برای من این مشکل LED رو نداره ولی موقع دانلود قطعی داره و سرعت اینترنت پایینهنقل قول:
برای من این مشکل LED رو نداره ولی موقع دانلود قطعی داره و سرعت اینترنت پایینهنقل قول:
این چرا آرم سایپا رو برا CWM 'گذاشته =))نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول رام رو نصب کردید
بعد وایپ دیتا. بعدش وایپ کش و داولیک؟
اینطور که اینجا نوشته نباید روی لوگوی سونی گیر کنه و باید ران شه!
اصولا رام هایی که برای ایران ساخته میشن منوی فارسی دارن . همونطور که دوستمون گفتن . ایشون منوی فارسی رو دارن . چون رو رام ایران بودن و آپ ICS هم برای ایران بوده.نقل قول:
فکر کنم توی لیست رام های سونی بگردید پیدا میکنید . بعد اون رام رو فلش بزنید
هر چند کلا اصل گوشی به انگلیسی بودنشه
خواهرم از مینی خوشش اومده . منم یه مدت میخواستم بخرمش اما بخاطر مشکل داغ کردن و صفحه تاچ و دکمه های لمسی منصرف شدم . میخواستم بدونم این مشکل تو سری های جدید کلا حل شده ؟ خواهشا بدون تعصب جواب بدین چون فردا اگه چیزی بشه خواهرم منو مقصر میدونه . میخوام بدونم سری جدید کلا این مشکل حل شده یا باز با کالیبراسیون دستی قراره این مشکل حل بشه ؟
ممنون
درضمن از مینی و کلا گوشی های کیبورد دار هم خوشش نمیاد .
دوست عزیز منم واسه سکی هفته پیش خریدمنقل قول:
الانم خیلی خیلی راضیه
اون مشکل داغ شدنو عمل نکردن تاچ هم با ریختن یه اسکریپت 100% قابل حل هستش و اصلا مشکلی نداره
من هم سه روز پیش خریدم تا حالا که همچنین مشکلی نداشته حتی یه بار 1 ساعت یک سره باهاش بازی کردم و هنوز که چیزی نشده در ضمن خیلی هم ازش راضیم
منظور از وایپ کش همون Wipe cash partition هست؟ اون دوتای دیگه رو میدونم چیننقل قول:
بعد وایپ دیتا. بعدش وایپ کش و داولیک؟
کسی رو هم ندیم که بگه رو لگوی سونی کرده فقط یک نفر بود اون همچی استوک بود
الان تست کردم بازم نشد
آره منظور همونه
خوب یک رام کاستوم دیگه رو تست کن.
مطمئنی بوت لودر بازه؟
اره بابا باز کردم یک هفته بعد از اینکه گوشی رو خردیم باز کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشکل ویبره و بک برای مینی پرو هم هست؟ قابل حلشدنه؟ آخه میخوام بخرم یکم دو دل شدم! باتریش با استفاده نسبتا سنگین یه روز میکشه(اینترنت و اینترنت واینترنت!!)؟
حل شد
مشکل از فیل زیپ بود