سلام دوستان
من می خوام با gprs این گوشی و با استفاده از کامپیوتر به اینترنت متصل شم
اما پی سی استدیو گزینه اتصال به اینترنتش غیر فعاله لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من می خوام با gprs این گوشی و با استفاده از کامپیوتر به اینترنت متصل شم
اما پی سی استدیو گزینه اتصال به اینترنتش غیر فعاله لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم
برو تو قسمت setting
بعدش general setting
پایین صفحه گزینه language change رو انتخاب کنید
تو صفحه باز شده تیک english+arabic input رو فعال کنید
امیدوارم بعد از یه restart خودکار توسط گوشی تون این مشکل حل بشه
بای
سلام
لطفا اگه کسی لینک دانلود نرم افزار گارمین رو داره در اختیار ما هم قرار بده
با تشکر
من آخرش نفهمیدم برنامهdigital frameچه کاربردی داره:41::41:اصلا به چه دردی میخوره
سلام.نقل قول:
اگه به تاپیک GPS مراجعه کنید میتونید لینکهاش رو داشته باشید.:11:
[PHP]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=145856&page=32[/PHP]
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه بتونی از gprs گوشی در کامپیوتر استفاده کنی ، برو تو قسمت start گوشی -- بین برنامه ها یه برنامه میبینی به اسم internet sharing وقتی داخل برنامه بری یه قسمت نوشته PC Connectiion اگه با کابل به کامپیوتر وصل میشی USB رو انتخاب کن . تو قسمت پایین که نوشته Network connection باید اکانت رو انتخاب کنی .
آگه از ایرانسل استفاده میکنی اکانت رو Irancell-WEB قرار بده . تو این قسمت نیازی نیست چیز دیگه ای رو دست بزنی . حالا تو قسمت پایین connect رو بزن تا وصل بشی .
نکته 1 - زمانی که وصل بشی از Active sync قطع میشی ، یعنی دیگه آیکن Activesync سبز نیست .
نکته 2 -اگه نتونستی وصل بشی تو کامپیوترت روی My computer کلیک راست کن و روی Manage کلیک کن ، تو قسمت Divice manager در سمت راست یه قسمت نوشته Network Adapters که توی زیر شاخه اش یه قسمتی هست به نام Windows mobile- based internet sharing Divice که اگه علامت ضربدر قرمزرنگ روش بود روش کلیک راست کن و بزن Enable تا علامت ضربدر از بین بره .
نکته 3- اگه آیکون connection رو نمیبینید ، برای دیدن آیکون connection برین تو قسمت connection
و روی connection مربوطه کلیک کرده و تو قسمت properties و تب general گزینه show icon in notification area when connected رو تیک بزنید .
تو این صفحه برای تنظیماتMMS گفته باید ( تو گوشی )برم قسمت MMS Configuration .کجا میشه دقیقا؟!نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما به قسمت اس ام اس برو از گزینه منو MMS Option رو انتخاب کن.سپس از تب های پایین صفحه تب Servers رو انتخاب کن .تو صفحه جدید New رو انتخاب کن و اونجا تنظیمات گفته شده را انجام بده.:11: (MMS Configuration رو ولش کن نیازی نیست:31:)
ای بابا ، کو آخه؟! MMS Option ؟نقل قول:
واسه چی سایتp30world.net,comف-ی-ل-ت-ر شده من باف-ی-ل-ت-ر شکن اومدم بالا