نقل قول:آقا رادمان ميبينم تلسم شيكستو شما هم صاحب اينترنت شدي.نقل قول:
تبريك ميگم.ايشاالله چرخش برات بچرخه.
براي ريز مصرف برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:آقا رادمان ميبينم تلسم شيكستو شما هم صاحب اينترنت شدي.نقل قول:
تبريك ميگم.ايشاالله چرخش برات بچرخه.
براي ريز مصرف برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟:13:
سلام
ديشب تونستم حدود 2گيگ دانلود كنم چه حالي داد :D
فقط با توجه به اين نكته كه : همون طور كه ميدونيد اكثر سايتهايي كه ما ايرانيا ازش دانلود ميكنيم مثل download و ------------- و دانلودستان و وطن دانلود و p30day و... كاربر رو محدود كردن به دانلود همزمان چندتا فايل
مثلا اگه شما حتي 2تا فايلم همزمان از سرورشون بگيرين سرعت به طور عجيب پايين مياد چه برسه ديگه سه يا چهارتا فايل
بهترين كار اينه كه شما يه فايل از اين سرورها بزارين براي دانلود و بقيشو بدين به يه رپيدليچ
من ديشب چندتا فايلو دادم رپيدليچ و خيلي عالي دانلود كردم
البته رپيدليچي كه من دادم زياد سرعتش بالا نبود
اگه يه رپيدليچ با سرعت بالا پيدا كنيد كه كلي دانلود ميكنيد
همچنين هميشه 4 5تا فايلو با هم بزارين (از سرورهاي مختلف)
من با همين شيوه دانلود 400 مگابايتي شبانم رو رسوندم به 2گيگ
البته منطقه ما خلوته ها ولي به هر حال تو مناطق شلوغم اين شيوه تاثير داره
ایول پسر.من دیشب تعداد فایلهای دانلودی را بالا بردم تونست بین 2.7 تا 2.8 گیگ با تورنت گرفتم فک کنم بالاترین رکورد این چند ساله واسم بودش ولی حالا سرعت روزانه را داشته باش>>>>> 60 کیلو بیت.صفحه ها بزور باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعت افتضاح شده، شما از کدوم شهر داری استفاده می کنی؟نقل قول:
آره سرعت امروز جالب نيست زياد
پينگ چقدر رفته بالا :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها راسته که میگن صبا دو برابر حجم کم میکنه؟
راهکار چیه؟
help me:19::19::19::19::19::19::19::19:
دوستان این صبا خوب شده من چند وقت پیش اعلام کردم میخوام سرویسم رو عوض کنم یکی از دوستان گفت پیشگامان بگیر اما راستش اونم زیاد با شاتل خودم فرق نمیکنه من یه چیزی میخوام که فقط شبها بتونم دانلود کنم خواستم بپرسم این صبا خوب شده میانگین سرعت چقدر شده
برای من که سرویس قبلیم (9ماه پیش تو قزوین) خوب بود سرعتش همیشه 100 بود.الان رو نمیدونم. شنبه سرویسم وصل میشه. اما خوب هر چی که باشه شبانه شاتل هم '1:45 بیشتره و هم این که هر یک ساعت قطع نمیشه!نقل قول:
اما به خاطر یه چیز عشق است صبا :21:
آقا پسر می توانی در تایپیک های قبلی ببینی که همه به صبانت به خاطر دو برابر کم کردن حجمش شکایت کردند اما کو گوش شنوانقل قول:
من هم یکی از آنها هستم
:41::41::41::41::41::41::41::41::41: