بله هم از طریق usb و هم از طریق wi-fi hotspot میشه اینترنت رو روی گوشی یا لب تاب یا pc ... شیر کرد.نقل قول:
تنظیمات>>تنظیمات شبکه و بی سیم>>اتصال و نقاط قابل حمل
Printable View
بله هم از طریق usb و هم از طریق wi-fi hotspot میشه اینترنت رو روی گوشی یا لب تاب یا pc ... شیر کرد.نقل قول:
تنظیمات>>تنظیمات شبکه و بی سیم>>اتصال و نقاط قابل حمل
مرسی . شما خودتون این گوشی رو داشتین ؟؟(اگه آره ازش راضی هستین ؟؟؟)نقل قول:
سلام
چند روز پیش این بازی رو دانلود کردم خیلی جالبه!
شما یه نینجا هستید که با یه تاچ باید بپرید رو سقف یا رو زمین و موانع رو رد کنید و نیفتید همین!!
اولش بازی آرومه ولی یه ذره جلوتر که میرید و به سرعت میرسید حتی نمیتونید سرتون رو بخارونید اونقدر تند میره!!!
بعضی مواقع هم 2 تا تیغ دنبالتون میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود بازی:
[HTML]http://www.uploadbaz.com/m1z58bhd3m4s[/HTML]
سلام داداشنقل قول:
من خودم تازه این گوشی رو خریدم به قیمت 27000 تومن
گوشی خیلی خوبیه ! لمسیش خیلی خوبه ! کار های جالبی هم داره ....
سرعتش هم بد نیست
نقل قول:
آره ، من الان جيو دارم ، ازش راضي هستم ... واقعا توي اين رنج فک کنم گزينه عالي اي باشه از همه لحاظ خوبه منتها دوربين عالي نيست و حافظه داخليش کمه واقعا! (البته اگه نخواي روت کني و هي برنامه بريزي)
سلام دوستان
یه سوال دارم
بازی fruit ninja رو Samsung Galaxy Gio اجرا میشه ؟
اگه میشه ، لینک دانلودشو بدین
سلام
من ویو 525 دارم.چون واسش برنامه گیر نمیاد میخوام عوضش کنم و اگه خدا بخواد جیو بگیرم.یکم راهنمایی لازم دارم.
میشه بگید برنامه ها تو مموری گوشی سیو میشن یا تو حافظه تلفن؟
اگه تو حافظه تلفن سیو میشن کلا چن تا برنامه و بازی میشه نصب کرد.در ضمن من اهل دستکاری سیستم عامل گوشی نیستم.
جیو تم هم میخوره؟ تم همون لانچره؟ نصب لانچر سادست یا اونم جنگولک بازی میخواد؟
سلامنقل قول:
برنامه ها بیشترشون تو حافظه داخلی نصب میشن و بعضی ها(بیشتر بازی) قابل انتقال به رم هستند.
ولی برنامه هایی هست که بتونین با روت یا بدون روت به رم منتقل کنین
اگه برنامه ها کم حجم باشه 40 50 تای شاید بشه اما اگه بازی حجم بالا باشه شاید 10 20 تا.بستگی به حجم برنامه و قابل انتقال بودن برنامه هست.
نصب تم دلخواه که کل شکل و شمایل گوشی رو عوض کنه جنگولک بازی میخواد:13:ولی لانچر فقط نمای صفحه ی اصلی و لیست برنامه ها رو عوض میکنه.
در کل گوشی خوبیه و به قیمتش می ارزه و برنامه هاش زیاده و عیب هاش هم دوربینش و حافظه ی کمش هست که نسبت به قیمتش معقوله.
ممنون
قیمتش الان چنده؟
راستی ساخت کجاست؟
قیمت 250 تا 270
هم ساخت کره داره و هم ساخت چین
پشت گوشی زیر جایی که باتری قرار میگیره اگه نوشته باشه made by samsung یعنی ساخت کره هست
دو رنگ هم داره مشکی و سفید