خوب دیگه منم چلنج ها رو تموم کردم Ladder رو هم دارم تموم میکنم.نقل قول:
اما نوید :دی Versus ها رو من میرم خونه ی دوستم میزنم 4 نفره و 2 نفره فکر کنم در این مورد من خیلی جلوترم :دی
Printable View
خوب دیگه منم چلنج ها رو تموم کردم Ladder رو هم دارم تموم میکنم.نقل قول:
اما نوید :دی Versus ها رو من میرم خونه ی دوستم میزنم 4 نفره و 2 نفره فکر کنم در این مورد من خیلی جلوترم :دی
سلام بر برو بچ عزیز
امروز رفتم کمبت رو گرفتم !!
خیلی بازی مشتی هست !!
حرف نداره !
من فعلا دارم دو دسته بازی می کنم !!
شایان اگه مسئله ورسس باشه جدا! ولی داریم ما آنلاین رو می گیم. ورسس کهحرفشو هم نزن :دی
از اولین اچیوهایی که گرفتم همین Versus بود ! خودم 1 نفره بازی کردم . هر بازی رو 1 راند میذاشتم تموم هم میشد Restart میکردم . اینجوری اچیو میگیریم ما : دینقل قول:
بچه ها بازی کردن با گیم پد 360 چقدر سخته !!
من با ps3 بازی کردم ... خیلی بهتر بود !!
مگه دسته جویستیک کامپیوتر تا حالا ندیدی :18:نقل قول:
چیش عجیبه مگه بازی ها رو با چی میسازن با کامپیوتر میسازن:18:
من که دیدم تو کانال game one گفت برا pc ارایه میشه با اد بون هم مصاحبه کرد پیشبینی کرد نسخه pc تو اروپا خوب فروش کنه
دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
:20:
برا پی سی هنوز نیومده ولی میاد:5:نقل قول:
خوش اومدی به p30word دوست عزیز..!نقل قول:
نوشته شده توسط amirfazaaaaaaaaaaa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پد واسه pc هم مدل ps2 خودم چند سالی هست که دارم.
اصولآ تمام گیم ها رو با pc میسازن ولی نکته اینجاست که پرتی واسه pc قرار نمیدن و مختص کنسول هست که کاملآ منطقی هم هست.شما بازی فایتینگ دیدی تا حالا رو pc؟!البته پرت اصلی باشه نه اینکه تبدیلی یا با شبیه ساز اجرا کنی؟!:)
در کل بحث در مورد اینکه واسه pc منتشر بشه تا الان خیلی بوده ولی عقل و منطق اینجور استنباط می کنه که این سبک بازی واسه pc احتمال پرت شدنش 99/1 هست
مثل اینکه شما خیلی خوشت میاد تو ذوق ما بی کنسول ها بزنیا:41:نقل قول:
----
ولی خیلی مخالفم که اینقدر به ساب زیرو تو این بازی ظلم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز مگه من گفتم خودم کنسول دارم!؟نقل قول:
مثل اینکه شما خیلی خوشت میاد تو ذوق ما بی کنسول ها بزنیا:41:
دوست عزیز تو ذوق زدن یا پز دادن یا هرچی دیگه ، برای PC Gamer ها نیست !!نقل قول:
مثل اینکه شما خیلی خوشت میاد تو ذوق ما بی کنسول ها بزنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC برای Game مناسب نیست !!
هزینه ی که برای خرید یه PC انجام میددید ، برید یه کنسول بخرید که خیلی به صرفه تر هم هست !!
من نمیدونم چرا تو این نسخه زن ها چرا از مردها قوی ترن تازه : ( مورد منکراتی هم دارن :31: )نقل قول:
ولی خیلی مخالفم که اینقدر به ساب زیرو تو این بازی ظلم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sub-zero هم مثل سابق نبود !!
اون صدای Fight گفتن هم مثل قبل نبود !! :41: