یعنی بین این همه ادم یک نفر اینقدر معرفت نداره که یک سیو ایکس باکس 360 بعد از پیاده شدن از اسانسور بعد از جایی که می گه سی دی دوم را بگذارید واسه من بزاره؟؟ dead pace 2
Printable View
یعنی بین این همه ادم یک نفر اینقدر معرفت نداره که یک سیو ایکس باکس 360 بعد از پیاده شدن از اسانسور بعد از جایی که می گه سی دی دوم را بگذارید واسه من بزاره؟؟ dead pace 2
سلام
تو کپچر 8 هستم
به دری رسیدم که خیلی بزرگه و تا نصفه از بالا باز شده
محیط هم خلا است
تو یک محفظه هم یک سری بمب هایی با علامت اتش یا اتم میتونم بیرون بیارم که وقتی بهشون تیر میزنم عین فشفشه میچرخه
میدونید کجا رو میگم ؟؟ در برام باز نمیشه
یک قسمت قبلش هم اون دختره با اون اقاهه تو یک اتاق روبروم بودند و بهم ماموریت جدید رو دادند
فکر میکنم اونجا باید یکی از اون ها رو بچسبونی به کناره های در(اگه آروم ببری طرف در خودش میچسبه) وبا تیر یا چیز دیگه ضربه بزنی تا روشن بشه و در باز بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچهها خوبین
اقا من تو چپتر دوم اونجائی که تو قطاری و بعد کشتن چند تا از اون خوناشاما یه اون حیونا خودت رو پرت میکنی به سمت یه ترن که خودت رو به اون میرسونی و بازی هم بهت وقتی رسیدی میگه E رو بزن اما من هر چی میزنم طوری نمیشه و نمیتونم واردش بشم باید چیکار کرد بدبختانه کلیم باید برگردی از عقب بازی کنی
تازه همونجا هم از بازی میاد بیرون دیگه
ممنون میشم راهنمائیم کنین اگه
مربوط به کرک هستش بهترین و سالمترین کرکی که براش اومده چیه؟
قربان شما برم
فک نکنم ربطی به کرک داشته باشه.چون مال منم دقیقا همینجوری میشد.نقل قول:
فقط همون E رو باید تند تند بزنی...مثلا وقتی دیدی کار نکرد دوباره بیا بیرون دوباره برو تو بازی و اون تیکه درست میشه...
یکی دو جا دیگه هم هست که همینوجوریه..یه دور از بازی بیای بیرون بری تو درست میشه باز.
تو اون مرحله ای گیر افتادم که غول از اون بالا میپره پایین رو گردنشم یه چیزه زرده هر چیم میزنم نمیمیره
کامل توضیح بدین... آخر سر فقط اینو فهمیدم که بعد بخش چهارم باید باشین! :eh:نقل قول:
چون قبلا پست داده بودین!
اگر منظورت اون غول هیکلی هست که تو یه محوطه ی بسته ای و یهو بهت حمله ور میشه اون جا هم برق رفته ... فقط باید تیرو به همون جاهای زرد بدنش بزنی .. منم با کشتنش خیلی مشکل داشتم..بعده ها سه چهار تا دیگه از اینا سر راهت میان...نقل قول:
سلامنقل قول:
نه به خدا هر کار میکنم نمیشه 10 بار وارد شدم و اومدم بیرون و دوباره رفتم جلو سه هفته هستش این مرحله هستم
چیکار کنم
اخرین کرک چیه برا این بازی؟
????????????????????????????????????????