[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز این عکس که خالی بندیه ساختگیه !
عکس واقعی رو برداشتن روش نقشه اسلحه انداختن !
ویرایش از sam fisher 08
آقا تاپیکو ااوردی پایین.خواهشا عکسا رو بردار لینکو بزار!
منم همون روز گفتم که نیومده .
هیچ کس قبول نکرد !
تازه یه نفر یه سایت داد که پیش فروش کرده !!!
این GTA IV خیلی کارش دست شده !!!!
موزیک هاشم می فروشه :
کد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7157&Itemid=1
سلام اين هم تم بازي gtaIV براي سري 60 ورژن 3
لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://gallery.mobile9.com/d/463063/
سلام به همه شما دوستان
خب اول یه تبریک به خودم که در طول یک روز 90 صفحه پست خوندم (با این اینترنت نفتی!)
دوم اینکه حدود 70% پست ها در مورد این بود که بازی برای PC میاد یا نه(که تو این 70 % بعضی از نوابغ سیستم مورد نیاز رو درخواست کرده بودن)
15 % از پست ها مال کنسول دارهای محترم بود که به طور کاملا ناخواسته تبلیق کنسول می کردن و سایرین رو ترغیب می کردن که هر طور شده کنسول بخرند اما .....(این اما باشه تا بگم)
و جالب اینکه تنها 15 % از پست ها مربوط به خود بازی(بررسی و فوتو شات و ...) می باشد که حتما بعد ها زیاد تر میشه
(با تشکر از سازمان آمار و ارقام کشور)
اما در مورد PC
چیزی که واضحه اینه که فروش یک بازی در ابتدا برای PC برای تولید کنندگان و واسطه های محترم چیزی جز ضرر محسوب نمی شه البته این قضیه به زمانی بر می گرده که کمپانی های بزرگ شروع به ساخت کنسول های جدید(نسل جدید!) شدند اما با استقبال و متقابلا فروش چندانی روبرو نشدند.
در ضمن بازی باز های عزیز اینو بدونید که حقوق مصرف کننده دیگه فقط یه لغت توی کتاب های حقوقی و بهانه ای برای اهدای لوح تقدیر و آخرین چیزیه که کمپانی هایی مثل راک به اون اهمیت می دن
اما
یه لحظه فکر کنید که اگه فقط بازی ها برای کنسول ها عرضه می شد چه اتفاقی می افتاد؟
شرکت های بزرگی مثل Nvidia , ATI ,Intel..... دچار ضرر های سنگین نمی شدن؟؟
کمپانی های غول آسایی که هر هفته با ارائه یک محصول جدید سعی در قبضه کردن بازار فروش خود را دارند؟!
هیچ می دونستید چند درصد از خریدار های کارت های گرافیک انواع پردازنده و ... رو Gamer ها تشکیل می دن؟؟
بله اگه کمی فکر کنیم به این نتیجه می رسیم که این تولید کنندگان پول پرست نه تنها از سود حاصل از فروش نسخه PC نمی گذرند بلکه با نوعی تبلیغات حرفه ای(این بازی روی PC منتشر نمی شه!!!) خریدار های بیشتری رو به سمت خود جلب می کنند بعد از مدتی که سایر پلتفرم ها فروش قابل ملاحظه خود را کردنند و استقبال و پیش فروش نسخه PC به حد مورد نظر رسید و چه بسا تعداد بی شماری کنسول در این میان فروش رفت(حتما بعضی از شما دوستان هم این کارو کردید!) و کمپانی هایی چون ماکروسافت و ..... تولیدات خودشون رو به بهترین نحو ممکن فروختند(این معنای واقعی یک تیر و دو نشونه!) اونوقته که بازی برای PC منتشر می شه
توی یکی از پست ها خوندم دوران بازی با PC تموم شده!
به هیچ وجه این طور نیست من می خواستم یه سوال بپرسم چرا سالانه درصد غالب مسابقات جهانی و تورنمنت های بازی های رایانه ای با PC انجام می شه اون هم بیشتر با بازی های سبک استراتزیک؟؟ بازی های که در کنسول ها عرضه نمی شن؟؟
به هر حال ما توی ایران هستیم و شاید اگر تو استرالیا بودم چیز دیگه ای می گفتم
این نظر منه فعلا با این قیمت های بازی و عدم کپی پذیری خرید کنسول به صرفه نیست
ولی طرف دار های PC ناامید نشن حداقل تجربه نشون میده که این بازی به طور قطع برای PC عرضه می شه و منطق اقتصادی هم اونو تایید میکنه اما بعضی وقت ها تصمیم ها عوض می شن می ترسم این آغاز پایان PC باشه(آرایه تضاد و پارادوکس مشهود است!)
من احتمال میدم بازی برای PC عرضه بشه (یا حداقل امیدوارم!)
اگر هم نشد باید یه فکر دیگه کرد .......
ببخشید یه کم طولانی شد دوباره هم میگم اینها فقط نظر شخصی من بود
خوش باشید!
خبر اومدن بازی برای pc هنوز به طور رسمی تایید نشده
وعکسایی که میبینید همشون فیک هستن
عجیب با حرفات موافقم در این حد:10:نقل قول: