نقل قول:
خوب قبلش از منو سرعت بازی رو بیشتر کرد واسه همین ، سرعت مسی خیلی زیاد بود
دفاع که ضعف داشت ولی شما در مورد مسی کم لطفی می کنی!
سرعت مسی نسبت به بقیه بازیکنان داخل زمین خیلی زیاده توی این ویدئو شما یک بار دیگه نگاه کن اصلا کسی نمیتونه متوقفش کنه غیر عادی تیز و سریعه توی این ویدئو .
البته من همین انتقاد رو توی سایت pesfan کردم که در جواب بهم گفتن درجه سختی بازی روی low بوده .
نقل قول:
حسین جون نقدی خوبی نوشتی ولی فقط یه موردی که هست اینکه گزارشگر که همون جان چمپیون هستش ؟ و با همون صدای بدش از همون اول بازی رفته بود رو اعصاب .:18::18: نمی دونم چرا میگی گزترشگر نداره ؟ :18:
یعنی توی ویدئوی شما بازیو کسی گزارش میکنه ؟؟؟؟؟ راستش توی این ویدئویی که من دیدم فقط همون اولش قبل از شروع بازی یکی از دیالوگهای گزارشگر نسخه قبلو پخش میکنه که از نسخه قبل روی این گذاشتن این میتونه موقتی باشه شاید هنوز بخش گزارشگری کامل نشده که روی بازی نذاشتن به هر حال نباید عجله کنیم شاید طبق وعده ای که دادن گزارشگر جدیدی برای این نسخه انتخاب شده باشه اصلا مگه توی پیش نمایشهای قبلی بازی نداشتیم که میگفتن کونامی گفته گزارشگر جدید برای این بازی در نظر گرفته شده ؟
نقل قول:
( حسين كجا خوندي كونامي داره روي دروازه بانها كار ميكنه ) توضيح بده ...
5. د رمورد مسي اينو بگم اينو فراموش نكنيم مسي تو واقيت هم با بقيه فرق داره و هميشه وقتي دريب ميزنه( قاط ميزنه :31:) 2 نفر كه نه 5 نفر رو جا ميزاره اون بهترين مدافيعن جهان كه اين موضوع رو بارها يدديم كه كسي نمي تونه مسي رو مهار كنه و باز هم اينجا بايد در مورد مدافيعن برگردم به همون قضيه select بازيكنا
این امروز توی یکی از تاپیکهای سایت pesfan خوندم اگه خواستی میتونم پیداش کنم .
درسته محمود جان مسی در زمینه دریبل زنی و خلاقیت دربازی کم نظیره و اینو بارها در زمین به اثبات رسونده اما انصافا از هر چند بازی میتونه یک چنین حرکتی انجام بده در صورتیکه با این سرعت و واکنشهای خارق العاده ای که ما توی این ویدئو دیدیم میشه گفت بارها در یک بازی میشه اینکار رو با مسی انجام داد البته اینو باید در نظر گرفت که این مساله فقط بخاطر حرکات بسیار سریع مسی نبود مدافعین هم توی این صحنه بسیار ضعیف و منفعل کار کردن اصلا انگار نه انگار که یکی پا به توپ داره از جلوشون رد میشه .
ببینید من نگرانیم از اینه که کونامی با این عدم تناسبی که در بازی ایجاد کرده ( سرعت بسیار بالای بازیکنان بزرگ یا سرعتی و در طرف مقابل ضعف شدید مدافعین ) ممکنه بازیو مثل نسخه قبل خراب کنه چون با این شرایط راحت میشه با این دست بازیکنان یک تنه همه کار توی بازی انجام داد خصوصا وقتی که فلش آمادگیشون قرمز باشه اونوقت دیگه باید بقیه بازیکنان میدون وایستن و مسی و امثال مسی رو تماشا کنن که کل میدونو دور میزنه اصلا اینجوری انصافا آیل منو شما ترغیب میشیم که از تاکتیکها و کارهای گروهی برای رسیدن به گل استفاده کنیم ؟ اصلا اسم اینو میشه گذاشت بازی فوتبال ؟؟؟؟
............................
من که امروز بدون هیچ ترسی از کسی رفتم توی تالار تخصصی فن ها و طرفداران دو آتیشه این بازی توی pesfan و همین انتقاداتی که اینجا کردم اونجا هم صراحت بیان کردم چون دیدم مثل همیشه یک عده فقط میگن همه چیز عالیه انیمیشنها فوق العاده هستن گرافیک خارق العاده هستش و .......
من نمیگم این بازی همه چیزیش خرابه اما نمیتونم اینم قبول کنم که از ایرادات واضح اون همش تعریف بشه و مشکلات مشخص این بازی همش نادیده گرفته بشه اینجوری ما داریم سر کیو کلاه میذارم ؟ کسی غیر از خودمون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟