قسمتی از مغز رئوف با تلفظ خودش:دی
قسمتی از مغز رئوف با تلفظ خودش:دی
بچه ها کسی نوتش رو نمی فروشه؟؟ پخ بزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارکرد اینچوتالاموس
اینچو تالاموس قسمتی از مغز است که به اندازه گیری اینچ دیسپلی های گجت های مختلف می پردازد.
این قسمت ناحیه ی بسیار پیچیده ای از مغز است که علاوه بر اندازه گیری سایز صفحات به بررسی تکنولوژی آنها نیز پرداخته و سوپرامولد و تی اف تی و یا آی پی اس بودن آنها و حتی پنتایل بودن و تعداد ppi و رزلشن را نیز تشخیص می دهد.
آسیب های اینچوتالاموس
آسیب اینچوتالاموس بیشتر به دلیل استفاده از گوشی ها و تبلت های مختلف است که باعث می شود در مرور زمان این قسمت از مغز کارایی خودش را از دست بدهد
و به درستی نتواند با سایز های مناسب صفحات هم کنار بیاید.. مثلا در موردی یکی از بیماران پس از استفاده از نوت تمامی صفحات زیر 5 اینچ را کوچک می پنداشت.
آها منظورت مخچه است یا cerebellum.
عزیز شوخیه این ، جدیش گرفتیا. :دینقل قول:
دوستان این مساله آسیب اینچوتالاموس رو جدی بگیرین. منم از وقتی نکسس گرفتم دچار این آسیب شدم و آیتاچ به نظرم به شدت بی رنگ و رو و کوچیک میاد. :|
میدونم شوخیه.میخواستم بدونم این چی هست.
قسمتی از مغز که با سایز گوشی"اینچ" در ارتباطه:دینقل قول:
خیلی بده :( فکر کنید من با The New Ipad کار کردم زدم تو سر گلکسی پلیر گفتم چطور کوچولو:خخخ
کسانی که نوت دارن به نظرم روی همین نوت بمونن بهتره!(به جز رئوف که در هر صورتs3 میخره!)
سلام من رام اندروید 4 رو روی نوت نصب کردم ولی میخوام برشگردونم همون رام فارسی چیکار باید بکنم؟
دوستان نوت دار یه سوال اینکه شما از قلم نوت زیاد استفاده میکنین با نه؟یعنی استفاده ازش کارها رو راحتر میکنه و حال میده در کل؟
بعد اینکه تاخیر قلمش زیاده؟