نقل قول:
سلام دوست من ؛ اگه از پارس آنلاين اكانت مي گيرين بايد بگم اين مشكل ديگه داره سراسري ميشه..
تو چند شهر گزراش شده اين مشكل و همچنان پا برحاست..!
Printable View
نقل قول:
سلام دوست من ؛ اگه از پارس آنلاين اكانت مي گيرين بايد بگم اين مشكل ديگه داره سراسري ميشه..
تو چند شهر گزراش شده اين مشكل و همچنان پا برحاست..!
آقا اینی که میبین الان خز شده من ماه قبل سر مخابرات میاوردم رو همه شرکتها اتفاق میافته باید خودتون جلوش رو بگیرید isp هیچ کارست.نقل قول:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
خسته نباشی اونوقت چرا صداتون در نمیومد ما اینهمه روشنسازی کردیم افشاگری کردیم شماها سکوت می کردین.نقل قول:
حالا هم که اومدم پارس همه دارید میاید پارس این هم تا ماه دیگه همینجوری میشه تا مشتری پشت isp روبگیره دیگه شرکت بیخیال سرویس میشه میره پول میشماره این رو میگن س.ی.ا.س.ت.
همه اینجورین نه فقط شاتل و نه فقط صبانت
کلا هر شرکتی که تعداد یوزر هاش یه کم زیاد میشن دیگه کیفیتش رو زیاد نمیکنه
مثلا همین شاتل به جای اینکه کیفیت رو زیاد کنه میره تو کل ایران نمایندگی میزنه وقتی سرویسش بدرد نمی خوره
والا من قبلا سپنتا بودم همه گفتن شاتل خوبه تا من اومدم خراب شد ! الانم میگن پارس آنلاین خوبه .. میخوام بیام پارس آنلایننقل قول:
که اونم خراب شه دیگه خیال هممون راحت بشه
آقا یک ندا میدادی اگر می خواستی بیای پارس هم خراب میشه ما نمی یومدیم:31:نقل قول:
به نظرت پارس خراب بشه کجا میشه رفت؟ مخابرات هم 256 نامحدود به همین راحتی نمیده حداقل از اون بگیریم.
نقل قول:
خودمون..؟ چه طور ي جلوش رو بگيريم..؟ بريم از رو سايت پسورد رو عوض كنم..؟ دوست من
بنده اين مشكل رو داشتم ؛ هاردم رو به كل عوض كردم ولي باز اين مشكل هست..!
پس مودم رو عوض کن. پس اشتراکت هم عوض کننقل قول:
نقل قول:
رو مودم ديگه هم تست كردم ؛ خوب اگه اشتراك رو عوض كنم و مشكل از اُونجا باشه كه مي رسيم به حرف من
خیلی به این موضوع شک داری؟ Vahid67 هم همین فکر رو میکرد ip شو واسم pm کرد چک کردم قابل نفوذ نبود . یکسری از مودم ها تنظیماتشون طوری هست که نمیشه بهش کانکت شد. شما هم خواستی ip رو از سایت زیر واسم pm کن تا بهتون بگم:نقل قول:
whatismyip.com
متوجه منظور شما نشدم..
ببينيد.. بنده همه چيز رو امتحان كردم ! وين عوض كردم 7 ؛ ويستا ؛ اكس پي..
هارد به كل كلين كردم و بعد عوض كردم..
با چيزي حدود 5 آنتي ويروس آپديت چك كردم..
مودم رو با سيستم ديگه چك كردم..
فك كنم همه كارايي رو كه لازم بود رو انجام دادم.. حالا تو اُوج اين اتفاق ها باشي چند تا از دوستات بيان
بگن كه همين مشكل رو دارن ؛ و تو پي سي و چند انجمن ديگه هم بخوني كه از چند شهر ديگه اُونم
با شركت پارس آنلاين اين مشكل هست.. شما باز به خودت شك مي كني يا به جايي كه اَزش اكانت
مي گيري..؟ معادله ساده اي دوست من ؛ بيخود داريم چند مجهوليش مي كنيم..
موفق باشي..