شما زنگ بزن به پشتیبانی
Printable View
شما زنگ بزن به پشتیبانی
زنگ بزن پشتیبانی مثل اینکه برای یک بار اشتباه درستش میکنن .
نه 512 رو 4 مگ نمیدن، الان 1مگ سرعت معمولیه! ولی فرقشون بیشتر توی شبانش، یجا هم یه نفر گفت 128پارس انلاین سرعتش 130kB اما 256 سرعت 180,!!?نقل قول:
اما قیمت مخابرات از همشون پایینتره!
سلام
میگم از بین بچه ها از دیروز تا حالا کسی سرعتش داغون نیست ؟!
دیشب که اصلا انگار کانکت نبود ! نتونستم یک میل چک کنم !!!
الانم سرعتش با دایل آپ فرق نداره !
؟!
شرکتایی که سرعت 128 شون 100 کیلو دانلود می ده سرعت 512 شونم همونقدر دانلود می ده چون پهنای باندو واسه همه یه جور باز می زارن فقط این وسط سر اونایی که سرعت بالاتر می گیرن کلاه می ره چون پول بیشتری می دن ولی سرعتشون با کسی که 128 گرفته یکیه. من یکی از دوستام دقیقا همین کلاه سرش دفت ، از پارس آنلاین سرعت 512 گرفته بود بعد که دید سرعت 128 هم داره 100 کیلو دانلود می ده تغییر سرعت داد به 128 ولی سرعتش همونجوری که وقتی 512 داشت بود :46:نقل قول:
من الان دارم از نداگستر استفاده میکنم ولی تا چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه و باید تمدید کنم.
میخواستم ببینم با صرفه است بیخیال نداگستر بشم و برم سراغ مخابرات یا نه ؟
مخابرات فقط رو فیبر سرویس میده .در ضمن شرکتها به خاطر شبانشون به صرفه ترهنقل قول:
سرعت را امروز اورده بودند روی 880kb/s
بابا شما نمی دونید به خاطر هدف مندی ها سرعت اینترنت در بعضی شهرها کم و زیاد میشه(با نظر شهردار)
چند روز صبر کنید درست میشه
حالا یک خبر جالب
من رفتم مخابرات که شارژ کنم خلاصه شارژ کردم و این سوالهایی که اینجا مطرح میشه رو هم پرسیدم
اول از خانومه پرسیدم اینترنت شبانتون درست نمیشه..با جدیت گفت درست ؟ اینترنت رایگان همینه دیگه :20:
من هم گفتم دیال آپ که سنگین تره:31:...اون لبخند ملیحی زد گفت نه درست نمیشه همونطوری می مونه
پرسیدم سرعتهای بیشترتون رو کی میارین توی خدمات مثل 256 و....جواب داد فعلا فقط 128 داریم
با لحن خاصی گفتم منظورتون از فعلا تا کی هست ؟:5:
دوباره لبخند ملیح تری زد و در همون حال گفت قرار بود توی نمایشگاه از سرعتهای بیشتر پرده برداری کنیم که بعد از تصمیماتی قرار شد مشترکین رو سوپرایز کنیم و بجاش انترنت شبانه رایگان رو گذاشتیم:27:
البته این جملاتی که گفت جای فعل و فاعل و مفعولش اکثرا جا به جا بود:39::39::16:
شما باید به صورت ملیح لبخند میزدی و میومدی بیرون!
برای شارژ چرا رفته بودی اونجا؟ اینترنتی شارژ میکردی!