دوست عزیز لطفا لینک رو بذاریدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز لطفا لینک رو بذاریدنقل قول:
نسخه های تست نشده رو دانلود نکنید. شما نرم افزار steam رو نصب کن. توسط این نرم افزار اجراشون کن. به احتمال زیاد اصلا بازی کرک شده نیست و از طریق استیم دانلود شده. فعلا انجام بده شاید فرجی شد :46:نقل قول:
سلام هنگام بازی در مرحله ی لندن این خطا رو میده RELIABLLE COMMOND BUFER FLOW از بازی میاد بیرون و گزینه EXIT رو برامون میذاره که باید بزنی و از بازی خارج بشی
باگ بازيه، از توخيابون نبايد بري، ا پنجره سمت راستي وارد اتاق شو و ازونجا ادامه بده.نقل قول:
phoenix رو گرفتم اگه اون ماله steam bashe ولی نخوندشوننقل قول:
کرک داره کرکشم گرفتم
ولی اصلا نصب نمیشه که
مشکل این سه تا فایل sid. است :-s
آقا منم Retail DVD رو دانلود کردم میشه لطف کنی بگی چطور نصبش کردینقل قول:
اگه ممکنه کامل راهنماییم کنی برای من 3 تا فایل با پسوند sid. داره که فونیکس هم نمیشناستش
موندم چی کار کنم :-؟؟:41:
سلام,یادم نیست که کدام سایت بود.ولی یک سایت ایرانی بود.البته این لینکی که گذاشتم را از یکی از فایلهایی که کرک را دانلود کردم پیدا کردم.شما در گوگل سرچ کنید کرک این بازی را پیدا میکنید.نقل قول:
کد:www.trainergame.blogfa.com
نقل قول:
phoenix چی هست ؟ شما استیم رو از این لینک دانلود کنید و اگر خواست آپدیت شه بزارید آپدیت شه :
کد:http://y1.hostiran.net/download/download_Steam/
شما 3 تا فایل دارین که یکیش .sid و اون یکیا .sis , .sim هستن ؟؟؟ اگه اینطوریه از استیم استفاده کنید برای restore کردنش. اگه نه که دیگه من اطلاعی ندارم.
برای restore کردن: این 3 تا فایل رو میریزی تو پوشه نصب استیم و بعد استیم رو اجرا می کنی. بعد ازت می پرسه که می خوای نصبش کنی یا نه و ... .
آقا واقا مرسی از اینکه جواب میدی:11:نقل قول:
ولی نه هر سه تا فایله sid. هست
دوستان شماهم نمیتونید بازیرو در بخش survival اجرا کنید؟ من تا اجرا میکنم ارور میده که مپ موجود نیست . بازیرو هم تونستم تموم کنم .