نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی:41:
اینم از منالش که واضحه:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید واسه من و احسان نداره فقط:41:
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی:41:
اینم از منالش که واضحه:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید واسه من و احسان نداره فقط:41:
مشهد کجا میشه defy پیدا کرد؟اخرش چنده؟
نقل قول:البته مال منم تو حالت Moto input method اینتر داره. فقط تو حالت Multitouch , swype فکر کنم کلا اینتر نداشته باشه موقع مسیج نوشتن! (دلیلشو نمیدونم! :13:)نقل قول:
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از منالش که واضحه
در مورد خش افتادن ال سی دی هم ،اونطور که خود سایت موتورولا گفته مقاوم نسبت به خش ( نه ضد خش) و آب (نه ضد آب) هستش، پس سعی کنید یه کم بیشتر مراقبش باشید! :46:
(Dustproof as well as water and scratch resistant)
moto input method ?? کجا ؟؟ واسه من موتو نداره؟؟نقل قول:
واسه من 3 تا داره که اینا ان swype.mobidiv.multi-touch
پس واسه تو اینتر داره موقع نوشتن اس ام اس؟؟؟
اگه داری اینتر مشکل از ورژن گوشیمه؟؟
برای من این 3 حالت رو داره :
Moto input method
Multitouch
swype
احتمالا این اختلاف های جزئی مربوط به ورژن گوشیه.
این کیبورد رو دانلود و نصب کن ببین اونجام همینطوره؟ آپشن های خیلی زیادی داره، احتمالا بگردی بتونی اینتر هم بزاری براش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://download.pandaapp.com/android-app/smart-keyboard-pro3.14.0-id2973.html
دوستان من اگه بخوام بخرم موقع خرید چه چیزیشو نگاه کنم به چیا دقت کنم ؟
مثل اینکه سایت موبایلستان بازی Asphalt 6 رو گذاشته برای دانلود و حجمش هم زیاده من نمیتونم دانلود کنم. دوستان لطف کنن امتحانش کنن اگه رو دیفای بدون لگ اجرا بشه بازم نشون میده قدرتش حتی از دیزایر هم بالاتره :21: چون اونجا چند تا از دیزایر دار ها گفته بودن اینقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1890492#post1890492
اول با گوشی تماس بگیرید و موقع مکالمه صدای گوشی رو امتحان کنید ببینید واضحه و قطع ووصل اینا نداشته باشه.نقل قول:
بعد برید تو text messaging اونجا نوشتن رو امتحان کنید و داخل منو و تنظیمات یکم بگردید ببینید همه چی روونه؟ بعد کنتاکت ها و گالری رو چک کنید ببینید کسی قبلا باهاش کار کرده یا نه.
دوربین رو امتحان کنید و باهاش عکس و فیلم بگیرید و دستتون رو جلوش بگیرید ببینید پیکسل سوخته نداشته باشه و کل صفحه باید سیاه بشه.
بعد بلوتوث و شارژر رو هم امتحان کنید و به باتری توجه کنید که هولوگرام داشته باشه.
یکی 2 بار گوشی رو لاک و آنلاک کنید با کلید پاور.
گوشی رو یکی 2 بار خاموش روشن کنید.
از فروشنده هم بخواید 24 ساعت وقت برای تست های تکمیلی بهتون وقت بدهند و رو فاکتور هم مکتوب کنید خواستتون رو.
پیشاپیش مبارکه!!! :11:
نه متاسفانه درست نشد
راستی این برنامه هارو که نصب میکنیم رو چطوری از سیستم حذفشون کنیم؟؟
چون من دلت کردم اما بازم هست
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
زدم اما فیلتر بود:27:سالم باشه من دانلود میکنمنقل قول: