گشوي رو با چه برنامه اي بايد روت كنم پارسا جان .نقل قول:
روت كنم اسكرين شات هم ميزارم .
بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم :31:
راستي گوشي تو هم فارسي رو ساپورت ميكنه ؟
گشوي رو با چه برنامه اي بايد روت كنم پارسا جان .نقل قول:
روت كنم اسكرين شات هم ميزارم .
بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم :31:
راستي گوشي تو هم فارسي رو ساپورت ميكنه ؟
در مورد رام کاستوم من در خدمتم. من رام aura را رو گوشيم دارم البته رام cm7 بتا ۴ را هم ريختم که چون هنوز کامل نشده بود دوباره به aura 1.1.3.b8 برگشتمنقل قول:
تو cm7 دوربينش کار نميکرد و يه سري مشکلات ديگه که اگه اينها هم حل بشه رام خوبيه براي گوشي.
Sent from my MB860 using Tapatalk
هادي نگفتي چند خريديا ؟
روت 2 تا روش در حال حاضر هست... یکی اون روشی که من ازش استفاده کردم (دستور su توی adb کار نمیکنه واسم :| ) یکی هم جینجربرک... اول از جینجربرک استفاده کن ، اگه جواب نداد (واسه من کار نکرد :-؟ شاید فقط رو جینجربرد کار میکنه ، البته تو ایکس دی ای خیلیا گفتن از جینجربرک استفاده کن ، حالا یا شاید روی فرویو هم جواب میده ، یا اونا توجه نکرده بودن که من روی فرویو هستم) از روش سوم استفاده کن... آموزش هم :نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread11274.html
نقل قول:رمزی قیمتشو گفت : دینقل قول:
بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم :دی
گينگر بريك كه مال 2.3 هست !
حالا كه فعلا" اينترنتم دايل آپ هستش . بايد برم كافي نت يه سر برم xda ببينم چه خبراست اونجا
zare جان اين آئورا رو چطوري فلش زدي . رام خوبي هست يا نه . بهتر از 2.2 خود گوشيه !؟
اين كه سيانوژن هم واسه آتريكس اومده خيلي عاليه و مطمئنن هر روز آپديتش ميكنن و يه رام توپ ازش در مياد . دقيقا" مثل اتفاقي كه براي ديفاي افتاد . سيانوژن عالي ميشه :8:
شما بوت لودر را انلاک کني بعد رام منجر نصب با استفاده از cwm و ريکاوري مود ميتوني رامتو فلش بزني يا رام جديد بريزي . در مورد اينکه بهتر از رام ۲.۲ هست که شک نکن ، خيلي بهتره چون يک سري امکانات اضافه تر تو gb هست که تو fr نيست .نقل قول:
رام سيانوژن رام خوبيه اميدوارم زودتر بتونه کامل بشه
من يه ببرنامه سوپر وان کليک دارم براي روت کردن ميخواهي برات اپ کنم اين يکي روي fr جواب ميده وخيلي هم کار سختي نيست
البته يه مجموعه ديگه دارم که روت و انلاک و مشکل بوت لودر اوليه را باهم انجام ميده به کامپيوتر دسترسي داشتم برات اپ ميکنم
پس از ايران دليور نخريدي ! حالا به نظرت اينو بخريم هادي يا فوتون رو ؟نقل قول:
اي بابا چرا همه بين آتريكس و فوتون گير افتادن :27:نقل قول:
فوتون رو بيخيال . منم ميخواستم بگيرمش ترسيدم تو ايران مشكل خط دهي داشته باشه . ممكن هم هست بگيري هيچ مشكلي نداشته باشه . سري اول آتريكس ها هم همينطور بود . تو ايران خط نميداد و مجبور بودن رام رو عوض كنن تا كار بده .
اگر دوربين برات اينقدر مهمه به نظرم صبر كن واسه درويد 3 . چون يك گوشي جهاني هست و 100% ساپورتش خيلي بهتره . تو رويوهاش هم ديدم به نظر دوربينش بهتر از فوتون ميومد .
.
البته همين آتريكس هم دوربين 5 خيلي خوبي داره و قابل قبول هست .
از ايران دليورم نخريدم چون طول ميكشه تا بياره .از گوشي شاپ خريدم
zare جان (اسم كوچيكتم بگو بدونيم :11:)نقل قول:
اين cwm و fr ديگه چين . هر چي ميدونه بهتره برامون يك جا آپ كن . ممنون . از امكانات ائورا بيشتر بگو . باطري رو كه زود خالي نميكنه !؟
CWM Recovery ، منوی ریکاوری که واسه اتریکسه... fr هم همون فرویو ــه...
آئورا کلا از رام 2.3.4 رسمی هم بهتره... (شدو گفت : دی)
سوپر وان کلیک فکر نکنم رو اتریکس جواب بده ها :13:نقل قول:
من يه ببرنامه سوپر وان کليک دارم براي روت کردن ميخواهي برات اپ کنم اين يکي روي fr جواب ميده وخيلي هم کار سختي نيست
البته يه مجموعه ديگه دارم که روت و انلاک و مشکل بوت لودر اوليه را باهم انجام ميده به کامپيوتر دسترسي داشتم برات اپ ميکنم
هادی برو توی Setting > About Phone و System Version رو اینجا بزن... اگه MERetail بود ، طبق گفته سازنده پودینگ میتونی از پودینگ استفاده کنی که هم روت میکنه هم بوت لودر رو آنلاک میکنه...
یعنی اگه از این استفاده کنی :
هم بوت لودر آنلاک میشه هم روت...کد:http://---------.ir/Forum/thread11363.html
[/COLOR] zare جان (اسم كوچيكتم بگو بدونيم :11:)
اين cwm و fr ديگه چين . هر چي ميدونه بهتره برامون يك جا آپ كن . ممنون . از امكانات ائورا بيشتر بگو . باطري رو كه زود خالي نميكنه !؟[/QUOTE]
fr همون فرويو رو ميگم cwm ، clockworkmod برنامه اي که شما اگه بخواهي گوشي رو حالت بوت بياري بالا به اون نياز داري که بتوني پچ و رام يا ديگر مشکلات را از طريق اون انجام بدي .
شارژ رو خوب نگه ميداره البته بهتر از رام اصلي موتوبلور . من چون با گوشي هميشه تو اينتر نت هستم و گوشي يه سره روشن و در حال انجام کار هست يه روز تمام ميکنه.
يک مطلبي را بگم شما تا به کاري براي بوت لودر انلاک و غيره مطمئن نشدي دست به اين کار نزن. نميخوام بلاي که سر گوشي دوستم اومد براي گوشي شما بياد.
البته بوت لودر را انلاک کردن کاري نداره فقط ديگه نبايد با فايل sbf گوشي را فلش کني.