من با هر دوش کار کردم و می تونم بگم که Desire HD نسبت به قیمتش بیشتر می ارزه ! من که خیلی راضیم ! :)نقل قول:
من با هر دوش کار کردم و می تونم بگم که Desire HD نسبت به قیمتش بیشتر می ارزه ! من که خیلی راضیم ! :)نقل قول:
تو دست کرفتن ایفون بهتره راحتی منو به نظر بنده htc خیلی top تره
راستی!!! از این مدل کاور تو ایران پیدا می شه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میشه .. باید دانگرید کنی که دردسرهای خاص خودش رو داره .. ساختن گلد کارد و ........نقل قول:
میشه قبلی رو نصب کنم؟
من خودم به شخصه محدودیت های مک رو اعصابمه .. از طرفی امکانات دیزایر اچ دی بیشتر به کارم میاد تا آیفون4نقل قول:
ان8 هم سیستم عامل سیمبینش تنها عیبشه وگرنه گوشی عالی هست از همه نظر.
بازم ببین اولویتهات چی هست بعد تصمیم بگیر.
بله پیدا میشه .. تو علاالدین طبقات بالا به قیمت 12 تومن به فروش میره(البته ارزشش این قیمت نیست اگه آشنا داشته باشی می تونی با 4-5 تومن بخری) ... درضمن این رنگیشو من ندیدم هنوز.نقل قول:
نقل قول:دوستان desire hd قيمتش 570 تومنه ولي ايفون 1100 بعد در خيلي از موارد با هم برابري كه ميكنن هيچ تو بعضي موارد desire hd برتري هم داره پس خريد desire hd خيلي عاقلانه تره من موندم چطور بعضي از دوستان بين اين 2تا گوشي موندن اخه هم قيمت كه نيستن هيچ ايفون قيمتش 2 برابر desire hd هستنقل قول:
من تازه این گوشیو گرفتم و ازش راضیم
فقط 2 تا عیبشو که تا الان دیدم یکی صدای کم و یکی باتری نه چندان خوبه
این گوشی چیزی تو مایه های file manager نداره؟
فایل نصب برنامه توش بریزم چجوری تو گوشی باید نسبش کنم؟
مبارکهنقل قول:
برنامه HTC Sunc رو دانلود کن و گوشی رو به حالت HTC Sync به کامپیوتر وصل کن و بذار گوشیو بشناسه.
بعد از طریق اون می تونی برنامه ها رو نصب کنی.
اینم فایل منجر:کد:http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=324&cat=3&dl_id=1073
کد:http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1280424320_ASTRO_File_Manager_2.5.2.apk
سلام دوست عزیز ؛نقل قول:
کلا همه smart phone ها نسبت به گوشی های عادی مصرف باتری بیشتری دارن...به خصوص این گوشی که صفحه نمایش بسیار بزرگ داره. :46:
در مورد صدای گوشی حق با شماست...! من خیلی از ریویوهای مختلف رو هم که خوندم همه از صدای کم این گوشی نوشته بودن... خیلی جالبه که گوشی desire صدای بسیار خوبی نسبت به سایر گوشی ها داره ؛ ولی desire hd با اینکه پسوند HD رو هم یدک می کشه و آدم انتظار داره روی قابلیت های مولتی مدیای این گوشی نسبت به desire بیشتر کار شده باشه ، صدای کمتری داره. :13:
سلام به همه.
من پنجشنبه این گوشی رو خریدم.بدون گارانتی 590.
با توجه به راهنمایی های دوستان تو همین سایت به راحتی و بدون مشکل گوشی رو روت کردم.
واقعا لذت داره کار کردن باهاش و مخصوصا این که بالای 5 گیگ برنامه و بازی براش هست.
یه تشکر کلی از همه دوستان برای راهنمایی هاشون.
بازم سلام خواهشا میشه بگین قیمت این گوشی با گارانتی یاس چنده؟یعنی یک نفر تو این جا نیست جواب بده:41: