سلام دوستان
من مي خوام بزنم به سيم آخر و بودجه رو افزايش بدم
بعد از mvm x33 چه خودرو شاسي بلندي قرار مي گيره كه بهتر باشه و از لحاظ قيمت بيارزه؟؟؟ و قيمتش چنده؟؟؟
با تشكر
Printable View
سلام دوستان
من مي خوام بزنم به سيم آخر و بودجه رو افزايش بدم
بعد از mvm x33 چه خودرو شاسي بلندي قرار مي گيره كه بهتر باشه و از لحاظ قيمت بيارزه؟؟؟ و قيمتش چنده؟؟؟
با تشكر
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بودجه رو تا چقدر میتونید افزایش بدین چون با افزایش بودجه
تنوع بیشتر میشه و ملاک های شما هم میتونه متغیر باشه.
به مراتب وقتی پای تویوتا پرادو یا سانتافه یا اسپورتیج وسط بیاد اوضاع حساس تر میشه
چون شما گفتی بعد از mvm x33 چه خودرویی هست میشه به سوزوکی گراند ویتارا 2400 کلاس 8 اتوماتیک اشاره کرد که پایین ترین مدلش که فکر کنم 87 باشه
تو رنج 85 میلیون تومان هست. تو این رنج میشه به توسان نسل قدیم مدل 2008 هم اشاره کرد
سلام محمد جان
يعني بعد از mvm x33 فقط سوزوكي ويتارا هست؟؟؟!!!
با تشكر
فقط سوزوکی ویتارا نیستنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به توسان مدل 2008 هم اشاره کردم
بعدش به ترتیپ هرچی بودجه بالاتر بره پای شاسی بلندهای دیگه هم وسط میاد و میشه روش بحث کرد
که به نظر من اگر بودجه دقیق مشخص بشه ملاک ها هم دقیق مشخص بشن نیازی ینست بخوایم
همینجوری رنج رو بالا ببریم و روی همه خودروها بحث کنیم اینجوری وقت زیادی رو تلف میکنیم.
بعد اط mvm x33 بله دیگه اولین گزینه ها همین سوزوکی هست
دوست عزیز شما اول باید دقیق مشخص کنی ماشین رو برای چه کاری می خوای و چقدر استفاده داری و چقدر پول داری. سوزوکی و x33 درسته هر دو شاسی بلند شناخته می شن ولی به نظرم مقایسشون با هم اشتباهه. چون انتطارات و خصوصیات متفاوتی دارن. مثلا شما مشخص کن ماشین برای آفرود می خوای یا نه یه ماشین شاسی بلند خونوادگی می خوای. در ضمن مشخص کن تا چقدر می تونی در سال هزینه ماشین بکنی. وضعیت مصرف ماشین برات مهمه یا خیر؟ در هر حال اگه ماشین دو دیفرانسیل بخوای بگیری پایین ترین مدل گرند ویتاراس که دوست عزیزمون به قیمتش اشاره کردن. البته مشکلات خاص خودشم داره. اگه دو دیفرانسیل خوب می خوای باید بالای 100 تومن هزینه کنی. x33 یه ماشین دیفرانسیل جلوی خانوادگی هستش که بدرد آفرود نمی خوره. البته تجربه ای که ازش داشتم خیلی رضایت بخش بوده تو این زمینه. برای همین هم هست خواهان زیاد داره.نقل قول:
سلام دوست عزيز
من حقيقت نهايت هزينه 75 تومن بتونم هزينه كنم
براي جاده و خيابون تو شهري مي خواستم
يك مقدار هم جا دار باشه و كم خرج و كم مصرف
با تشكر
سلام
من مي خوام شنبه برم x33 بخرم تحويل يك ماهه با قيمت 63 ميليون كه تحويل يك ماهه هست ، حالا اگر من روز 29 يا مثلا يك هفته ديگه كه قيمت ها مشخص شدن و ديدم ارزون شده برم انصراف بدم جريان چي مي شه؟؟؟!!! آيا سريع پول رو بر مي گردونن يا اذيت مي كنن؟؟!! آيا اون سودي كه نوشته 7 درصد سالانه به من پرداخت مي كنن يا بازي در ميارن كه زيرش در برن؟؟!!!
حالا اومديم و گرون شد آيا موقع تحويل كه نوشته يك ماهه بايد مابتفاوت رو بدم يا همين 63 تومن قيمت روز هست؟؟؟!!! يعني چه بالا بره و چه پائين همين 63 تومن هست؟؟؟
لطفا نظرتون رو بگيد
با تشكر
بهترین گزینه برای شما همون x33 هستش. چون هم کم مصرفه هم کم خرجه هم به بودجتون می خوره. هم جاداره هم به درد شهر و خارج شهر می خوره. ماشینای شاسی بلند دیگه هم پرمصرفن هم پر خرج بدرد شهر هم نمی خورن . بودجه شما هم بهشون نمی خوره. البته زیاد هم بدردتون نمی خورن دوست عزیز.نقل قول:
دوست عزیز شما اگه فروش فوری بخرین همه پولو باید بدین و با قیمت الان باید بخرین. اگه انصراف بدین خودشون گفتن به ازای پولتون سالی 7 درصد بهتون می دن. که پول ناچیزی می شه. اگه بعدا قیمت ارزون یا گرون بشه چون شما الان خریدید نه پولی بهتون میدن نه باید پولی بدین.پیشنهادمن اینه که اگه احتمال می دید ارزون می شه پیش خرید کنید.نقل قول:
با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان عزیز
والبته با تشکرفراوان از تمام دست اندرکاران p30world
عزیزان من سالهاست دوست دارم ماکسیما بخرمو محقق نشده.درحال حاضر206 تیپ2 مدل 91دارمو از فضا وشتاب کمش ناراضیم،راستش نهایت مبلغی که میتونم خرج کنم 36-37 تومنه. معیارم واسه خرید اتومبیل بعدیم بیشتر شتاب وسرعت-فضا و روپابودن ماشینه که کم استهلاک باشه.از شما عزیزان این سوالو دارم که آبا با این مبلغ ماکسیمای بدرد بخور نصیبم میشه یا خیر؟ هرچند دنده ای و مدل پایین و رنگ بژ:n01:
با تشکر از شما بزرگواران