این برنامه خالی نیست. در اصل یک باکس سخت افزاری است که این برنامه برای اون باکس هست. باید اون باکس رو خرید تا بشه آنلاک کرد.نقل قول:
Printable View
این برنامه خالی نیست. در اصل یک باکس سخت افزاری است که این برنامه برای اون باکس هست. باید اون باکس رو خرید تا بشه آنلاک کرد.نقل قول:
چند وقت پیش من بسته 3 هزار تومنی رو گرفتم –از ساعت 23 تا 8 صبح و پنجشنبه –جمعه نامحدود به گفته همراه اول.
اولش خوب بود ولی تا رسید به اخر هفته همه چی خراب شد –من 200 تومن شارژ داشتم که به صفر تبدیل شد-بعد هم فهمیدم همراه اول لخر هفته ها اینترنت نمیده بر خلاف گفته خودش!!!
و جالبتر اینکه واسه شبها از 23 شرع نم شد بیشتر شبها از 24 و در مواردی هم از 1 بامداد –خودمم نفهمیدم دلیل این کارشون چی بود!!!در کل واسم جالب بود.
به هر حال این تجربه من بود از اینترنت نامحدود همراه اول – بهتره خودتون تست کنید شاید مال من اینجوری بوده!
من ديروز اومدم اينجا- و كلي استفاده كردم:11:
و كلي خنديدم -:31:
منم مي خوام يه مودم بگيرم -چون اينجا ADSL ندارم و تنها راه اينترنت واسه من GPRS - ولي چون k750 دارم سرعت دانلود زير صفره بگزريم تابستون 10 كيلوبايت بر ثانيه بود! به هر حال من مودم مي گيرم شايد وضعيت كمي بهتر شه
خب شما برو سايت mobile.ir اونجا مشخصات گوشيتو ببين - اونجا مي توني ببيني EDGE داره يا نه:20:نقل قول:
نقل قول:
:26::33::15: :thumbsup::33::26::19::26::31::26::33::26::33::26: :33::10: :5: :46: :27: :46: :20: :31: :11: :31: :11: :11:
حرف نداري!
واقعاً گل كاشتي!
عــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــالي
تنها مشكلش اينه كه سرعتش يه كم از دايل آپ بيشتره حداكثر 10 كيلو
نقل قول:
خب الحمدلله! :20:
سرعتش همین جوریاست. خیلی نوسان داره ولی کار آدم رو راه میاندازه.
دوستان این مودم های edge اگه خراب بشه امکان تعمیر در ایران هست ؟!
اصلا تعمیر شدنی هست ؟
با سلام دوستان من هم یکی از این مودمهای hspa 7.2 mbps خریدم ، ویندوزم هم ۷ است ولی یه مشکلی دارم. همین مودم روی کامپیوتر دیگه با وینوز ۷ درست کار کرد و کانکت هم شد ولی رو لپتاپ من تا کانکت میشه بلافاصله قطع میشه و کلا باید usb رو در بیارم ودوباره جا بزنم این در صورتیه که امکانات دیگه مثل تماس گرفتن کاملا کار میکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
برای من هم خراب شده , افتاده یک گوشه!نقل قول:
یا مشکل از ویندوزته یا از پورت usb شما....نقل قول:
جایی برای تعمیر نبردی ببر شاید درست بشه ؟!نقل قول: