یادش بخیر یادم رئیس آخرش اعصابمو خورد کرده بود...
Printable View
یادش بخیر یادم رئیس آخرش اعصابمو خورد کرده بود...
دوستان سلام
چند وقتی هستش که دوباره هوس بازی کربن کردم ناگهان یادم افتاد که من از روز اول با کربن یه مشکل اساسی داشتم. گفتم شاید شماها بتونید بهم کمک کنین.....
من یادمه که روزای اولی که کربن اومد خریدمش. اومدم DVD رو نصبش کردم ولی اجرا نشد. بعد از یه هفته یکی از پچه های 6تا CD خرید که دیدم توش Dirext داره. اون رو نصب کردم و بازی اجرا شد....
چند روز بعد که ویندوزم رو عوض کردم وخواستم از SAVE بازیم استفاده کنم ، دیدم از اول شروع شد و هیچ رقمه SAVE بازی رو اجرا نمی کنه......!!!!! با اینکه بیشتر از 5 بارز این بازی رو تموم کردم ، اما هنوز هم SAVE هایی که دارم توش کار نمیکنه.....
شما عزیزان می تونین کمکم کنید....؟؟؟؟؟؟؟
راستی این بازی پچ و چه می دونم چیزی داره؟؟؟
شما از اینجا :نقل قول:
دوستان سلام
چند وقتی هستش که دوباره هوس بازی کربن کردم ناگهان یادم افتاد که من از روز اول با کربن یه مشکل اساسی داشتم. گفتم شاید شماها بتونید بهم کمک کنین.....
من یادمه که روزای اولی که کربن اومد خریدمش. اومدم DVD رو نصبش کردم ولی اجرا نشد. بعد از یه هفته یکی از پچه های 6تا CD خرید که دیدم توش Dirext داره. اون رو نصب کردم و بازی اجرا شد....
چند روز بعد که ویندوزم رو عوض کردم وخواستم از SAVE بازیم استفاده کنم ، دیدم از اول شروع شد و هیچ رقمه SAVE بازی رو اجرا نمی کنه......!!!!! با اینکه بیشتر از 5 بارز این بازی رو تموم کردم ، اما هنوز هم SAVE هایی که دارم توش کار نمیکنه.....
شما عزیزان می تونین کمکم کنید....؟؟؟؟؟؟؟
راستی این بازی پچ و چه می دونم چیزی داره؟؟؟
save game validator رو دانلود کنی و بعد که سیو بازیتو تو پوشه سیوهای کربن در داکیومنت گزاشتی این برنامه رو اجرا کنی و شماره سریال سیوت رو تغییر بدی تا سیوت لود بشه.کد:http://www.nfszone.com/NFS_Carbon/Downloads/Savegame/
تو ادرس بالا همه چی واسه این بازی هست.اعم از سیو ادیتور که تمامیه ماشینا مثل پاگانی زوندا و ... و تمام قطعات رو ازاد میکنه و میتونه پولتو باهاش دست کاری کنی و هرچقدر دوس داری بنویسی
سیو کامل بازی هم داره.
دیوانه وار ترین سرعت بازی کربن به ثبت رسید
هیچ وقت باورم نمیشد با ایت سرعت تو کربن برم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
442 کیلومتر در ساعت.
کسی تا حالا به این سرعت رسیده؟
شرمنده ، چون سیوهام کار نمی کنه نمی تونم این سرعت رو برات اثبات کنم ولی قبلا 448 رو زدم!!!!! اما با آئودی R8 که همین کاررا هم راهنمای و کمکیم توی مسابقه بود...نقل قول:
توی Most Wanted هم تونستم 468 رو بزنم!!!!!! راستی آمار داری که این سرعت ثبت شده یا نه؟؟؟؟؟
راستی از راهنماییت ممنونم
شما ثابت شده ای.نقل قول:
چون سیوهام کار نمی کنه نمی تونم این سرعت رو برات اثبات کنم ولی قبلا 448 رو زدم!!!!! اما با آئودی R8 که همین کاررا هم راهنمای و کمکیم توی مسابقه بود...
پس شما هم اینکاره ای.
گفتم که واسه سیوها چیکار کن.هنوز مشکل داری؟
most wanted سرعتش کاملا غیر واقعیه.و تا حالا سعی نکردم حداکثر سرعتش رو ثبت کنم.نقل قول:
توی Most Wanted هم تونستم 468 رو بزنم!!!!!! راستی آمار داری که این سرعت ثبت شده یا نه؟؟؟؟؟
کسی پیدا نشد مارو راهنمایی کنه؟
سلام
دوست عزیز (vahid0801) می خواستم از شما بپرسم که شما که شما چجوری و توی چه مرحله ای این سرعت رو رفتید
ممنون
حالت multiplayer واسه این بازی فکر کنم فقط تو حالت انلاین امکان پذیر باشه.نقل قول:
این بازی رو میشه 2نفره کرد و با یک سیستم بازی کرد؟
تو جاده ی kempton docks که ماشین رو مخصوص top speed حداکثر سرعت تیونینگ کردم.و از گروه nikki رو انتخاب کرده که drift میده.تو اون قسمتی که جاده میخواد صاف بشه اون میومد جلو دریفت میکرد و منم که نیتروم پر بود خالیش میکردم و ماشین با حداکثر سرعتش میرفت.نقل قول:
دوست عزیز (vahid0801) می خواستم از شما بپرسم که شما که شما چجوری و توی چه مرحله ای این سرعت رو رفتید
با چه ما شینی همچین سرعتی رفتی؟
carrera gt porsche