درود
یکی از دوستانم سوالی داشت که من جوابی براش ندارم گفتم بپرسم شاید راه حلی براش به من بگید. ایشون می گن که وقتی آدرس ایمیل شخصی را Add می کنند آن آدرس و نام صاحب ایمیل در فهرست Contact نمایش داده نمی شود. چرا؟
سپاس
Printable View
درود
یکی از دوستانم سوالی داشت که من جوابی براش ندارم گفتم بپرسم شاید راه حلی براش به من بگید. ایشون می گن که وقتی آدرس ایمیل شخصی را Add می کنند آن آدرس و نام صاحب ایمیل در فهرست Contact نمایش داده نمی شود. چرا؟
سپاس
دوستان ایمیل من نزدیک به دو هفته هست که بلاک شده چطوری میشه بازش کرد؟
سلام آی دی یاهو من یک مدت هست که پسوردش عوض نمیشه تا می خوام پسوردش رو عوض کنم تو قسمت نیو پسورد پیغام password invalid میده هر کارکتری هم امتحان کردم با اولین کارکتر این پیغامو میده. با چند تا مرورگر امتحان کردم کوکی هارو پاک کردم با چند تا کامپیوتر هم تست کردم اما باز با اولین کارکتر پیغام Your password cannot include any part of your name میده. لطفا کمکم کنید
به چه دلیل بلاک شده ؟نقل قول:
معمولا با جواب دادن به سوال های امنیتی ایمیل از بلوک درمیاد
پسوردی که انتخاب می کنید نباید شامل نام یا نام خانوادگی شما باشه. هیچ جای پسوورد. از این بابت مطمئن هستید ؟نقل قول:
سعی کنید با yahoo messenger امتحان کنید. از فعال بودن java در مرورگر هم مطمئن بشید.نقل قول:
میخوام در ارسال نامه عکس بکگراند بزارم چجوری ممکن هست ممنون؟؟؟
سلام
از طرف دو تا از دوستانم که در یاهو ایمیل دارند برام ایمیل فرستاده شده حاوی یک لینک هست که مربوط به یک سایتی میشه ، میگه با عضو شدن و حساب باز کردن ، از راه کلیلک کردن درآمد خوبی به جیب می زنید
می خواستم بدونم آیا ایمیل های این دو دوست من -- شدن که اینجور لینک ها برام فرستاده شده . اگر اونها -- شدن چکار باید بکنن که دیگه این اتفاق پیش نیاد ؟
یک سوال هم در مورد این سایت ها دارم : آیا واقعا راست میگن که از راه کلیک کردن میشه درآمد حاصل کرد ؟
اینکه خودتون عکس قرار بدین داخل یاهو میل نمیشه. اما یاهو خودش یه سری بک گراند قشنگ داره. برای این کار باید از یاهو میل جدید استفاده کنید. موقع نوشتن میل به قسمت format برین و stationery رو کلیک کنید.نقل قول:
خیلی از سایتها از عضوهاشون می خوان که به سایت اجازه بدن تا به contact های عضوشون ایمیل دعوت بفرستند و مطمئن باشید تا دوستاتون نخوان و پسوورد رو در اختیار سایت نذارن این ایمیل ها ارسال نمیشه.نقل قول:
این سایتها نمیشه بهشون اعتماد کرد اما بعضی ها واقعا پرداخت می کنن. البته به تظر من ارزش وقت تلف کردن رو نداره
من که از یاهو جدید استفاده میکنم اما گزینه stationery ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات اوت لوک آفیس برا ییاهو چیه..؟ ممنون
سلام
دوستان سوال امنيتي ياهو رو چه طوري ميشه عوض كرد ؟
ممنون