UA40C6900 هست.نقل قول:
از چه فایلی استفاده کنم؟
آپدیت کردن در منزل مشکلی برای پنل بوجود نمیاره؟
روش صحیح آپدیت رو هم بگید.
UA40C6900 هست.نقل قول:
از چه فایلی استفاده کنم؟
آپدیت کردن در منزل مشکلی برای پنل بوجود نمیاره؟
روش صحیح آپدیت رو هم بگید.
با این برنامه هم آپدیت کردم ولی باز هم فیلم رو پخش نکردنقل قول:
یعنی واقعا هیچ راهی نداره فیلمهای 1080 رو پخش کنه؟!!
دوست عزیزنقل قول:
من خودم تا به حال به این مشگلی که شما برخوردید بر نخوردم چون تلویزیونم سری E است ولی احتمالا تلویزیون شما این قابلیت را ندارد اگر می شود آن فیلم را بگویید از کجا گرفتید بلکه من هم آن را امتحان کنم تا ببینم مشگل از فیلم است یا از سیستم
سلامنقل قول:
كسی از دوستان قصد راهنمائی بنده رو نداره
چه قیمتی داره برات پنل عوض میکنه؟ چون قیمت پنل حداقل 70% قیمت تلویزیون آکبند هست!!نقل قول:
[QUOTE=Soroush-S;7917596]چه قیمتی داره برات پنل عوض میکنه؟ چون قیمت پنل حداقل 70% قیمت تلویزیون آکبند هست!![/QUOT
تلویزیون من گارانتی داره
ولی من به شك افتادم كه نكنه پنل جدید كه برام میاد رو با یه كهنه عوض كنن
هر چه زودتر از گارانتی آن اسفاده کنید . و با استعلام گرفتن از هویت نماینده مجاز شهرتان. از دفتر مرکزی سامسونگ تهران . زودتر و با خونسردی کامل کار را پیگیری کنید . ولی نهایتا این خود شما هستید که آخرین نظر را میدهید . و اگر از تصویر نهایی باز هم راضی نیستید . سامسونگ را تحت فشار بگذارید . چون سیاست سامسونگ این است همیشه حق با مشتری است . با تعمیر کار شرکت خوب برخورد کنید. این شرکت هرگز قطعات یدکی چینی تر به شما نخواهد کرد . و همان کیفیت اولیه را به شما خواهد داد . و همه چیز نو خواهد بود . موفق باشید :n16:
[QUOTE=ahna2004;7918034]اگه گارانتی رسمی باشه دلیلی نداره به شما پنل معیوب بزارهنقل قول:
دوستان این tv های 24 اینچ سونی به نام soiny playstation tv تو تهران هستش؟اگه اره چند قیمته؟
سامسونگ 6960 هارد زیر رو پشتیبانی می کنه؟
هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport