خب برادر صبر داشته باش کارنامه ی اصلی بیاد همه اعلام می کنن نمره هارو ..نقل قول:
Printable View
خب برادر صبر داشته باش کارنامه ی اصلی بیاد همه اعلام می کنن نمره هارو ..نقل قول:
امروز زنگ زدم مدرسه ، یه دختره گوشی برداشت گفت مدرسه تعطیله ، دچار چالش شدم که این دختره تو دبیرستان پسرانه چیکار میکرد ؟ : دی
سلام رفقا ...دلتون تنگ شده بود نه ؟ :31:
والله من خودم بيشتر دلم واس خودم تنگ شده بود ....تصادف مهيبي داشتم ...12 روز بيمارستان از درد غلت ميزدم :31: 4 تا امتحان رو هم ندادم با اجازتون..ميخواستم بگم الان تاثير اين 4 تا امتحان توي كنكور صفره يا نمره شهريور ...؟ مرسي :12:
سلام رفقا ...دلتون تنگ شده بود نه ؟ :31:
والله من خودم بيشتر دلم واس خودم تنگ شده بود ....تصادف مهيبي داشتم ...12 روز بيمارستان از درد غلت ميزدم :31: 4 تا امتحان رو هم ندادم با اجازتون..ميخواستم بگم الان تاثير اين 4 تا امتحان توي كنكور صفره يا نمره شهريور ...؟ مرسي
حالا خدا رو شکر الان سالمی
آقا تعریف کن ببینیم چی شد:دی
سلام رفقا ...دلتون تنگ شده بود نه ؟ :31:والله من خودم بيشتر دلم واس خودم تنگ شده بود ....تصادف مهيبي داشتم ...12 روز بيمارستان از درد غلت ميزدم :31: 4 تا امتحان رو هم ندادم با اجازتون..ميخواستم بگم الان تاثير اين 4 تا امتحان توي كنكور صفره يا نمره شهريور ...؟ مرسي :12:آخییی شما چقد بدشانسی میاری..والا من اطلاع ندارم!ایشالا شهریور جبران کنید!:46:
نقل قول:
بیهوش شدن حال میده ؟ : دی
منم یک بار چهارم ابتدایی 1 هفته بیمارستان بستری بودم ، افتضاح بود ، ولی عجب پرستار هایی داشت ، جووون : دی
فک کنم شهریور باید امتحان بدی !
نه بابا اصلا بحث تبلیغ نیست بحث اینه که زندگیمون با یه انتخاب اشتباه تباه نشهنقل قول:
شاید بچه بابای مدرسه تونه منتها از نوع واقعیشنقل قول:
اخه تو این چند تا مدرسه ای که بودم بچه ی مستخدمه هی میومد تو مدرسه و کلاسا میچرید
تو برنامه قلمچی نگاه کردم زبان پیش اجباری نیست!!؟؟نقل قول: