نسخه اصلی دو تا دی وی دیه، البته به غیر از اون پک تکستچر که یکی دو ماه بعد اومد!نقل قول:
Printable View
نسخه اصلی دو تا دی وی دیه، البته به غیر از اون پک تکستچر که یکی دو ماه بعد اومد!نقل قول:
من هم بیتا را دارم
و هم اصلی را
مشکل اینه که نمیدونم بیتا 2 دی وی دی هست یا اصلی؟
یکی 2 و یکی 3 دی وی دی هست
هر کدومو که نصب میکنم بازم پچ نصب نمیشه
میگم ورژن قبلی پچ نکنه لازمه ؟
مال من اینه (Crysis2Patch19)
از کجا پچ دان میکنی؟نقل قول:
والا یادم نیتس
عرفان داد بهم
لینک DX11 Pack و HighRes Texture Pack از خود Crytek بود... لینک 1.9 رو یادم نیست!نقل قول:
دوستان من patch v1.9 و DX11 و High-res Texture رو نصب کردم ولی توی بازی گزینه High-res texture غیرفعاله. چه کار کنم ؟
ممنون.
اشکال از فایل exe بود
هر چند مال من اصلی بود ولی به هر حال نمیشناخت
فایل اصلی را هومان عزیز داد بهم همه چی نصب و اوکی شد
اینم لینک فایل اصلی اگه کسی نیازش داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم بازی crysis 2 را به صورت 3d انجام بدم ولی نمی تونم به 3d option دسترسی پیدا کنم در ضمن پچ 1.9 و دایرتکس 11 این بازی را هم دانلود کردم ولی نصب نمیشه لطفا کمکم کنید .:20:
amd 6870 sapphire درایور 11.8
با سلام.
اول:بچه ها این بازی اینقدر طولانیه هر چی غول میکشیم میره مرحله بعد
دوم:من یه مرحله گیر کردم واقعا نمیدونم چی یکار کنم تو یه هتله در حال سوختنه چندتایی از اون موجود ها کشتم اینجا دیگه کسی نیست یه بالگرد ! از این قرمزها همینوطر که تو ی عکس هستش واسه خودش شلیک میکنه با خر چی هم بهش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته پیغام با لای صفحه همینطور میاد و میره
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
با سلام.
اول:بچه ها این بازی اینقدر طولانیه هر چی غول میکشیم میره مرحله بعد
دوم:من یه مرحله گیر کردم واقعا نمیدونم چی یکار کنم تو یه هتله در حال سوختنه چندتایی از اون موجود ها کشتم اینجا دیگه کسی نیست یه بالگرد ! از این قرمزها همینوطر که تو ی عکس هستش واسه خودش شلیک میکنه با خر چی هم بهش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته پیغام با لای صفحه همینطور میاد و میره
دوربین رو بیار بیرون اون بالگرد رو مارک کت برای ایراسترایک:46:نقل قول: