تویه دفاع بهترین ترکیب همینه ! امیدوارم این بار از این ترکیب استفاده کنه .نقل قول:
اگه بخواد منطقی ارنج کنه باید به این شکل باشه ترکیب :
حقیقی با توجه به بازی قبل و یه سری حواشیش ( مصاحبه ها بر علیه خیابانی ) بهتر این بازی نیمکت نشین باشه . میثاق فصل خوبی رو تویه فولاد داشت ، امیدوارم بتونه شایستگی هاش رو ثابت کنه .
تویه مرکز دفاع هیچ زوجی بجز زوج نصرتی و نورمحمدی رو نمیشه متصور شد ! در جناحین دفاع هم با توجه به بازی های اخیر یا شکوری / محمد و یا شکوری / علی عسگر بهترین گزینه هاست . متاسفانه چون تا حالا از شیری بازی گرفته نشده نمیشه نظری در موردش داد . این بازی هم بازی نیست که فرصت آزمون و خطا باشه ! امیدوارم استیلی به این قضیه آگاه باشه !
در پست هافبک دفاعی منم امیدوارم مشکل زارع حل بشه چون تویه این پست شدیدا بهش نیاز داریم . بادامکی هم که آش کشک خالست ! :31: امیدوارم هوس گلزنی نکنه فقط .
نوری بعنوان هافبک بازیساز ( امیدوارم رویه فرم باشه ) ، کاظمیان و رضایی به نظر من در جناحین . رضایی قدرت مانور و نفوذ خوبی داره ، به نظر من اگه الترنیتیو مهاجم نوک باشه خیلی بهتر نتیجه میده . همچنین فشنگچی رو نباید فراموش کنیم . بعنوان بازیکن جانشین به نظر من برای این بازی می تونه تاثیرگذار باشه .
بعنوان مهاجم نوک هم هاشمیان یا نوروزی . اگه هاشمیان بتونه از اول بازی کنه که خیلی خوب میشه ، به قدرت سرزنیش ، موقعیت طلبیش و در خدمت تیم بودنش نیاز داریم .
منصوری تویه این چند بازی نشون داده اصلا رویه فرم نیست . به نظر من حتی جانشین هم نباید باشه .