سلام و دورد
من رفتم تو قسمت Windows Media Center اما نشود
اما چیزی پیدا نمیکنه
نکنه باید آنتن وصل کنم به لپ تاپ
ممنون
Printable View
سلام و دورد
من رفتم تو قسمت Windows Media Center اما نشود
اما چیزی پیدا نمیکنه
نکنه باید آنتن وصل کنم به لپ تاپ
ممنون
مرسی و یه لطفی کن اگه میشه میشه مراحلی که انجام دادی رو دقیق بهم بگی اگه با تصویر هم بتونینقل قول:
که عالی میشه...
1.3 تومانه
کسی جواب اینو می دونه ؟نقل قول:
با این آپدیت مشکل شناسایی نشدن کارت گرافیکی nVidia توسط بعضی از گیما مثل PES2011 و GTA در مدل L502 حل میشه حتما آپدیت کنیدنقل قول:
با سلام به همه دوستان :11:
بعد از تقریبا سه روز گشت و گذار تو این تاپیک ها :46:
مدل ایسوس N53SV به نظرم مدل ایده آل و شاید بهترین انتخاب تو رنج یک و نیم میلیون تومن به نظرم اومد
من کار گرافیکی و رندرهای 3D انجام میدم و عاشق گیم های گرافیکی:5: هستم
لطف کنین از دوستان هرکی گزینه مناسب تری ( که از لحاظ رم هم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه ) سراغ داره زحمت بکشه و معرفی کنه
در ضمن بلو ری هم وجودش واسم ضروری نیست جدا تهیش کنیم بهتره :13:تا یک و ششصد بیشتر نباشه هااااااا :31: ممنون میشم با L502 یه مقایسه ای بشه مرسی
@amin
Asus G53JW-SX029V
Asus VX7-SZ062V
MSI GT680R-008US
MSI GT663R-i7488BLW7P
و مدل های مختلفی از ایسوز هست با گرافیک بالا و سری گیم دل مثل
Alienware M17x R3 GTX 460M i7-2630
ولی باید سبر کنی تا بیاد
سلام دوست عزیز ، میشه بگید گزینه ها رو چی باید بذاریم؟ واسه دانلود مدل و نوع می خوادش!!!!نقل قول:
و یه چیز دیگه دوستانی که Rating (امتیاز) سیستم خودشون گرفتن عکسشو بذارن ما هم ببینیم
اینی که میگم رو انجام بده راحته :1-روی my computer کلیکراست میکنی و بعد Manage رو میزنینقل قول:
2-یه صفحه باز میشه که 3تا نوشته داره,شما گزینه دوم که نوشته storage رو انتخاب میکنی(دابل کلیک کن)
3-بعد تو صفحه بعد یه گزینه داری که نوشته Disk management ,روش دابل کلیک کن
4-حالا تو این صفحه جدید دو قسمت هست,قسمت بالا که نام درایو هات هست و پایین که اطلاعات اونا هست..با پایین کاری نداریم.
5-خوب احتمالا" شما 2تا درایو داری به اسم C (os) و یکی هم به اسم Recovery..روی درایو C کلیک راست میکنی بعد sherink volume رو انتخاب میکنی و بعد از چند ثانیه یه صفحه میاد که فضای هاردتو محاسبه کرده به هیچی دست نزن و روی shrink کلیک کن .
6-بعد پایین صفحه یه درایو جدید درست میشه که نوشته unlocate و بالاش یه نواره سیاه رنگ هست ,روی این کلیک راست میکنی بعد new simmple volume رو میزنی بعد next میزنی و باز هم next میزنی بعد اسم درایو رو انتخاب میکنی و بعد یه next دیگه و بعد ازت میپرسه که فرمت کنه و دست به هیچی نمیزنی و روی next کلیک میکنی و بعد هم finish..
بعد از فرمت شدن شما دیگه 2تا درایو دارین
موفق باشید
نقل قول:
مرسی ازت فقط یه سوال اینکه من فقط 50 گیگ میخوام بددم به یه درایو دیگه