با عنوان آزمون مشترک در azmoon.net ازش نام برده شده همین برای کارشناسی ناپیوسته س.
دوستان من کنکور 91 شرکت کردم و شبانه قبول شدم و الان دانشجوام
میخام دوباره واسه 92 بخونم
میخاستم ببینم کتاب های رشته ی ریاضی چقدر تغییر کرده ؟
ممنون میشم اگه دقیقا توضیح بدید
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاريخ برگزاري آزمون سراسري سال 1392
براساس استعلام و كسب نظر از وزارت كشور، برگزاري يازدهمين دوره انتخابات رياست محترم جمهوري اسلامي ايران در روز جمعه 1392/3/24 در سراسر كشور برگزار خواهد شد و براساس مواد 13 و 14 قانون انتخابات رياست جمهوري، چنانچه در مرحله اول براي هيچ يك از داوطلبان اكثريت مطلق حاصل نگردد، انتخابات مرحله دوم در روز جمعه هفته بعد انجام ميگيرد.
با توجه به مراتب فوق آزمون سراسري سال 1392 انشاءا... در صبح و بعدازظهر روزهاي پنجشنبه 1392/4/6، جمعه 1392/4/7 و صبح شنبه 1392/4/8 برگزار خواهد شد.
آقا یه سوال
j, شهر خودمون الان دانشگاه آزاد رشته مورد نظر منو داره.حالا اگه بخوام سال دیگه مهر برم بخونم تو مقطع کارشناسی پیوسته.به نظرتون لازمه الان من تو سایت سنجش ثبت نام کنم یا نه؟یا لازم نیست و سال دیگه راحت مهر می رم ثبت نام می کنم تو دانشگاه و می رم سر کلاس؟ممنون می شم راهنمایی کنید
از اولم معلوم بود تاریخ انتخابات،من نمیدونم چرا امسال انداختن آخر خرداد!نقل قول:
من که تو هیچ موسسه ای نیستم ولی احتمالا برنامه اونارم واسه چندمین بار تغییر داده این کاراشون!
والله بعید میدونم تفاوتی داشته باشه این بیشتر به خاطر تفاوت ترجمه هاست...زیاد درگیر اینچیزا نشید....نقل قول:
شوخی کردن باهاتون.... یکی از راه های فول شدن کتاب تست زدنه.با تست زدن شما بیشتر با نکات ریز کتاب دینی آشنا میشید....شما از همین حالا هم تست بزن هم کتاب رو بخون....نقل قول:
ازمون مشترک سنجش شامل کارشناسی نا پیوسته نیست...نقل قول:
و کارشناسی ناپیوسته الان در سایت ازمون دانشگاه ازاد ثبت نام میشه نه در سایت سنجش
سلامنقل قول:
خب امسال به علت ادغام ازمون سراسری و ازاد
اگر قصد ورود به دانشگاه ازاد را دارید باید در سایت سنجش ثبتنام کنید ...
موفق باشید
سلام دوستان جدیدا اعلام شده که میخوان دوباره تاریخ کنکور و عوض کنن.
:n17::n17: