برای هوازی کار کردن "طناب زدن" خوبه؟
Printable View
برای هوازی کار کردن "طناب زدن" خوبه؟
بچه ها من دیشب وسط تمرین رگ دستم خیلی درد گرفت و انگار کمی باد هم کرده بودش !!
رگی که از پشتِ مچِ دست رد میشه !!
چیزی هم به عنوان مکمل و کراتین و ... مصرف نمیکنم !
مشکلی وجود نداره ؟
طناب زدن ورزش هوازی هست ولی من برای مدت طولانی توصیه نمیکنم. شما ورزش هوازی انجام بده ، بعدش برای شل تر کردن چربی ها بالا و پایین بپر یا طناب بزن یا پروانه بزن. بهترین ورزش هوازی همون دویدن به مدت طولانیه.نقل قول:
بله میشه.نقل قول:
شما بگو ببینم روی شکمت چربی داری یا نه. برای بازو و سینه هم مشکلی نیست سریع میتونی بیاریشون رو فرم (کمتر از یکسال بدنت قشنگ میشه) البته قشنگ میشه ولی نه با عضلات بزرگ! همون عضلات کوچیک فرم قشنگی به بدنت میدن. برای عضلات بزرگ باید چندین سال کار کنی. خیلی عجله نکن با سه جلسه که اتفاق خاصی نمیوفته :دینقل قول:
من الان 19 سالمه و دارای قد 178 و وزن 58 هستم و فعلا 3 هفته است که بابرنامه شروع کردم به بدنسازی و بیشتر میخوام سینه و بازوهام عضلانی تر بشه چقدر طول میکشه تا به فرم نرمال برسم؟ولی تا به حال تغییر محسوسی ندیدم
سعی کن حرکاتی که مربوط به بازو و سینه میشه رو با وزنه سنگین انجام بدی.
ببین دوست من ، مکمل با مکمل فرق داره. مکمل خوب مکملیه که توی غذای روزانه و معمولی ما هم باشه ولی به مقدار کم! بعد همون مقدار کم رو میگیرن و جداگونه مصرف میکنن مثلا پروتئین ، مثلا کربوهیدارت. فعلا شما برای شروع به جز کراتین ، پروتئین ، کربوهیدرات مکمل دیگه ای مصرف نکن چون ضرر میرسونی به بدنت. همین پروتئین هم مقدار زیادش کبد رو خراب میکنه.نقل قول:
یک دوستی دارم که الان یه ماهه داره کارمیکنه و تیپ بدنیش مثل من بود ولی الان خوب پبشرفت کرده و سینش عضلانی تر شده.آیا بدون استفاده از مکمل ممکنه؟
آیا ملاک پیشرفت بدن و طرز درست حرکات اینه که بعد از تمرین و روز بعد عضله منقبض بشه و هنگام فشار درد بگیره؟
در مورد سوال بعدی دقیقا درسته. اگه یه روز رفتی باشگاه و بعدش این دردی که میگی رو احساس نکردی بدون که حرکات رو اشتباه انجام میدی. یعنی شاید ظاهرا درست انجام بدی ولی حرکاتی که توی برنامه ت نوشته دیگه مناسب نیست باید به مربی بگی تا برنامه را عوض کنه ، یه حالت دیگه هم داره اونم اینه که خودت به اندازه ی توانت وزنه نزدی یعنی سبکتر از اونی که میتونستی کار کردی. البته این که گفتم برای الانه که تازه شروع کردی ، حدود شیش ماه که کار کردی به جایی میرسی که شاید ماهی سه چهار بار بدنت درد بگیره.... اونم طبیعیه
گفتی بدون مکمل ممکنه یا نه ، من خودم بدون مکمل دارم کار میکنم ولی باید اون موادی که از طریق مکمل باید برسونی به بدنت رو از طریق غذا برسونی. مثلا تو بدنت روزی 60 گرم پروتئین نیاز داره برای اینکه بتونی زنده بمونی :31: و حرکت کنی. (چون وزنت 60 کیلوئه) . تو حساب کن که یه دونه سفیده تخم مرغ شیش گرم پروتئین داره!! یعنی یا باید 10 تا سفیده تخم مرغ بخوری یا از طریق ترکیب کردن دیگر غذا ها مثلا حبوبات با گوشت ، برنج و نون با غذا های حیوانی و خوردن اونها تامین کنی پروتئین بدنت رو. البته جدولش هست میتونی ببینی هر ماده غذایی چه قدر پروتئین داره.
من الان به جای مکمل پروتئینی سفیده تخم مرغ میخورم تو هم میتونی همین کار رو انجام بدی با این شرایط که بهت گفتم به علاوه ی اینکه هر سفیده تخم مرغی 6 گرم پروتئین خوب داره و به علاوه ی اینکه هر انسان در هر روز مجاز به خوردن یک زرده تخم مرغ بیشتر نیست. پس زرده هاش رو نخور.
اگه ابهام دیگه ای داری بپرس....
موفق باشی
نه مشکلی نیست. اگه جلسه بعد هنوز درد میکرد حرکت مچ رو انجام نده تا خوب بشه.نقل قول:
سلام! من حدود 2 ماه میشه که باشگاه رو میرم! قد 177 وزن 60 (در این مدت به طور طبیعی 6 کیلو اضافه کردم!)
4جلسه در هفته میرم ولی میخوام از ماه جدید بکنمش 6 جلسه! به نظر شما عیبی نداره؟ عضله سوزی نمیشه؟؟
اگه وزنه سنگین بزنم به طوری که کمک بخوام باعث نمیشه عضلات بسوزه؟؟
درضمن میخوام از ماه جدید مکمل مصرف کنم! به نظرتون چی مصرف کنم؟؟ کراتین و پروتین و گلوتامین چطوره؟؟ هزینش چطوریاست؟؟
چرا میخوای 6 جلسه بری؟ اگه برنامه ی 6 جلسه ای میخوای اجرا کنی یعنی هیچ دو جلسه ای مثل هم نباشه ، اشکال نداره.نقل قول:
کلا مبحث عضله سوزی رو فراموش کن عضله سوزی مال این جور چیزا نیست....
وزنه سنگین هم اشکال نداره ولی وزنه ای بردار که اولا خودت حد اقل پنج بار بدون کمک بتونی بزنی در غیر اینصورت داری به مفصل هات فشار بیش از اندازه میاری. دوما بعد از پنج تا که خودت راحت زدی اگه بقیه ش رو کمکت کنن اشکال نداره ولی سعی کن یه جوری وزنه انتخاب کنی که بدون کمک بزنی ، بهتره....
مکمل پروتئین مصرف کن. اگه شیش جلسه میخوای بری کربوهیدرات هم مصرف کن. مگه پاورلیفتینگ نمیخوای کار کنی؟
راستش برنامم یه جوریه که احساس میکنم فشار روی بدنم کمه! هفته ای فقط یه بار پرس سینه و.... (از برنامه راضی نیستم!)نقل قول:
چرا میخوای 6 جلسه بری؟ اگه برنامه ی 6 جلسه ای میخوای اجرا کنی یعنی هیچ دو جلسه ای مثل هم نباشه ، اشکال نداره.
کلا مبحث عضله سوزی رو فراموش کن عضله سوزی مال این جور چیزا نیست....
وزنه سنگین هم اشکال نداره ولی وزنه ای بردار که اولا خودت حد اقل پنج بار بدون کمک بتونی بزنی در غیر اینصورت داری به مفصل هات فشار بیش از اندازه میاری. دوما بعد از پنج تا که خودت راحت زدی اگه بقیه ش رو کمکت کنن اشکال نداره ولی سعی کن یه جوری وزنه انتخاب کنی که بدون کمک بزنی ، بهتره....
مکمل پروتئین مصرف کن. اگه شیش جلسه میخوای بری کربوهیدرات هم مصرف کن. مگه پاورلیفتینگ نمیخوای کار کنی؟
میخوام حجم بیارم!! البته از برنامه غذایی هم تحت کنترل دکتر استفاده میکنم!!
خوب بگید چی مصرف کنم و چطوری مصرف کنم؟؟ هزینش چطوریاست؟؟
با تشکر از جواب روشنت ولی باید بگم که شکمم خالی از هرگونه چربی است.نقل قول:
شما بگو ببینم روی شکمت چربی داری یا نه. برای بازو و سینه هم مشکلی نیست سریع میتونی بیاریشون رو فرم (کمتر از یکسال بدنت قشنگ میشه) البته قشنگ میشه ولی نه با عضلات بزرگ! همون عضلات کوچیک فرم قشنگی به بدنت میدن. برای عضلات بزرگ باید چندین سال کار کنی. خیلی عجله نکن با سه جلسه که اتفاق خاصی نمیوفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن حرکاتی که مربوط به بازو و سینه میشه رو با وزنه سنگین انجام بدی.
من فقط روز های اول دردی احساس کردم ان هم به طور شدید طوری که حتی نمیتونستم بازوم رو باز و بسته کنم.بعدش دیگه حالا با 80 تا 90 درصد قدرت کار میکنم ولی بعد از تمرین دردی احساس نمی کنم. واسه عضلات سینه هم همینطور.در مورد برنامه هم اطمینان دارم چون واسه دوستام هم همون مربی برنامه نوشته ولی میگن درد رو روز بعد تمرین حس میکنن.به نظرتون عدم درد گرفتن عضلات من علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟نقل قول:
اگه یه روز رفتی باشگاه و بعدش این دردی که میگی رو احساس نکردی بدون که حرکات رو اشتباه انجام میدی. یعنی شاید ظاهرا درست انجام بدی ولی حرکاتی که توی برنامه ت نوشته دیگه مناسب نیست باید به مربی بگی تا برنامه را عوض کنه ، یه حالت دیگه هم داره اونم اینه که خودت به اندازه ی توانت وزنه نزدی یعنی سبکتر از اونی که میتونستی کار کردی. البته این که گفتم برای الانه که تازه شروع کردی ، حدود شیش ماه که کار کردی به جایی میرسی که شاید ماهی سه چهار بار بدنت درد بگیره.... اونم طبیعیه
علی رغم اینکه روزه می گیرم ولی میتونم تغذیه کافی داشته باشم.ولی روزی ده تا تخم مرغ بدون زرده تو یک روز فکر نمی کنی آدم رو اذیت کنه؟من خودم چند ساعت قبل تمرین چند تا سیب زمینی میخورم.آیا تاثیری داره؟نقل قول:
گفتی بدون مکمل ممکنه یا نه ، من خودم بدون مکمل دارم کار میکنم ولی باید اون موادی که از طریق مکمل باید برسونی به بدنت رو از طریق غذا برسونی. مثلا تو بدنت روزی 60 گرم پروتئین نیاز داره برای اینکه بتونی زنده بمونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حرکت کنی. (چون وزنت 60 کیلوئه) . تو حساب کن که یه دونه سفیده تخم مرغ شیش گرم پروتئین داره!! یعنی یا باید 10 تا سفیده تخم مرغ بخوری یا از طریق ترکیب کردن دیگر غذا ها مثلا حبوبات با گوشت ، برنج و نون با غذا های حیوانی و خوردن اونها تامین کنی پروتئین بدنت رو. البته جدولش هست میتونی ببینی هر ماده غذایی چه قدر پروتئین داره.
خوب پس باید قید زیبایی اندارم رو بزنی! مشکل خاصی نداره البته. اگه رژیم غذایی داشته باشی خوبه. منظورت از رژیم غذایی که تحت کنترل دکتر استفاده میکنی همون تغذیه + مکمل هاست؟ شما پروتئین باید مصرف کنی برای عضله و از همه مهمتر باید ویتامین بدنت کاملا تامین باشه (برای مفصل ها)نقل قول:
راستش برنامم یه جوریه که احساس میکنم فشار روی بدنم کمه! هفته ای فقط یه بار پرس سینه و.... (از برنامه راضی نیستم!)
خوب پس اگه میخوای فقط بازو و سینه بیاری بدنت زشت میشه ها....نقل قول:
با تشکر از جواب روشنت ولی باید بگم که شکمم خالی از هرگونه چربی است.
اشتباه نمیکنی؟ 80 تا 90 درصد قدرت یعنی رکورد گیری ، یعنی یه وزنه بسیار سنگین رو یک بار یا حد اکثر سه بار بزنی ، همین کارو میکنی؟ اگه این کارو نمی کنی که دیگه 80 تا 90 درصد قدرت نمیشه که....نقل قول:
من فقط روز های اول دردی احساس کردم ان هم به طور شدید طوری که حتی نمیتونستم بازوم رو باز و بسته کنم.بعدش دیگه حالا با 80 تا 90 درصد قدرت کار میکنم ولی بعد از تمرین دردی احساس نمی کنم. واسه عضلات سینه هم همینطور.در مورد برنامه هم اطمینان دارم چون واسه دوستام هم همون مربی برنامه نوشته ولی میگن درد رو روز بعد تمرین حس میکنن.به نظرتون عدم درد گرفتن عضلات من علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟
شما سعی کن همون تعداد که توی برنامه نوشته رو بزنی ولی با سنگین ترین وزنه ای که میتونی.... در این حالت اگه درد نگرفت اشکال نداره. البته یادت باشه ماهی یک بار باید برنامه تمرینی عوض بشه اون وقت با عوض کردن برنامه میبینی که هفته ی اولی که برنامه ی جدید رو میزنی بدنت درد میگیره....
عزیزم سیب زمینی که فقط انرژی میاره تازه زیاد هم اگه بخوری چربی جمع میشه رو شکمت.نقل قول:
علی رغم اینکه روزه می گیرم ولی میتونم تغذیه کافی داشته باشم.ولی روزی ده تا تخم مرغ بدون زرده تو یک روز فکر نمی کنی آدم رو اذیت کنه؟من خودم چند ساعت قبل تمرین چند تا سیب زمینی میخورم.آیا تاثیری داره؟
گفتم که ، وقتی به تعدادش نگاه میکنی میبینی خیلی زیاده. اون ده تا که گفتم برای یه آدمه که ورزش نمیکنه و فقط برای اینه که همین عضله هایی که داری رو بتونی نگه داری . هرچی عضله اضافه تر خواستی باید پروتئین بخوری. البته بقیه ی مکمل هایی که می بینی وجود دارن کارشون اینه که عضله رو بیشتر تحریک کنن برای اینکه سریعتر رشد کنه که البته هرچی کمتر بتونی از اینا استفاده کنی بهتره. من کسی رو میشناسم که بدون مکمل الان قهرمان مچ اندازی شهرستان شد ، ارشد باشگاه کاراته هم هست. درضمن مربی بدنسازش یه مربیه که تو تهران باشگاه داره این میره از اونجا برنامه میگیره. اون وقت اون مربی بهش مکمل نداده.... به نظر من که اگه با تخم مرغ و دیگر غذا ها بتونی پروتئین بدنت رو تامین کنی بهتر از مکمل هست حالا هر طور خودت میدونی....
نقل قول:
خوب پس باید قید زیبایی اندارم رو بزنی! مشکل خاصی نداره البته. اگه رژیم غذایی داشته باشی خوبه. منظورت از رژیم غذایی که تحت کنترل دکتر استفاده میکنی همون تغذیه + مکمل هاست؟ شما پروتئین باید مصرف کنی برای عضله و از همه مهمتر باید ویتامین بدنت کاملا تامین باشه (برای مفصل ها)
چرا قیدشو بزنم؟؟؟ :18:
منظورم از رژیم عذایی اینه که برنامه غذایی دارم ولی تا کنون هیچ مکملی مصرف نکردم!! خواهشا راهنمایی جامع کنین! (از این ماه میخوام 6 جلسه در هفته برم)