1 پيوست (پيوستها)
"كاسانو" پنج مسابقه محروم شد/ كاناوارو: او يك احمق است!
یوفا/ "آنتونيو كاسانو" مهاجم ملي پوش تيم فوتبال سامپدورياي ايتاليا به دليل توهين به داور و انداختن پيراهنش به سوي او، از حضور در پنج مسابقه محروم شد.
وي كه بعد از اين اتفاق در جريان تساوي ۲بر ۲سامپدوريا مقابل تورينو از زمين اخراج شد، بايد مبلغ ۱۵هزار يورو نيز جريمه نقدي بپردازد.
گزارشهاي منتشره حاكيست اين بازيكن قبل از پرتاب كردن پيراهنش خطاب به "نيكولا پيرپائولي" داور مسابقه فرياد زدهاست: "به من نگاه كن، من با تو حرف ميزنم. من اينجا منتظر تو خواهم بود."
كاسانو بعد از اين اتفاق عذرخواهي كرد و باشگاه سامپدوريا هم اعلام كردهاست كه نسبت به مجازات صادره درخواست تجديد نظر نخواهد كرد اما عواقب بيشتري در انتظار اين بازيكن ۲۵خواهد بود كه به صورت قرضي از رئال مادريد در سامپدوريا بازي ميكند.
او در شرايط آمادگي خوبي قرار دارد و بسياري خواستار دعوت از او براي بازي در تيم ملي ايتاليا براي اولين بار در بيش از يك سال گذشته شدهاند.
اما اين اتفاق ممكن است انگيزه "روبرتو دونادوني" را براي فرا خواندن اين بازيكن بگيرد.
دونادوني قبل از اين بارها گفته بود كه رفتار كاسانو بيش از تواناييهايش مانع از حضور او در تيم ملي شده است.
بداخلاقي او چندين بار در مدت دو فصل حضورش در آاس رم هم مشكل ساز شده بود به طوريكه مطبوعات ايتاليا به او لقب "كاساناتا" را داده بودند.
كاسانو در زمان عضويت در آاس رم جزيي از تركيب بازيكنان تيم ملي ايتاليا بود اما دو سال پيش به رئال مادريد پيوست و افت عملكردش در ۱۲ ماه گذشته موجب شد از تركيب تيم ملي كنار گذاشته شود.
او نتوانست جايگاه خود را در تيم رئال مادريد تثبيت كند بطوريكه فقط ۱۹بار براي اين تيم به ميدان رفت و طي ۱۸ماه فقط توانست دو گل بزند به همين دليل در ابتداي فصل جاري به سمپدوريا قرض داده شد.
كاناوارو: كاسانو يك احمق است
ایسنا/ فابيو كاناوارو مدافع مياني و مستحكم تيم ملي ايتاليا اعلام كرد رفتار هفتهي گذشتهي آنتونيو كاسانو غيرقابل دفاع است و او رفتار احمقانهاي از خود بروز داده است.
كاسانو هفتهي گذشته و در ديدار با تورينو در دقيقهي 87 از زمين مسابقه اخراج شد و پس از آن شروع به داد و فرياد كرد و به تبليغات كنار زمين آسيب رساند.
پس از اين كار كاسانو شروع به فحاشي كرد و پيراهنش را از تن درآورد و به سوي داور پرتاب كرد. اين رفتار براي كاسانو پنج جلسه محروميت و چهارده هزار يورو جريمه به همراه داشت.
كاناوارو به گازتادلواسپورت، گفت: بهترين بازيكنان كساني هستند كه چيزي حدود 50 بازي طي يك فصل انجام ميدهند و هيچ حاشيهاي نيز درست نميكنند. بازيكناني مانند پائولو مالديني. من هميشه از آنتونيو دفاع كردهام زيرا ويژگيهاي فني بسيار بالايي دارد ولي اين بار كار او غيرقابل دفاع كردن است. كار او غيرعادي و غيرمعمول بود. هنوز هم او را به عنوان يك مهاجم خوب قبول دارم ولي از لحاظ اخلاقي او يك ديوانهي تمام عيار است.
وي ادامه داد: با اينكه او دوران خوبي را در رئال مارديد سپري نكرد ولي در اينجا هيچكس را نميبينيد كه از وي بدگويي كند زيرا انسان خوبي است ولي گاهي وقتها نميتواند بر اعصابش مسلط باشد و چنين اتفاقهاي زشتي را بوجود ميآورد.
شاد زی و مهر افزون، بابک. :46:
كلمنته سرمربی تیم فوتبال رئال مورسیا شد
باشگاه فوتبال "رئال مورسیا"ی اسپانیا با بركناری لوكاس الكار از سرمربیگری این تیم، خاویر كلمنته را به این سمت منصوب كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، تیم فوتبال "رئال مورسیا" در حال حاضر با 23 امتیاز، با تیم ته جدولی باشگاه های اسپانیا فقط یك پله فاصله دارد.
این تیم در یازده مسابقه اخیر خود در هشت مسابقه شكست خورده است.
خاویر كلمنته از سال 1992 تا 1998 سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا بود و ماه گذشته نیز با مسئولان فوتبال كشورمان برای عهده دار شدن سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال مذاكراتی داشت كه به نتیجه نرسید.
كلمنته كه با تیم "اتلتیك بیلبائو" و "اتلتیكو مادرید" در رقابت های داخلی اسپانیا و رقابت های اروپایی به نتایج درخشانی دست یافته بود، در پایان فصل گذشته پس از ناكامی در رساندن تیم ملی فوتبال "صربستان" به مرحله نهایی رقابت های "یورو 2008"، از سرمربیگری این تیم بركنار شد.
پیشنهاد بهترین داور جهان به فیفا
فن آوری تلویزیونی بهترین راه کمک به داوری هاستتهران –خبرگزاری ایسکانیوز:بهترین داور جهان طی پیشنهادی به فیفا ،برای کاهش خطاها و تنش در داوری مسابقات فوتبال ،خواستار استفاده از فن آوری تلویزیونی شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روز جمعه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، مارکوس مرک بهترین داور جهان در 3 سال گذشته در گفتگو با نشریه ورزشی کیکر طرحی را ارائه کرد که بر مبنای آن ، تیم ها در زمان برگزاری مسابقه می توانند بازبینی صحنه های مشکوک را خواستار شوند.
بر اساس این طرح که در ورزش های دیگر از جمله کشتی ، تنیس و فوتبال آمریکایی به کار گرفته می شود ، هر تیم و داور بازی می توانند در مدت یک مسابقه ، دو بار بازبینی صحنه های مورد اختلاف را خواستار شده است .
فدراسیون جهانی فوتبال تاکنون با هر پیشنهادی برای استفاده از فن آوری تلویزیونی در قضاوت مسابقات فوتبال مخالفت کرده است
بنيتس: "تورس" ركورد نيستلروي را خواهد شكست
رافائل بنيتس" سرمربي ليورپول معتقد است "فرناندو تورس" مهاجم تيمش ميتواند ركورد گلزني "رود فان نيستلروي" را بشكند.
به گزارش ايسنا، تورس در دو بازي آخر ليورپول توانسته هت تريك كند و خود را با هجده گل در ردهي سوم جدول گلزنان قرار دهد.
فرناندو تورس تابستان گذشته با مبلغ سرسامآور 26 ميليون پوند از اتلتيكو مادريد آنفيلد شد و در 33 بازي ليورپول 24 گل به ثمر رسانده تا جا پاي بزرگان آنفيلد بگذارد.
رافا گفت: "ما از كيفيت بالاي بازي فرناندو آگاه بوديم و ميدانستيم او خيلي سريع ميتواند خود را با شرايط ليگ برتر هماهنگ كند. زمانيكه قصد داشتيم يك مهاجم به خدمت بگيريم، جرارد و كاراگر به من پيشنهاد دادند كه مايكل اوون را به آنفيلد بازگردانم، ولي من به آنها گفتم كه تورس بسيار بهتر از اوون است. آنها با من موافق نبودند ولي با گلزنيهاي تورس فكر ميكنم آنها هم به اين نتيجه رسيده باشند.
رود فان نيستلروي مهاجم پيشين منچستر يونايتد در نخستين فصل حضورش در ليگ برتر انگليس به عنوان يك بازيكن خارجي توانسته بود 23 گل به ثمر برساند كه بهترين ركورد براي يك بازيكن است.
بنتيس گفت: "فرناندو فقط پنج گل كمتر از نيستلروي زده و من مطمئن هستم او ميتواند ركورد رود را بشكند."
جنگ لفظی مورینیو علیه چلسی
ساعت خبر: 15:50 - تاريخ خبر: 18/12/1386
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزه مورینیو سرمربی سابق چلسی انگلیس دیشب گفت.. اگر فصل آینده به عنوان رقیب با چلسی مواجه شود تنها با انگیزه انتقام به میدان خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن/ مورینیو پرتغالی که از سپتامبر گذشته پس از ترک چلسی/ بدون باشگاه است با بیان این مطلب تصریح کرد: من بارها به بازیکنان و هوادارن چلسی گفته ام که آنها را دوست دارم و خواهان موفقیت آنها هستم اما اگر روزی قرار باشد ما رقیب هم باشیم ؛ من پیروز خواهم بود.
مورینیو تاکید کرد.. هنوز علاقه بسیاری به چلسی دارم اما اگر به عنوان رقیب در مقابل انها قرار گیرم جایی برای احساسات و عاطفه وجود نخواهد داشت.
مغرور ترین مربی حال حاضر اروپا و جهان با بیان اینکه امیدوار است فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف چلسی برود گفت:در صورت مواجهه به آنها رحم نخواهم کرد.
وی در واکنش به پرسشی درباره آورام گرانت/ جانشین خود در جلسی اضافه کرد.. هیچ نظری درباره او ندارم . روی صحبت من با باشگاه است در واقع در باره شخص وی نظری ندارم.
مورینیو در ادامه با تاکید بر این نکته که طی 5 ماه گذشته هیچ گاه حتی یک کلمه زشت و نامناسب در باره چلسی به زبان نیاورده ام و نخواهم آورد افزود: من هنوز فکر می کنم چلسی بخشی از من است و این تیم برای همیشه در قلب من خواهد ماند.
اما گرانت اسرائیلی که از شرکت در جنگ لفظی با مورینیو اجتناب کرده است در گفتگو با پایگاه اینترنتی باشگاه گفت: نبرد ما تنها به زمین و زمان مسابقه محدود می شود.
مورینیو طی 3 سال حضور در چلسی/ 2004 تا 2007/ دو عنوان قهرمانی لیگ برتر/ یک قهرمانی در جام حذفی و دو عنوان اولی در جام اتحادیه فوتبال جزیره را برای آبی های لندن به ارمغان آورد.
وی پیش از پیوستن به چلسی نیز توانسته بود با پورتو قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود
iribnews.ir