بیشتر هم هست . همین فردوسی مثلا 23 اینا فک کنم میده روز شمار .نقل قول:
بیشتر از این هم حتما هست جایی .
از نظر اعتبار :
مهر
ثامن الائمه
قوامین
عسکریه
المیزان
بقیه خیلی نمیشه اعتماد کرد بهشون .
Printable View
بیشتر هم هست . همین فردوسی مثلا 23 اینا فک کنم میده روز شمار .نقل قول:
بیشتر از این هم حتما هست جایی .
از نظر اعتبار :
مهر
ثامن الائمه
قوامین
عسکریه
المیزان
بقیه خیلی نمیشه اعتماد کرد بهشون .
اگه این موسسه ها پول مردم رو بخورن کی جواب گو هست؟
هیچکس :31:
من که دارم میگم خدمتتون موسسه درست حسابی بزارین خیالتون جمع باشه .
همین مهر بزارید .مجوز تبدیل به بانک هم گرفته .
من شنیدم بانک سینا 20 درصد روز شمار میده
درسته؟
خب اگه اینجوری باشه که از همه موسسات هم بهتر و معتبرتر هست...
والا اینجا که 7 درصد نوشته .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بالاترین سود روزشمار مال کجاست ؟(موسسه ، یانک ، سهام....)
معتبر باشه.
معتبر :نقل قول:
مهر و قوامین 18 درصد .(یا 19 درصد قوامین)
موسسه المیزان (تو خراسان رضوی که خوب شعبه زده ،حالا اعتبارشو نمیدونم.20 درصد میده)
سلام
یکی واسه من این فلسفه روز شمار رو بگه مثلا ما 200 000 تومان پول داریم گذاشتیم روز شمار یه بانکی مثلا 15% میده ! داستان چه جوریه ؟ یعنی هر روز 15 درصد به پول سود میده ! اونجوری باشه که همه میلیادر میشن که !
:13:
با سلام خدمت دوست عزیزنقل قول:
فرمایش شما کاملا درسته ولی با توجه به بخش نامه های بانک مرکزی در مورد نرخ سود سپرده ها،بانک ها و موسسه های مالی و اعتباری قانونا باید نرخ های مصوب بانک مرکزی رو اعلان نمایند.شما به سایت موسسه میزان هم برین،با این مساله مواجه میشین اما سود،همونی هست که تو خود این موسسه ها و بانک ها هنگام افتتاح حساب اعلام میشه.
داستان مفصلی داره این نرخ سود سپرده ها !
با سلامنقل قول:
با اینکه میدونم شوخی میکنید اما بهر حال برای خالی نبودن عریضه (و ضد حرکت) عارضم به حضورتان :
اگه شما 1000000 تومن(یه میلیون تومن) با نرخ سود %15 سپرده گذاری کنین در مجموع یک سال، 150000 (صدوپنجاه هزار تومن) بشما سود تعلق میگیره.حالا اگه این سود بصورت ماهانه به حسابتان واریز بشه،هر ماه مبلغ 12500 تومن( 150000 تومن تقسیم بر 12 ماه)
وقتی میگن بطور مثال %20 روزشمار به این معنی است که سود با نرخ %20 سالانه محاسبه میشه، اما سودها رو ماهانه واریز میکنن!!!:13: