نقل قول:
مسئولین ما هم همین فکر های توهمی از استکبار جهانی دارند که وضع ما اینه !!!
این همه بازی میسازند از چین و روسیه و این همه کشور دیگه هیچ ربطی هم به آماده کردن ذهن نداره...بعد از اینهمه مدت یک بازی داره میاد که یک مرحلش توی تهران انجام میشه...همین بازی که داری ازش میگی توی نسخه های قبلش میتونستی در نقش سرباز چینی انجام وظیفه کنی و سربازان آمریکایی رو به فنا بدی !!! واقعاً وقتی جوون های مملکت اینطور فکر کنند وای به حال اون بالا دستی ها ... !
نگاه کنید؛ کی اینجا داره بحث رو سیاسی میکنه؟!
بنده یا بعضی از دوستان؟
من اگه میخواستم تو این حوزه هایی که شما وارد شدید، وارد میشدم. اما نمیخوام قوانین سایت نقض بشه.
بنابراین پاسخ شما رو نمیدم.
نقل قول:
اینکه من چه نظری دارم و شما چه نظری دارین و چی توهم هستش و چی توهم نیستش به این تاپیک مربوط نمیشه و قابل تعیین توسط من وشما نیست....... .
برای همین عرض کردم که این نظر شماست. و نباید در مورد نظرات دیگران عبارت توهم و ... رو به کار برد.
نقل قول:
شما الان اینجوری سر بحثو(حتی غیر سیاسی)باز می کنی بعدش یکی پشت بند شما میاد میگه خوب می کنیم ایرانی می کشم مثلا مردم که نمی کشم که مثلا نظامی یا ب..س..ی..جی می کشم(حرفش درست یا غلط)
بعدش پشت بندش یکی تشکر می کنه یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه یکی می گه فراماسونری هستش...یکی میگه امریکا استکبار......یکی میگه امریکا عالیه(همه این حرفا رو قبلا تو همین تاپیک خوودنم)
بهترین کار اینه که مرز قائل بشیم. و بهترین مرز هم قوانین سایت هست. ( تاکید من بر قوانین سایت به این دلیله که هر کی اینجاست، این قوانین رو امضا کرده و ملزم به رعایتش هست)
بنابراین اونهایی که از این مرز رد شدن باید باهاشون یا با پستهاشون برخورد بشه.
نه اینکه کلا کسی نظری نده.؛ چرا که امکان و امکان پاسخ هست( اگر بنابراین باشه، امکان سواستفاده از هر مطلبی هست) بلکه باید اجازه بدیم، هر کسی با حفظ حدود نظرش رو بده. اون کسی که میخواد سو استفاده کنه یا بحث بیهوده راه بندازه، اون رو باهاش برخورد کنیم.
نقل قول:
مدیرا و ناظما هم 24 ساعته که اینجا نیستن ما هر بحثی کردیم چه خوب چه بد بیاد سریع رسیدگی کنن
مشکلی نیست، چون هم میشه گزارش کرد پست ها رو . و هم اینکه بعد از چند ساعت که رسیدگی میکنند.
اتفاقا تو این فروم، من همیشه مدیران رو آن می بینم و همیشه به روز هستند.
بنده هم بحثی نداشتم، صرفا نظرم رو گفتم، که اگر برخورد دوستان ( به نظرم ناعادلانه ) نبود، پست دومی نمی دادم....
موفق باشید.