سلام
میدونید یزد منطقه 1 هست یا2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
میدونید یزد منطقه 1 هست یا2؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کاملا نه ولی تا حد زیادی مخالفم.نقل قول:
نوشته شده توسط lohrasbi
من میگم بستگی به فرد داره. من خودم بعد نوروز شروع کردم عمومی ها رو خوب خوندم و نتیجه خوبی هم دیدم به نظر خودم ( قبلش خیلی کم می خوندم ). حالا شاید برا هر کسی اوضاع متفاوت باشه. ولی کلا عمومی ها فعلا ضروری نیست چون بعدا سریع می شه جبران کرد، ولی تخصصی جبرانش بعدا اصلا امکان پذیر نیست.
البته نه اینکه کلا عمومی رو بذارین کنار، نه، یعنی مثلا دین و زندگی الان نمی خواد بخونین یا تاریخ ادبیات یا کلمات و... . البته کلمات زبان رو از الان کم کم بخونین خوبه.
اینقدر به عمومیا چسبیدی که نتیجت خوب نشد دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط yarane-naghdi
یا هم لهراسبی که اصلا به عمومیا توجه نکرده بود. حالا میترسم امسال زیادی به عمومیا اهمیت بده تخصصیا فدا بشن.
هر دو رو باید در نظر گرفت ولی الان با اینکه میگم یکم عمومی لازمه ولی خب میشه خلاصش کرد، تخصصی فعلا خیلی خیلی مهمه.
ببخشید میشه بپرسم شما عربی رو چند زدید؟نقل قول:
کلا عمومی ها فعلا ضروری نیست چون بعدا سریع می شه جبران کرد
تا آخر تابستون بينش دو و سه رو تموم ميکنم بدون اينکه به خوندن اختصاصی هام يا عممی های مهمتر صدمه زده باشم
مثلا" 11 تا 12 که حوصلم به فيزيک و رياضی و شيمی نميرسه بينش ميخونم
سلام
من به تازگی با اینجا آشنا شدم و اکثر پستها رو از اول تا اینجا خوندم(واقعا عالیه)
فقط امیدوارم به این سوالم هرچه سریعتر جواب بدید
چون توهفته فقط یکی دو روز میتونم بیام نت!
درمورد حسابان و ریاضی 2 ودیف کتاب کمک آموزشی وتست میخوام(معدل کتبی ام تعریفی نداره و ضمنا میخوام امسال رتبه زیر200 بیارم)
چون تازه از دست المپیاد راحت شدم و میخوام واسه کنکور شروع کنم فقط احساس میکنم خیلی دیر شده
خواهش میکنم در این مورد هم راهنمایی ام کنید
مییییسسسسی
نقل قول:
جهت روشن شدن ذهن دوستان این رو عرض میکنم که : جناب وحید فقط و فقط برای اینکه برای تفریط لهراسبی عزیز یک نمونه از افراط داشته باشن اسم من رو مطرح کردن . البته این افراط و تفریط نظر وحید است . من نمیدونم ولی گویا جناب لهراسبی به عمومیا اهمیتی نداده بودن .
من اگه از خودم خبر دارم میدونم که هیچوقت به عمومی ها اهمیت آنچنانی ندادم . کلا بنظرم دوستان بیشتر در اظهارنظرهاشون دقت کنند . من اگه عدم موفقیتم در کنکور از توجه به عمومیاست پس درصدهام حتما اشتباه شده که اینهمه کم هستن :41:
کسانی که ادعاشون میشه اینجا دارن به دیگران کمک میکنند نباید در اسم بردن و مثال زدن اینهمه سهل انگار باشن . اونی که نوشتم بشدت تایید میکنم منظورم اون قسمت از نوشته های لهراسبی عزیز بود که گفته بودن عمومیا رو باید از اول کار بهشون توجه کرد . گرچه اعتقاد من اینه که تا قبل نوروز باید 85 به 15 یا 90 به 10 به عمومی ها توجه کرد .
من از این پس در پی سی حضور خیلی کمی دارم و امیدوارم که انشالله در سال آینده اینجا باشم و بعنوان یک کنکوری موفق فعالیت کنم:11:
به نظر من به هیچ عنوان نیاز نیست. اگه بجاش تست های تالیفی کار بشه خیلی بهتره.نقل قول:
دوستان نیاز هست برای کنکور سراسری تست های دانشگاه آزاد رو هم کار کنیم ؟
حرفایی که میخوام بزنم صرفا تجربه ی خودمه. نه پیشنهاد. لطفا همه بخونن.نقل قول:
واقعا ؟؟؟من میخواستم این کار رو بکنم.چرا اخه؟ ؟ ؟ ؟
میشه توضیح بدید
اول از همه بگم من پارسال کنکور دادم و عمومی ها رو (بجز عربی) افتضاح زدم و اختصاصی ها رو نسبتا خوب. اینم درصدام: ادبیات 16 دینی 18 عربی 64 زبان 28 ریاضی 60 فیزیک 49 شیمی 26 . رتبه منطقه 1: 5500
من از ابتدای سال توجه بسیار کمی به عمومی داشتم و تقریبا 95 درصد اوقات اختصاصی میخوندم. چون فکر میکردم بعد از اسفند، راحت میتونم عمومی ها رو بخونم (البته این طرز فکرم غلط نبود و هنوز قبولش دارم). در ضمن علاقه زیاد به دروس ریاضی (و فیزیک) باعث میشد این درسها رو بیشتر بخونم. هموونطور که توی پست قبلیم گفتم، بخاطر علاقه به دیفرانسیل، سعی کردم همه ی تستای خوشخوان رو عمیقا یاد بگیرم و چند بار تو طول سال حل کنم که این خودش باعث میشد وقت کمتری برای خوندن عمومی پیدا کنم. تا اواسط بهمن ماه، میانگین تراز اختصاصی قلمچیم 6950 بود و عمومی 5300 .
همینطور پیش رفت تا اینکه به دلایلی از اواسط بهمن ساعت مطالعم به شدت کم شد. بیست روز اول فروردین رو دوباره با تمام توان درس خوندم و بعد از اون برگشتم به روال قبل.
استراتژی من از اول سال این بود که بعد از اسفند عمومی بخونم. ولی دقیقا همون زمان بود که درس خوندنم تعطیل شد. شاید بگید خوب تو استثنایی هستی و این یه اتفاق بوده. ولی خیلی از کنکوری ها به این وضع دچار میشن. با شروع زمستون، دوران ناامیدی و دلسردی کنکوری ها فرا میرسد. این جمله رو توی یکی از مجله های بعد آزمون قلمچی نوشته بود.
من این موضوع رو از اول سال میدونستم. ولی فکر میکردم که محاله برای من همچین اتفاقی بیفته. بخاطر همین یکبند تا وسط بهمن درس خوندم ، بدون اینکه تفریحی داشته باشم و در نهایت ... .
حالا میخوام حرف اصلی رو اینجا بزنم:
یکم بیاین منطقی باشیم. ببینید یه نفر ممکنه مثل پارسال من، بیاد بگه از همه نظر به نفع آدمه که عمومی رو بعدا بخونه. ولی ما که از اتفاقات آینده خبر نداریم... . آدم وقتی میخواد یه برنامه ریزی کلی برای طول سال داشته باشه، همه ی شرایط رو در نظر میگیره. ولی چون اکثر بچه ها، همین وقتا (اوایل سال) استراتژی طول سال خودشون رو مشخص میکنن، به این گرفتاری دچار میشن. چون الان همه انرژی دارن و به قولی جوگیر هستن و نمیتونن و نمیخوان که یه نگاهی هم به تجربه ی بقیه بندازن.
پس بیاین عاقلانه تصمیم بگیریم و از همین اول سال به عمومی ها توجه داشته باشیم.
این شد دلیل اول من برای اینکه از اول سال عمومی بخونیم. و اما دلیل دوم:
من پارسال فکر میکردم که اگه الان عمومی بخونم، تا چند ماه دیگه یادم میره. تقریبا درست فکر میکردم ولی نه کاملا. من پارسال ماه رمضون، 60 درصد کتاب املا و لغت هامون سبطی رو خوندم و تا آخر سال بیشتر سوال های املا رو جواب میدادم (تو قلمچی). چون شیوه ی نگارش کتاب به صورتی بود که میرفت تو ذهن. یا مثلا من برای امتحان نهایی سوم، دینی 3 رو خیلی کامل و توپ خوندم و شدم 19.75 . باور کنید توی آزمونای قلمچی نصف سوالاش رو یادم بود و جواب میدادم. پس ببینید اگه نمیخواید عمومی بخونید، یه جاهایی رو میشه خوند که کمتر از ذهن آدم بپره و جنبه ی حفظی کمتری داشته باشه. مثل: آرایه ، املا ، زبان فارسی ، قواعد عربی ، مفهوم آیات و ... .
در ضمن من معتقدم که درس هایی مثل دین و زندگی رو فقط با مرور کردن و تکرار میشه یاد گرفت. راه دیگه ای نداره. یعنی بنظر من نمیشه توی دو سه ماه سه تا کتاب دین و زندگی رو خوند و درصد بالای 50 زد. همین طور برای لغات زبان.
حالا ممکنه بگید چجوری میشه هم عمومی خوند هم اختصاصی. این رو دیگه من نمیدونم! بستگی به وضعیت شخص داره.
ولی همیشه ضرایب رو در نظر داشته باشید. مثلا اگه زمان برنامه ریزی، متوجه شدید که مجبورید بین درس زبان و هندسه تحلیلی باید یکی رو کمتر بخونید، 100 درصد باید زبان رو کمتر بخونید.
با توجه به حرفایی که زدم، با قسمت قرمز 60 درصد مخالفم و با قسمت سبز 100 درصد موافق.نقل قول:
ولی کلا عمومی ها فعلا ضروری نیست چون بعدا سریع می شه جبران کرد، ولی تخصصی جبرانش بعدا اصلا امکان پذیر نیست.
نه دیگه! حواسم هست. ایشاالله دیگه اشتباهای پارسال رو تکرار نمیکنم.نقل قول:
حالا میترسم امسال زیادی به عمومیا اهمیت بده تخصصیا فدا بشن.
آقا عبدالله کاش این حرف رو نمیزدی! حالا یه اشتباه کوچیک پیش اومده دیگه!نقل قول:
کسانی که ادعاشون میشه اینجا دارن به دیگران کمک میکنند نباید در اسم بردن و مثال زدن اینهمه سهل انگار باشن .
اگه دقت کنی من و تو و وحید، اختلاف نظرمون خیلی زیاد نیست. پس بیخیال این حرفا. من از تو و آقا وحید خیلی ممنونم که میاین اینجا و تجربه هاتون رو در اختیار بقیه میزارین و راهنمایی میکنین.
برو صفحه ی 41 همین تاپیک.نقل قول:
درمورد حسابان و ریاضی 2 ودیف کتاب کمک آموزشی وتست میخوام
شما همین الانم یه کنکوری موفق هستی. ایشاالله که جفتمون موفق باشیم! :11:نقل قول:
من از این پس در پی سی حضور خیلی کمی دارم و امیدوارم که انشالله در سال آینده اینجا باشم و بعنوان یک کنکوری موفق فعالیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آخر معلوم نشد معدل رو چه جوری تاثیر میدن برای 91؟
یعنی همون 25 درصد یا بیشتره ؟ یا اینکه کنکور 100 باقی میمونه و مدل فقط کمک کننده میشه ؟
بنظرتون میشه با معدل 17... رتبه ی دو رقمی آورد ؟
( اگه آخه یه جورایی نا امید میکنه ! )
نقل قول:
سبک سوالت اختصاصی خصوصا شیمی دانشگاه ازاد متفاوت با کنکور ساسری هستش.ونیازی به خوندنش نیست.
در دروس عمومی هم سوالاتد سخت دیده نمیشود ....
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
نقل قول:
فعلا که گزارشی از سازمان سنجش در این باره نیومده.
ولی سنجش فکر نکنم حالا حالاها بخواد اعلام کنه....
یعنی سالهای قبل اونقدر دیر میگه که .وقتی که امتحانتا تموم میشه تازه درصد تاثیرش رو میگه.
ولی شما تلاشتون را بکنید.
در ضمن امسال نیز تاثیر نمرات به صورت مثبت اعمال شد
موفق باشید.
ببخشید یه سوال ،نقل قول:
استراتژی من از اول سال این بود که بعد از اسفند عمومی بخونم. ولی دقیقا همون زمان بود که درس خوندنم تعطیل شد. شاید بگید خوب تو استثنایی هستی و این یه اتفاق بوده. ولی خیلی از کنکوری ها به این وضع دچار میشن. با شروع زمستون، دوران ناامیدی و دلسردی کنکوری ها فرا میرسد. این جمله رو توی یکی از مجله های بعد آزمون قلمچی نوشته بود.
با این دوران دلسردی و ناامیدی چیجوری باید مقابله کرد ؟