آقایون و خانوما سلام
حدود 30 صفحه از مطالبتون رو کنکاش کردم ببینم بالاخره این وایمکس ایرانسل خوبه یا نه
من اصفهانی هستم ( یه بنده خدا تو یکی از صفحه ها نوشته بود من الان اصفحان !!!! هستم )
تجربه تو صبانت و شاتل و فیبر نوری مخابرات رو دارم
یه توضیحاتی می دم امیدوارم به دردتون بخوره
صبانت : این شرکت واقعا تو ارائه اینترنت پرسرعت غوغا کرده و می تونید با داشتن یه خط 128 تا مرز 260k دانلود کنید!!!!
البته اینم بگم آقایون بعضی وقتا می زنه به سرشون و دانلود رو تا 20 پایین میارن ولی گذراست و نباید اعتراض کنید بعضی وقتا هم روی 60 و 70 ثابت می مونه و تغییر نمی کنه . اینو گفتم که بدونید نباید باهاشون دهن به دهن بشید که مثلا من قبلا با 260 دانلود می کردم چرا الان سرعتم اینطوریه و فلان چون میان و سرعتتون رو از رو لج و لجبازی رو همون 20 باقی می زارن !!! به هرحال باید با کم و زیاد شدن سرعت ساخت و از حالی که می دن ( رایگان شبانه ) لذت برد . البته اینم بگم صبانت پشتیبانیش نسبتا ضعیفه
شاتل : مذخرف ترین و بی اساس ترین سرعت و قیمت رو تو اینترنت ADSL داره . قیمت بالا می گیره و سرعتش همیشه پایینه ولی چیز خوبی که داره پشتیبانیشه و آنلاین بودنش که البته به درد کاربر نمی خوره .
فیبر نوری مخابرات : من خودم به شخصه الان از فیبر نوری مخابرات استفاده می کنم تعرفه ای که داره محشره . مفت مفت 128 می ده فقط و باسرعت دانلود 70 بعضی وقتا می ره بالاتر بعضی وقتا میاد پایینتر به قیمت 4 گیگ ماهیانه 10500 تومان که واقعا مفته . پشتیبانیشم بد نیست خوبه . ولی اول کار پدر منو در آورد تا راه بیفته من شش ماهه خرید کرده بوده 4 ماه اول قطع و وصل بودم یعنی 1 روز اینترنت داشتم 6 روز نداشتم. این خانوم بدبختی که اپراتور و اصل کاری بود رو من پشت تلفن بیچاره اش کردم . بعدا رفتم مخابرات ازش عذرخواهی کردم !!! البته اینو بگم فیبر نوری مخابرات شبانه رایگان نداره ...
خلاصه اینو بگم با این چیزی که بچه ها دارن می گن و من مطالعه کردم بهترین انتخاب برای کسایی که فیبر نوری مخابرات رو می خوان بگیرن یا وایمکس ایرانسل ، همون ADSL مخابراته که سرویس دادنش الان خوبه . امیدوارم در آینده خراب نشه . وایمکس رو خیلی دنبالش بودم تا به منطقه ام بیاد ولی حالا که اومده نمی دونم چی کار کنم . تصمیم گرفتم بی خیالش بشم فعلا .
آقا فقط یه سئوال می مونه کسی از این مبین نت اطلاع درست و حسابی در دست داره ؟
این بابا اومده تو بازار وایمکس واسه همین ایرانسل تعرفه هاش رو آورده پایین علتش واقعا همینه
اگه رغیب ها زیاد بشن باور کنید هم کیفیت بهتر می شه هم قیمت ها میاد پایین . امیدوارم یه روزی بشه ما با سرعت واقعی و با سه چراغ روشن بریم به مرحله بعد !!!