ستاره پرتغالي منچستر: گل من آفسايد نبود
ناني، ستاره پرتغالي منچستريونايتد، بحث هاي ايجاد شده در مورد گلي که در ديدار مقابل چلسي به ثمر رساند را رد کرد.
این در حالی است که تصاویر آهسته نشان داد که نانی در زمان دریافت پاس در موقعیت آفساید قرار دارد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" من چیزی در مورد آفساید نمی دانم. من تنها بازی خودم را انجام دادم. فکر نمی کنم در آفساید قرار داشتم چون داور چیزی نگفت. من تا به حال چند گل زیبا به ثمر رسانده ام که هنوز آنها را ندیده ام اما این گل را حتما خواهم دید."
او همچنین در مورد نمایش تیمش در این دیدار گفت:" فکر کنم دو تیم موقعیت های زیادی در این دیدار داشتند. چلسی موقعیت های زیادی ایجاد کرد اما فکر می کنم ما بهتر بودیم و به همین دلیل 3 گل زدیم. ما اعتماد به نفس بیشتری داشتیم و فوتبال مان بهتر بود. ما شایسته پیروزی بودیم.
همه بازیکنان تیم خوب کار کردند. نشان دادیم که تیم منسجمی هستیم. ما فوتبال فوق العاده ای بازی کردیم؛ با یک بازی تک ضرب توانستیم گل های زیا به ثمر رساندیم. ما سه گل زدیم و چلسی یک گل. نتیجه نشان دهنده همه چیز است."
کد:
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=54376&title=%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84%D9%8A_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1:_%DA%AF%D9%84_%D9%85%D9%86_%D8%A2%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AF_%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF_